Apivita Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel 15ml
54 πόντοι

Apivita Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel 15ml

Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα Μάτια με Λουλούδια & Μέλι

Κωδικός 029675
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  19,51€
  4.5
7
5
1
0
0
Διαβάστε κριτικές
(13)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Apivita Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα Μάτια με Λουλούδια & Μέλι 15ml με Λουλούδια & Μέλι Ανάγκες: Ενυδάτωση 98% φυσική σύνθεση Ενυδάτωση– Μαύροι Κύκλοι & Σημάδια Κούρασης –Βάση Concealer Δρο...  Διαβάστε περισσότερα

10,71€
Κερδίστε 54 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5201279078898
ΒΑΡΟΣ: 33gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Apivita Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα Μάτια με Λουλούδια & Μέλι 15ml

με Λουλούδια & Μέλι

Ανάγκες: Ενυδάτωση

98% φυσική σύνθεση

Ενυδάτωση– Μαύροι Κύκλοι & Σημάδια Κούρασης –Βάση Concealer

Δροσιστικό Gel Ματιών ειδικά σχεδιασμένο με εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο, άγριο τριαντάφυλλο, ίριδα και μέλι, σουπερ ενυδατικά συστατικά που αναπληρώνουν άμεσα τα αποθέματα νερού της επιδερμίδας. Με δροσιστικό roll-on applicator.

Προσφέρει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και αναζωογονεί την περιοχή γύρω από τα μάτια με εκχύλισμα λουλουδιών, μέλι, αλόη και υαλουρονικό οξύ

Μειώνει την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και των σημαδιών κούρασης με δραστικά συστατικά από πράσινο τσάι

Δημιουργεί μία τέλεια βάση για την εφαρμογή του concealer

Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο.

ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ
ΧΩΡΙΣ ΑΡΩΜΑ

Συμβατή για Εγκυμοσύνη και θηλασμό πάντα με την σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου σας

Εκχύλισμα λουλουδιών (Κίστoς, Ίριδα, Άγριο Τριαντάφυλλο) και μέλι

Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, απέδειξε in vitro ότι το ισχυρό εκχύλισμα λουλουδιών από κίστο ίριδα και άγριο τριαντάφυλλο ενεργοποιεί σημαντικά γονίδια που σχετίζονται διάφορους μηχανισμούς ενυδάτωσης (οκλουδίνη, TGB1, CD44, UGCG) γεμίζοντας με νερό την επιδερμίδα στη στιγμή. Παράλληλα το μέλι ανθέων πλούσιο σε σάκχαρα, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία, τροφοδοτεί την επιδερμίδα με τις απαραίτητες θρεπτικές ουσίες για την ενυδάτωση και τη σωστή λειτουργία της.

Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης

Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες της πρόπολης εγκλωβίζονται σε κυκλοδεξτρίνη προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών που περιέχει στο τελικό προϊόν. Με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες, αυτό το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό εκχύλισμα περιορίζει σημαντικά την επίδραση των ελεύθερων ριζών και προστατεύει την επιδερμίδα από εξωτερικές επιθέσεις (περιβαλλοντικοί ρύποι, καπνός κτλ). Για την Πατέντα Εκχύλισης Πρόπολης (Αρ. Πατέντας 1007520) η APIVITA έχει βραβευτεί με Βραβείο Καινοτομίας.

Βάση από Φυτικά Εγχύματα

Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το 70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Η APIVITA μελετά και χρησιμοποιεί εγχύματα από Ελληνικά φυτά και βότανα με αποδεδειγμένες και εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως οι καρποί άγριας τριανταφυλλιάς βιολογικής καλλιέργειας από το Νυμφαίο Φλώρινας που επέλεξε για τη σειρά Aqua Beelicious. Οι καρποί της άγριας τριανταφυλλιάς είναι πλούσια πηγή βιταμίνης C, μαλικού οξέος, ανθοκυανινών, φλαβονοειδών και σακχάρων. Ποσοστό αυτών, περνάει στο έγχυμα προσδίδοντάς του ισχυρές αντιοξειδωτικές και ενυδατικές ιδιότητες.

Εφαρμόστε απαλά με το roll-on στην περιοχή κάτω από τα μάτια. Χτυπήστε ελαφρά με τα δάχτυλα σας μέχρι να απορροφηθεί. Τέλεια βάση για concealer.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΕνυδάτωση
Ηλικία20+
ΜορφήGel
ΠεριοχήΜάτια

Το Δροσιστικό Gel Ενυδάτωσης για τα μάτια έχει πλούσια σύνθεση και περιέχει 98% φυσικά συστατικά.

ΜΕ

ΧΩΡΙΣ

*Εκχύλισμα λουλουδιών ( Κίστoς*, Ίριδα, Άγριο Τριαντάφυλλο)
Μέλι ανθέων*
* Δραστικά συστατικά από πράσινο τσάι

*  Πανενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης 1

     Έγχυμα από άγριο τριαντάφυλλο*

* Αλόη*

   * Υαλουρονικό οξύ

   * Πανθενόλη

 

 

*από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες

*Parabens

*Silicones

*Mineral oil

*Propylene glycol

*Butylene glycol

 *Ethanolamine

*Phenoxyethanol

 *Phthalates

*PCM, NM

1 GR 1007520

Ingredients: Aqua/Water/Eau**, Aqua/Water/Eau, Propanediol, Mel/Honey/Miel*, Propolis Extract, Iris Versicolor Extract, Cistus Incanus Flower/Leaf/Stem*Extract, Rosa Canina Fruit* Extract, Panthenol, Saccharide Hydrolysate, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Epigallocatechin Gallatyl Glucoside, Gallyl Glucoside, Propyl Gallate, Glycerin, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Disodium EDTA, Polyacrylate Crosspolymer-6, Citronellyl Methylcrotonate, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol.

*Organic cultivation/ Issu de l'agriculture biologique

**Rosa Canina Fruit* Aqueous Infusion=Wild Rose Infusion/ Infusion de rose sauvage

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Apivita Aqua Beelicious Cooling Hydrating Eye Gel 15ml"

4.5
13 Κριτικές
7
5
1
0
0
πριν από 2 χρόνια
Άννα Κ.
Ενυδατική
Πολύ καλή, πολύ ενυδατική
πριν από 5 ημέρες
Αλεξάνδρα Π.
Ήταν απίστευτη
Απλά υπέροχο!!
πριν από 5 ημέρες
Αλεξάνδρα Π.
Ήταν απίστευτη
Απλά υπέροχο!!
πριν από 3 μήνες
ΦΩΤΕΙΝΗ Κ.
ΤΕΛΕΙΟ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΣΙΣΤΙΚΟ ....ΑΝΑΖΟΓΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΜΑΤΙΩΝ....ΕΧΕΙ ΩΡΑΙΑ ΥΦΗ.....ΑΠΟΡΡΟΦΑΤΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ....
πριν από 5 μήνες
Maria K.
Good
I LOVE THIS BRAND. THOUGH THIS IS NOT MY FAVORITE PRODUCT. NOT MATCHING MY SKIN SO MUCH.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    τιμη μεταφορικων ?
    Αν επιθυμείτε μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις χρεώσεις των μεταφορικών στην σελίδα μας πατώντας πάνω στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.pharm24.gr/shippinginfo.html
    30/12/2020 από Pharm24