AgPharm Youth & Snail Face Serum with Dropper 6x2ml
56 πόντοι

AgPharm Youth & Snail Face Serum with Dropper 6x2ml

Καθημερινή Εντατική Θεραπεία Προσώπου για Εξισορρόπηση Λιπαρότητας, Επούλωση & Επανόρθωση σε Μικτές, Λιπαρές, Νεανικές Επιδερμίδες

Κωδικός 046001
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  16,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

AgPharm Youth & Snail Face Serum Καθημερινής Εντατικής Θεραπείας για Μικτές, Λιπαρές, Νεανικές Επιδερμίδες με Dropper 6x2ml
Καθημερινή Εντατική Θεραπεία Προσώπου για Εξισορρόπηση Λιπαρότητας, Επούλωση & Επανόρθωση. Συσκευασία που περιέχ...  
Διαβάστε περισσότερα

11,20€
Κερδίστε 56 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200703500684
ΒΑΡΟΣ: 35gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

AgPharm Youth & Snail Face Serum Καθημερινής Εντατικής Θεραπείας για Μικτές, Λιπαρές, Νεανικές Επιδερμίδες με Dropper 6x2ml


Καθημερινή Εντατική Θεραπεία Προσώπου για Εξισορρόπηση Λιπαρότητας, Επούλωση & Επανόρθωση.

Συσκευασία που περιέχει τις αμπούλες που συντάσσουν το πρωτόκολλο ομορφιάς “Μικτές-Λιπαρές-Νεανικές επιδερμίδες” και dropper εφαρμογής.

Αναλυτικά η συσκευασία περιέχει:

  • 3 αμπούλες youth serum
  • 3 αμπούλες snail serum
  • 1 πιπέτα

Αμπούλες Youth Serum – Ενυδάτωση και Προστασία 3x2ml

Ορός περιποίησης προσώπου για την διατήρηση της νεανικής επιδερμίδας με δραστικά συστατικά που προάγουν την ελαστικότητα και την εξισορόπηση της λιπαρότητας και της έκκρισης σμήγματος.

Περιέχει:

  • Nutripeptides, σύμφωνα με τις μελέτες του συστατικού, βοηθάει στην εξισορρόπηση της λιπαρότητας(και του σμήγματος) αφήνοντας την αίσθηση ενός καθαρού προσώπου με λιγότερς ατέλειες.
  • Mitokinyl, δραστικό συστατικό ενάντια στους παράγοντες καταπόνησης της επιδερμίδας λόγω της ζωής στο αστικό περιβάλλον. Λειτουργίες όπως η ανασύνταξη του επιδερμικού φραγμού και μείωση των δυσχρωμιών προάγονται με την χρήση του Mitokinyl.
  • Eclaline, αίσθηση λάμψης και φωτεινότητας στην επιδερμίδα.
  • Εκχυλίσματα Greipfruit και Fucus που ενισχύουν την δράση των υπόλοιπων δραστικών συστατικών για λάμψη και νεανική επιδερμίδα.


*Η αμπούλα Youth serum συνδυάζεται ιδανικά με την αμπούλα Snail serum και συνθέτουν το πρωτόκολλο ομορφιάς για “Μεικτές, Λιπαρές και Νεανικές επιδερμίδες”.

&

Αμπούλες Snail serum- Ελαστικότητα & Επανόρθωση 3x2ml

Ορός εντατικής περιποίησης με έγχυμα σαλιγκαριού για τη συνολική βελτίωση της όψης της επιδερμίδας που εξισορροπεί τη φυσική υγρασία ενισχύοντας την ελαστικότητα.

Περιέχει:

  • Poly-helixan (έκκριμα σαλιγκαριού), δραστική ουσία που βοηθάει στη συνολική βελτίωση της όψης ενώ παράλληλα, ενισχύει την ελαστικότητα εξισορροπώντας τη φυσική υγρασία.
  • Υαλουρονικό οξύ, όπου λόγω των υγροσκοπικών ιδιοτήτων του προσφέρει ενυδάτωση και ελαστικότητα βοηθώντας στην βελτίωση της καταπονημένης και ξηρής επιδερμίδας.
  • Εκχυλίσματα φύλλων ελιάς και Ginseng που συμβάλουν στις ενυδατικές ιδιότητες του προιόντος και στην ενίσχυση της άμυνας κατά των ελευθέρων ριζών.
  • Αλλαντοίνη για επίτευξη απαλής επιδερμίδας.
  • Hydrosoy 2000, Υδρολυμένη πρωτείνη σόγιας βοηθάει στην απαλότητα της επιδερμίδας.
  • Glycerhetinic acid σε συνδιασμό και με τα υπόλοιπα δραστικά συστατικά προάγουν την εξισορόπηση της φυσικής υγρασίας και ελαστικότητας για την βελτίωση συνολικά της όψης της επιδερμίδας.

Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος.

*Η αμπούλα Snail serum συνδυάζεται ιδανικά με την αμπούλα Youth serum και συνθέτουν το πρωτόκολλο ομορφιάς για “Μεικτές, Λιπαρές και Νεανικές επιδερμίδες” καθώς και με την αμπούλα Mastic serum και συνθέτουν το πρωτόκολλο ομορφιάς για “Ευρυαγγείες και Διεσταλμένους πόρους”.

  1. Κρατήστε την αμπούλα σε όρθια θέση με προσοχή.
  2. Σπάστε την στο λεπτό της σημείο.
  3. Τοποθετήστε το dropper. 

Εφαρμόστε πρωί- βράδυ όλο το περιεχόμενο σε καθαρό δέρμα (πρόσωπο και λαιμό) πριν την ενυδατική σας κρέμα, με απαλές ευθείες κινήσεις των δακτύλων και έχοντας φορά από το κέντρο προς τα έξω.

Γενικά Χαρακτηριστικά

Αμπούλες Youth Serum – Ενυδάτωση και Προστασία 3x2ml

AQUA (WATER), GLYCERIN, POLYSORBATE 20, HYDROLYZED LUPINUS ALBUS PROTEIN OCTENYLSUCCINATE, BENZYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL, TRIETHANOLAMINE, CARBOMER, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, BENZOPHENONE-4, CHONDRUS CRISPUS POWDER, CITRUS GRANDIS (GRAPEFRUIT) FRUIT EXTRACT, DEHYDROACETIC ACID, SODIUM PHYTATE, YEST EXTRACT, PARFUM (FRAGRANCE), FUCUS VESICULOSUS THALLE EXTRACT, BIOSACCHARIDE GUM-I, PENTYLENE GLYCOL, CAPRYLYL GLYCOL, 1, 2-HEXANEDIOL, HYDROLYZED RICE PROTEIN, ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER, SODIUM SULFITE, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, ALCOHOL, POTASSIUM SORBATE, CI14720, CI42090

Αμπούλες Snail serum- Ελαστικότητα & Επανόρθωση 3x2ml

AQUA, SNAIL SECRETION FILTRATE, GLYCERIN, OLEA EUROPAEA LEAF, BENZYL ALCOHOL, DEHYDROACETIC ACID, PANAX GINSENG ROOT EXTRACT, BETAINE, HYDROLYZED SOYA PROTEIN, CAPRYLYL/CAPRYL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, FUSEL WHEAT BRAN/STRAW GLYCOSIDES, POLYGLYCERYL-5 OLEATE, SODIUM COCOYL GLUTAMATE, GLYCERYL CAPRYLATE, CARBOMER, TRIETHANOLAMINE, CARBOXYMETHYL BETAGLUCAN, GLYCYRRHETINIC ACID, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, SODIUM HYALURONATE, SODIUM PHYTATE, BENZOPHENONE-4, PLENOXYETHANOL, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, CITRIC ACID, ALCOHOL, PARFUM(FRAGRANCE), C.I. 15985, C.I. 19140, C.I. 42090

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "AgPharm Youth & Snail Face Serum with Dropper 6x2ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;