Korres Abyssinia Superior Gloss Colorant
31 πόντοι

Korres Abyssinia Superior Gloss Colorant

Μόνιμη Βαφή Μαλλιών για Επαγγελματικό Αποτέλεσμα Λάμψη & Έντονο Χρώμα

Κωδικός 011314
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  9,90€
  4.7
18
3
0
1
0
Διαβάστε κριτικές
(22)
Γράψτε τη γνώμη σας
  5 Ερωτήσεις χρηστών

Korres Abyssinia Superior Gloss Colorant Επαγγελματικό Αποτέλεσμα Λάμψη & Έντονο Χρώμα Επαγγελματικό αποτέλεσμα. Λάμψη & έντονο χρώμα. 100% κάλυψη λευκών. Μεγάλη διάρκε...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Παρακαλούμε επιλέξτε
* Παρακαλούμε επιλέξτε μια τιμή για κάθε χαρακτηριστικό πριν προχωρήσετε.
Κερδίστε 31 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE:
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί
1.0 ΜΑΥΡΟ 1.0 ΜΑΥΡΟ
10.0 ΞΑΝΘΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΙΝΑΣ 10.0 ΞΑΝΘΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΙΝΑΣ
10.1 ΞΑΝΘΟ ΠΛΑΤΙΝΑΣ ΣΑΝΤΡΕ 10.1 ΞΑΝΘΟ ΠΛΑΤΙΝΑΣ ΣΑΝΤΡΕ
12.0 SPECIAL BLONDE 12.0 SPECIAL BLONDE
12.1 SPECIAL BLONDE ΣΑΝΤΡΕ 12.1 SPECIAL BLONDE ΣΑΝΤΡΕ
3.0 ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΚΟΥΡΟ 3.0 ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΚΟΥΡΟ
4.0 ΚΑΣΤΑΝΟ 4.0 ΚΑΣΤΑΝΟ
4.7 ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ 4.7 ΚΑΣΤΑΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ
44.62 ΚΑΣΤΑΝΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΒΙΟΛΕΤΙ 44.62 ΚΑΣΤΑΝΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΒΙΟΛΕΤΙ
5.0 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΚΤΟ 5.0 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΚΤΟ
5.2 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΙΟΛΕΤΙ 5.2 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΒΙΟΛΕΤΙ
5.34 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΑΛΚΙΝΟ 5.34 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΡΥΣΟ ΧΑΛΚΙΝΟ
5.4 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ 5.4 ΚΑΣΤΑΝΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ
55.66 ΚΑΣΤΑΝΟΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 55.66 ΚΑΣΤΑΝΟΑΝΟΙΧΤΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
6.0 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ 6.0 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ
6.1 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΣΑΝΤΡΕ 6.1 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΣΑΝΤΡΕ
6.3 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΥΣΟ 6.3 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΧΡΥΣΟ
6.43 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΧΑΛΚΙΝΟ-ΧΡΥΣΟ 6.43 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΧΑΛΚΙΝΟ-ΧΡΥΣΟ
6.7 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ 6.7 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ
6.74 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΧΑΛΚΙΝΟ 6.74 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑ-ΧΑΛΚΙΝΟ
66.66 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 66.66 ΞΑΝΘΟ ΣΚΟΥΡΟ ΕΝΤΟΝΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
7.0 ΞΑΝΘΟ 7.0 ΞΑΝΘΟ
7.1 ΞΑΝΘΟ ΣΑΝΤΡΕ 7.1 ΞΑΝΘΟ ΣΑΝΤΡΕ
7.4 ΞΑΝΘΟ ΧΑΛΚΙΝΟ 7.4 ΞΑΝΘΟ ΧΑΛΚΙΝΟ
7.73 ΞΑΝΘΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟΝΟΥΣ 7.73 ΞΑΝΘΟ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΟΝΟΥΣ
7.77 ΞΑΝΘΟ ΕΝΤΟΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ 7.77 ΞΑΝΘΟ ΕΝΤΟΝΟ ΣΟΚΟΛΑΤΙ
77.46 ΞΑΝΘΟ ΕΝΤΟΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΚΙΝΟ 77.46 ΞΑΝΘΟ ΕΝΤΟΝΟ-ΚΟΚΚΙΝΟ ΧΑΛΚΙΝΟ
8.0 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΚΤΟ 8.0 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΚΤΟ
8.1 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΑΝΤΡΕ 8.1 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΑΝΤΡΕ
8.3 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΡΥΣΟ 8.3 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΚΤΟ ΧΡΥΣΟ
8.43 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ-ΧΡΥΣΟ 8.43 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΧΑΛΚΙΝΟ-ΧΡΥΣΟ
8.73 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΛΙ 8.73 ΞΑΝΘΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΕΛΙ
9.0 ΞΑΝΘΟ ΠΟΛΎ ΑΝΟΙΚΤΟ 9.0 ΞΑΝΘΟ ΠΟΛΎ ΑΝΟΙΚΤΟ
9.1 ΞΑΝΘΟ ΠΟΛΎ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΑΝΤΡΕ 9.1 ΞΑΝΘΟ ΠΟΛΎ ΑΝΟΙΚΤΟ ΣΑΝΤΡΕ

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Korres Abyssinia Superior Gloss Colorant Επαγγελματικό Αποτέλεσμα Λάμψη & Έντονο Χρώμα

  • Επαγγελματικό αποτέλεσμα.
  • Λάμψη & έντονο χρώμα.
  • 100% κάλυψη λευκών.
  • Μεγάλη διάρκεια.

H νέα Abyssinia Superior Gloss Colorant της ΚΟΡΡΕΣ συνδυάζει την 100% κάλυψη και τη διάρκεια με το εντυπωσιακά gloss, ζωντανό χρώμα. Με κλινικά αποδεδειγμένη ανώτερη απόδοση συγκριτικά με επαγγελματική βαφή με αμμωνία, η νέα Abyssinia Superior Gloss Colorant επιτυγχάνει την επαγγελματικού επιπέδου λάμψη, κάλυψη και διάρκεια χρώματος μέσα από την πιο προηγμένη τεχνολογία και το πιο αποτελεσματικό σύμπλεγμα φυτικών παραγόντων. Η πρωτοποριακή τεχνολογία Pigment-Lock που κλειδώνει το χρώμα, χωρίς αμμωνία -κοινός παρονομαστής των κορυφαίων μόνιμων βαφών ΚΟΡΡΕΣ - «συνυπάρχει» με ένα μοναδικό φυτικό Gloss Complex δύο (2) δράσεων και με υψηλής καθαρότητας χρωστικές. Το χρώμα είναι φωτεινό, ομοιόμορφο, έντονο, παραμένει αναλλοίωτο σε μαλλιά που αποτελούν την ορατή εξαίρεση στον κανόνα της φθοράς από τη διαδικασία της βαφής. 

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ PIGMENT-LOCK ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΟ ΧΡΩΜΑ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΒΑΦΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΟΡΡΕΣ

H τεχνολογία Pigment-Lock κλειδώνει το χρώμα, εξασφαλίζοντας την αποτελεσματική διείσδυσή του στην τρίχα, με ήπιο τρόπο που δεν προκαλεί φθορά. Η καινοτομική προσέγγιση εστιάζει στην τεχνολογία μικρο-χρωστικών, μέσω συγκεκριμένου μηχανισμού αντίδρασης του χρώματος. Μικρά μόρια χρώματος διεισδύουν εύκολα στα εσωτερικά στρώματα της τρίχας, όπου ένας ελεγχόμενος μηχανισμός επιτρέπει τη μετατροπή τους σε μεγάλα μόρια χρωστικών που «εγκλωβίζονται», απελευθερώνοντας και διαμορφώνοντας το χρώμα. Μια διαδικασία που αποφεύγει το μεγάλο, φθοροποιό άνοιγμα των λεπιών της τρίχας, ώστε δεν επηρεάζει το φυσικό προστατευτικό φλοιό της ενώ παράλληλα, εξασφαλίζει απόλυτη κάλυψη λευκών, πλούσιο, έντονο χρώμα με εξαιρετική διάρκεια. Η αποτελεσματικότητα της βαφής μεγιστοποιείται σε όλα τα επίπεδα, με το πρόσθετο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εντατικής φροντίδας και διατήρησης της υγείας των μαλλιών σε βάθος χρόνου. 

Η συσκευασία περιέχει:
•1 σωληνάριο κρέμα-βαφή 50ml.
•1 μαλακτική κρέμα σταθεροποίησης χρώματος Ηλίανθος και Τσάι του Βουνού 20ml.
•1 έντυπο με οδηγίες χρήσης και γάντια.

ΠΡΩΤΗ ΧΡΗΣΗ Αν βάφετε για πρώτη φορά τα µαλλιά σας. Αν δεν έχετε βάψει τα µαλλιά σας τους τελευταίους 3 µήνες ή περισσότερο.

1. Βάλτε µια πετσέτα πάνω από τους ώµους για την προστασία των ρούχων. Απλώστε κάποιο καλλυντικό λάδι κοντά στο στεφάνι των µαλλιών, ώστε να µη βάψετε το δέρµα σας. Αφαιρέστε τα κοσµήµατα και φορέστε κατάλληλα γάντια µιας χρήσης.

2. Αναµίξτε την κρέµα βαφή µε το γαλάκτωµα ενεργοποίησης ABYSSINIA SUPERIOR GLOSS COLORANT σε πλαστικό ή γυάλινο µπωλ.

3. Ανακατέψτε µε το πινέλο µέχρι να γίνει οµοιόµορφο µίγµα. Η αναλογία µίξης είναι 1 προς 1,5 (1:1,5). 50mL κρέµας βαφής µε 75mL γαλάκτωµα ενεργοποίησης (µισό µπουκάλι).

4. Προχωρήστε ΑΜΕΣΩΣ στην εφαρµογή του µίγµατος. Το προϊόν είναι αποτελεσµατικό µόνο αν εφαρµοστεί αµέσως µετά την ανάµιξή του. Μην αποθηκεύετε το µίγµα µετά τη χρήση.

5. • Για αποχρώσεις στους τόνους 1-7: Εφαρµόστε το µίγµα σε στεγνά µαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες προς τις άκρες, τµήµα-τµήµα, χρησιµοποιώντας την άκρη του πινέλου για να διαχωρίσετε τα µαλλιά. Εφαρµόστε οµοιόµορφα όλο το υπόλοιπο προϊόν σε ολόκληρο το τριχωτό της κεφαλής και κάντε απαλό µασάζ. • Για αποχρώσεις στον τόνο του 8 και ανοικτότερες: Ξεκινήστε την εφαρµογή από τις άκρες των µαλλιών σας και στη συνέχεια εφαρµόζετε στη ρίζα. Για την κρέµα βαφή 12.0 και 00.01 η εφαρµογή πρέπει να πραγµατοποιηθεί µόνο στη ρίζα ή σε πολύ κοντά µαλλιά (2cm), και ποτέ σε λευκά µαλλιά περισσότερα από 70%.

6. Αφήστε να δράσει για 35 λεπτά. Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε κρέµα βαφή µε γαλάκτωμα ενεργοποίησης 40 βαθµών αφήστε το µίγµα ΜΟΝΟ στις ρίζες για 45 λεπτά.

7. Μετά το τέλος του χρόνου αναµονής, κάντε ελαφρύ µασάζ στα µαλλιά: • χωρίς να προσθέσετε νερό για τις αποχρώσεις από 1.0 έως 4.0 • µε την προσθήκη λίγου χλιαρού νερού για τις αποχρώσεις από από 5.0 έως 12.0 και 00.01. Ξεπλύνετε καλά µέχρι το νερό να τρέχει καθαρό και λουστείτε µε ένα απαλό σαµπουάν. Ξεπλύνετε.

8. Εφαρµόστε την περιεχόµενη στη συσκευασία µαλακτική κρέµα σταθεροποίησης χρώµατος Ηλίανθος και Τσάι του Βουνού για βαµµένα µαλλιά. Κάντε µασάζ προσεκτικά για να εξασφαλιστεί η σωστή απορρόφηση των συστατικών.

9. Αφήστε να δράσει για 1-2 λεπτά και ξεπλύνετε.

ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ Όταν τα µαλλιά µακρύνουν και χρειαστεί να ξαναβάψετε τις ρίζες. 1. Ακολουθήστε τις οδηγίες από το βήµα 1 ως το βήµα 4. 2. Εφαρµόστε το µίγµα ΜΟΝΟ στις ρίζες χρησιµοποιώντας την άκρη του πινέλου για το διαχωρισµό των µαλλιών. 3. • Για αποχρώσεις στον τόνο του 8 και ανοικτότερες: Αφήστε να δράσει ΜΟΝΟ στις ρίζες για 35 λεπτά. Για ανανέωση του χρώµατος στο µήκος, τo νερό κατά το ξέβγαλµα θα ανανεώσει το χρώµα όσο χρειάζεται. • Για αποχρώσεις στους τόνους 1-7: Αφήστε να δράσει για 25 λεπτά στις ρίζες και άλλα 10 λεπτά στο µήκος ΜΟΝΟ αν το χρώµα έχει ξεθωριάσει. • Για γαλάκτωµα ενεργοποίησης 40 Vol, ή κρέµα βαφή 12.0, ή 00.01, ή σαντρέ: Αφήστε να δράσει ΜΟΝΟ στις ρίζες για 45 λεπτά και αποφύγετε εντελώς την εφαρµογή στο µήκος. 4. Τελειώστε ακολουθώντας τις οδηγίες από το βήµα 7 έως 9. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Σε περίπτωση που τα γκρίζα µαλλιά είναι ιδιαίτερα ανθεκτικά, αφήστε τη βαφή επιπλέον 5 λεπτά για πλήρη κάλυψη των γκρίζων. Ακολουθείτε πάντα το συνιστώµενο χρόνο επεξεργασίας, για να αποφευχθεί πιο σκούρο ή ανοικτό αποτελέσµατα στο χρώµα των µαλλιών.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΠεριοχήΜαλλιά

ABYSSINIA COLORANT 1.0: Aqua/Water/Eau, Cetearyl Alcohol, Laureth-3, Ethanolamine, Ricinus Communis Seed Oil/Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Polysorbate 60, Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Toluene-2,5-Diamine Sulfate, Betaine, Propanediol, Sorbitan Stearate, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Isostearate, Oleic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Cocos Nucifera Oil/Cocos Nucifera (Coconut) Oil, m-Aminophenol, Hydrogenated Castor Oil, Sorbitan Oleate, 2,4-Diaminophenoxyethanol Sulfate, Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Corn Protein, Hydrolyzed Soy Protein, Oleth-4 Phosphate, Ceteareth-20, Oleyl Phosphate, Disodium EDTA, Sodium Sulfite, Acrylates/Steareth-20 Itaconate Copolymer, Cera Alba/Beeswax/Cire D’Abeille, Copernicia Cerifera Cera/Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax/Cire De Carnauba, Erythorbic Acid, Sodium Hydrosulfite, Etidronic Acid, Stearic Acid, BHT, Palmitic Acid, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Crambe Abyssinica Seed Oil, Parfum/Fragrance, Linalool, p-Methylaminophenol Sulfate, 4-Chlororesorcinol, Phenyl Methyl Pyrazolone. 

Κάθε βαφή αποτελείται από διαφορετικά συστατικά

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Korres Abyssinia Superior Gloss Colorant"

4.7
22 Κριτικές
18
3
0
1
0
πριν από 8 χρόνια
κυριακη μ.
καμια αλλεργική αντιδραση
εξαιρετικα σημαντικό το οτι δεν παρουσίασα κανενα αλλεργικό συμπτωμα, ουτε φαγουρα ουτε τσουξιμο.Μεχρι τωρα ηταν απαγορευτικο να βαφω τα μαλλια μου λογω σοβαρου αλλεργικου προβληματος
πριν από 3 χρόνια
Αλεξάνδρα Ρ.
Πολύ καλή
Πολύ καλή βαφή δεν τσούζει ούτε κατά την εφαρμογή ούτε μετά την εφαρμογή προκαλεί φαγούρα αυτήν χρησιμοποιώ πλέον
πριν από 8 χρόνια
ΜΑΡΙΑΝΑ Φ.
Πολυ καλο Λαμπερο χρωμα!
Πολυ καλο Λαμπερο χρωμα!
πριν από 12 μήνες
Σταυρούλα Κ.
Πολύ μέτρια
Θετικά,κάλυψη λευκών και δεν τσούζει.Ομως το χρώμα βγαίνει πολύ σκούρο, καμία σχέση με τον τίτλο και επίσης τα μαλλιά γίνονται σαν άχυρο.Η μαλακτική που έχει μέσα λαδωνει πολύ τα μαλλιά και με ελάχιστη ποσότητα
πριν από 2 χρόνια
ΘΕΟΔΩΡΑ Μ.
Korres Abyssinia
Ωραίο προϊόν θα το ξαναπαρω
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Για τη βαφή 9.0 ποιος ενεργοποιητης χρώματος είναι κατάλληλος;
    Εξαρτάται απο το αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Αν επιθυμείτε ανοιχτόχρωμη απόχρωση θα χρησιμοποιήσετε ενεργοποιητή νούμερο 40 διαφορετικά 30.
    28/09/2021 από Pharm24
    Πρεπει να χρησιμοποιηθεί και οξυζενε για την βαφη 5.2 της κορρε; Ποιο θα ειναι το καταλληλο;
    Για την βαφή no5.2 ο κατάλληλος ενεργοποιητής χρώματος είναι το 20.
    11/03/2021 από Pharm24
    Το νουμερο 5.2 ειναι για τα καστανα, καφε χρωμα των μαλλιων ;
    Το 5.2 αντιστοιχεί σε καστανό ανοικτό βιολετί.
    09/03/2021 από Pharm24
    Το 5.7 νουμερο ειναι για καφε, καστανα χρωμα μαλλιων ;
    Δεν κυκλοφορεί η απόχρωση με κωδικό 5,7. Αν επιθυμείτε μπορείτε να επιλέξετε το 4,7 καστανό σοκολατί.
    09/03/2021 από Pharm24
    Πόσα ml είναι;
    Η βαφή είναι 50 ml
    01/04/2019 από Pharm24