Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml & Δώρο Cleansing Milk 3in1 Face & Eyes 50ml, Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50, 2ml & Νεσεσέρ
98 πόντοι

Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml & Δώρο Cleansing Milk 3in1 Face & Eyes 50ml, Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50, 2ml & Νεσεσέρ

Αντιρυτιδική Κρέμα Ελαφριάς Υφής για Σύσφιξη & Ανόρθωση, Γαλάκτωμα Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Προσώπου, Ματιών & Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου, Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας

Κωδικός 052545
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  39,61€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml & Δώρο Cleansing Milk 3in1 Face & Eyes 50ml, Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50, 2ml & Νεσεσέρ Αντιρυτιδική Κρέμα Ελαφριάς Υφής για Σύσφιξη & Ανόρθωση, Γα...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 98 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5201279097936
ΒΑΡΟΣ: 384gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml & Δώρο Cleansing Milk 3in1 Face & Eyes 50ml, Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50, 2ml & Νεσεσέρ

Αντιρυτιδική Κρέμα Ελαφριάς Υφής για Σύσφιξη & Ανόρθωση, Γαλάκτωμα Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Προσώπου, Ματιών & Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου, Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Ελαφριάς Υφής για Σύσφιξη & Ανόρθωση 50ml

Ανάγκες: Αντιγήρανση, Αντιρυτιδική προστασία

Μείωση ρυτίδων – Σύσφιξη – Αίσθηση lifting

Μεταξένια κρέμα ημέρας βασισμένη στην επιστήμη της Επιγενετικής που ξυπνά τη νεότητας της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο χάρη στις πολυφαινόλες, πανίσχυρα αντιγηραντικά μόρια, από τα φύλλα των αμπελιών της Σαντορίνης.

  • Μειώνει τις ρυτίδες, ενώ ενισχύει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας και προσφέρει αίσθηση άμεσου φυσικού lifting χάρη στις πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης.
  • Ενισχύει την πυκνότητα και την ελαστικότητα της επιδερμίδας με εκχύλισμα μαστίχας.
  • Προστατεύει από το οξειδωτικό stress και τις επιθέσεις του περιβάλλοντος χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.
  • Ενυδατώνει την επιδερμίδα χάρη στο υαλουρονικό οξύ, στο βούτυρο καριτέ, στο λάδι ελιάς και στο λάδι από κουκούτσι σταφυλιού.
  • Αναζωογονεί την επιδερμίδα και τη διάθεση χάρη στα αιθέρια έλαια νέρολι, πατσουλί, φασκόμηλο και τριαντάφυλλο.
  • Το νερό της σύνθεσης έχει αντικατασταθεί με ένα αντιοξειδωτικό έγχυμα από τρεις ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) με ισχυρή αντιγηραντική δράση.
  • 97% φυσικά συστατικά


Αποτελέσματα Κλινικής Μελέτης*
93% των γυναικών είδαν ορατή βελτίωση σε ρυτίδες, σφριγηλότητα και αίσθηση lifting στην επιδερμίδας τους.

*Κλινική μελέτη σε 30 γυναίκες ηλικίας 35-50, χρήση 2 φορές την ημέρα για 28 ημέρες.

Δερματολογικά ελεγμένη

Πολυφαινόλες από αμπέλια Σαντορίνης: Τα μοναδικά στον κόσμο άνυδρα, αυτόριζα αμπέλια της Σαντορίνης καλλιεργούνται σε μορφή κουλούρας προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις κλιματικές δυσκολίες του νησιού (ισχυροί άνεμοι, ξηρασία, αμμώδες ηφαιστειακό έδαφος) και έχουν αναπτύξει ισχυρές αντιστάσεις, παράγοντας σε πολύ μεγάλες ποσότητες εξαιρετικής αποτελεσματικότητας προστατευτικά μόρια, τις πολυφαινόλες. Από τα πλούσια σε πολυφαινόλες φύλλα τριών ποικιλιών (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο) από τις οποίες δημιουργείται ο φημισμένος οίνος Vinsanto, η ΑPIVITA δημιούργησε ένα πανίσχυρο αντιγηραντικό εκχύλισμα το οποίο ξυπνά τη νεότητα της επιδερμίδας.

Eπιστήμη της Επιγενετική: Η επιστήμη της Επιγενετικής αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο για την μελέτη των γονιδίων του δέρματος και αποδεικνύει ότι η γήρανση είναι μια διαδικασία που δεν καθορίζεται μόνο από το DNAμας, αλλά και από εξωτερικούς παράγοντες. Το βιοχημικό εργαστήριο της APIVITA, με μία καινοτόμο έρευνα βασισμένη στις αρχές της Επιγενετικής απέδειξε ότι το πλούσιο σε πολυφαινόλες εκχύλισμα από αμπέλια Σαντορίνης ενεργοποιεί σημαντικές πρωτεΐνες νεότητας της επιδερμίδας (σιρτουίνες και NRF2/KEAP1) που σχετίζονται με την ανάπλαση, αποτοξίνωση και αντιοξειδωτική άμυνα της επιδερμίδας.

Πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης

Για πρώτη φορά οι δραστικές ουσίες της πρόπολης εγκλωβίζονται σε κυκλοδεξτρίνη προκειμένου να επιτευχθεί η μέγιστη και σταθερή συγκέντρωση των φλαβονοειδών και πολυφαινολών που περιέχει στο τελικό προϊόν. Με αποτελεσματικότητα που αποδεικνύεται από 8 κλινικές μελέτες, αυτό το πανίσχυρο αντιοξειδωτικό και αντιγηραντικό εκχύλισμα περιορίζει σημαντικά την επίδραση των ελεύθερων ριζών, αυξάνει τη ζωτικότητα της επιδερμίδας και ενισχύει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης. Για την Πατέντα Εκχύλισης Πρόπολης Κατά της Πρόωρης Γήρανσης (Αρ. Πατέντας 1007520) η APIVITA έχει βραβευτεί με Βραβείο Καινοτομίας.

Βάση από Φυτικά Εγχύματα – Έγχυμα από 3 ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης

Το νερό αποτελεί περίπου το 70% ενός καλλυντικού προϊόντος. Στην APIVITA αντικαθιστούμε το νερό με εγχύματα φυτών ώστε κάθε προϊόν από τη βάση του να είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και άλλα δραστικά συστατικά που να ενισχύουν τις δράσεις του. Για το έγχυμα της σειράς WINE ELIXIR επιλέξαμε τρεις διαφορετικές ποικιλίες αμπελιών Σαντορίνης (Αθήρι, Αηδάνι και Ασύρτικο). Το έγχυμα αυτό ενισχύει την αντιοξειδωτική και αντιγηραντική δράση του προϊόντος.

& Δώρο

Apivita Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes  Ανόρθωση, Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Ντεμακιγιάζ Προσώπου, Ματιών 50ml

Ανάγκες: Κανονική/ξηρή επιδερμίδα

Καθαρισμός - Τόνωση - Ντεμακιγιάζ

Πρακτικό γαλάκτωμα καθαρισμού 3σε1 που απομακρύνει απαλά ρύπους και μακιγιάζ από πρόσωπο και μάτια ενώ παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και αναζωογονημένη.

  • Το βιολογικό έλαιο ελιάς και το έλαιο αμυγδάλου απομακρύνουν ρύπους και μακιγιάζ ενώ παρέχουν στην επιδερμίδα βιταμίνες και λιπίδια.
  • Το βιολογικό μέλι ενυδατώνει και θρέφει την επιδερμίδα.
  • Το βιολογικό χαμομήλι και η βιολογική λεβάντα καταπραΰνουν την επιδερμίδα και προστατεύουν από ερεθισμούς.
  • Η πρόπολη προσφέρει ήπια αντισηπτική δράση και αντιοξειδωτική προστασία.
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας.
  • 99% φυσική σύνθεση

Η APIVITA αντικαθιστά το νερό με έγχυμα από βιολογικό πράσινο τσάι για την ισχυρή αντιοξειδωτική του δράση.

Βάση από Φυτικά Εγχύματα

Η ΑPIVITA αντικαθιστά το νερό με βιολογικά εγχύματα που προσδίδουν στα προϊόντα της κυρίως αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Με δεδομένο ότι το νερό στα περισσότερα καλλυντικά προϊόντα αντιστοιχεί σε πάνω από το 70% της σύνθεσης τους, τα προϊόντα της APIVITA είναι από τη βάση τους πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Η αποτελεσματικότητα των εγχυμάτων που επιλέγονται κάθε φορά αποδεικνύεται με επιστημονικές μεθόδους. Η αντιοξειδωτική τους δράση μετράται με τη μέθοδο FRAP, ενώ η ικανότητα των εγχυμάτων να εξουδετερώνουν τις ελεύθερες ρίζες με τη μέθοδο DPPH. Το βιολογικό πράσινο τσάι που χρησιμοποιείται ως βάση σε πολλά προϊόντα, επιλέχθηκε καθώς  είναι πλούσιο σε πολυφαινόλες με σημαντική αντιοξειδωτική δράση ενώ έχει αντισηπτικές, αντιερεθιστικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, αναζωογονεί και ενυδατώνει το δέρμα. Τα τελευταία έτη η APIVITAμελετά και χρησιμοποιεί εγχύματα από Ελληνικά βότανα με αποδεδειγμένες και εξαιρετικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες όπως το Ελληνικό τσάι του βουνού βιολογικής καλλιέργειας.

Δερματολογικά ελεγμένο

Οφθαλμολογικά ελεγμένο

&

Apivita Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50 Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου, Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας 2ml

Ενυδατική κρέμα-gel προσώπου SPF50.

  • Αντηλιακή κρέμα για υψηλή προστασία με ελαφριά, μη λιπαρή, cream-gel υφή, που απορροφάται άμεσα και αφήνει την επιδερμίδα φρέσκια και ενυδατωμένη. Πολύ ανθεκτική στο νερό.
  • Προσφέρει φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και BLUE LIGHT με ένα φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων.
  • Xαρίζει άμεση ενυδάτωση που διαρκεί και αίσθηση φρεσκάδας με θαλάσσια φύκη, αλόη και υαλουρονικό οξύ.
  • Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης.

Τα αντηλιακά BEE SUN SAFE, σέβονται την επιδερμίδα και το θαλάσσιο οικοσύστημα. Έχουν "καθαρές" συνθέσεις που περιλαμβάνουν βιοαποκοδομήσιμα συστατικά και δεν περιέχουν φίλτρα που βλάπτουν τα κοράλλια. Χρησιμοποιούμε υπεύθυνη συσκευασία, από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

  • Δερματολογικά ελεγμένη
  • Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Κατάλληλο για ομοιοπαθητική

Χαρακτηριστικά:

  • Με θαλάσσια φύκη & πρόπολη
  • 74% συστατικά φυσικής προέλευσης
  • Υψηλή προστασία SPF50
  • Ενυδάτωση
  • Φρεσκάδα

& Apivita Νεσεσέρ 1 Τεμάχιο.

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Ελαφριάς Υφής για Σύσφιξη & Ανόρθωση 50ml

Απλώστε καθημερινά σε καθαρή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό, με απαλές κυκλικές κινήσεις αποφεύγοντας την περιοχή γύρω από τα μάτια. 
*Για πιο εντατική δράση εφαρμόστε μετά τον ορό Wine Elixir.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Συμβατή για Εγκυμοσύνη και θηλασμό πάντα με την σύμφωνη γνώμη του γυναικολόγου σας.

Apivita Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes  Ανόρθωση, Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Ντεμακιγιάζ Προσώπου, Ματιών 50ml

Απλώστε με απαλές κυκλικές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο, τα μάτια και το λαιμό και στη συνέχεια αφαιρέστε το προϊόν με βαμβάκι.

Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.

Για εξωτερική χρήση μόνο.

Apivita Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50 Ενυδατική Κρέμα-Gel Προσώπου, Υψηλής Αντηλιακής Προστασίας 2ml

Πριν από κάθε έκθεση στον ήλιο απλώστε επαρκή ποσότητα (περίπου μισό κουταλάκι του γλυκού). Μείωση αυτής της ποσότητας περιορίζει σημαντικά τα επίπεδα προστασίας.

Επαναλάβετε συχνά κυρίως μετά από εφίδρωση, κολύμπι ή σκούπισμα. Μη μένετε πολύ ώρα στον ήλιο.

Apivita Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream Αντιρυτιδική Κρέμα Ελαφριάς Υφής για Σύσφιξη & Ανόρθωση 50ml

Aqua (Water)**, Glycerin, Triheptanoin, Cetearyl Olivate, Isosorbide Dicaprylate, Olus (Vegetable) Oil, Propanediol Dicaprylate, Sorbitan Olivate, Glyceryl Stearate, Magnesium Aluminum Silicate, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Silica, Aqua (Water), Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Pistacia Lentiscus (Mastic) Gum, Propolis Extract, Panthenol, Sodium Hyaluronate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Salvia Sclarea (Clary) Oil*, Pogostemon Cablin Leaf Oil*, Rosa Damascena Flower Oil*, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil*, Magnolia Officinalis Bark Extract, Caprylic/Capric Triglyceride, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Hydroxypropyl Cyclodextrin, Copper Lysinate/Prolinate, Arginine, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Pullulan, Methylglucoside Phosphate, Sorbitan Oleate, Sorbitan Palmitate, Cetyl Palmitate, Xanthan Gum, PEG-100 Stearate, Allantoin, Citronellyl Methylcrotonate, Hydroxyacetophenone, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Benzyl Salicylate, Geraniol, Linalool, Hydroxycitronellal, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate. 

*From certified organic cultivation.
**Vitis Vinifera Leaf Aqueous Infusion = Infusion from three Aegean vine varieties grown in Santorini.

Apivita Cleansing Milk 3 in 1 Face & Eyes Ανόρθωση, Γαλάκτωμα Καθαρισμού, Ντεμακιγιάζ Προσώπου, Ματιών 50ml

Aqua**, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Ethylhexyl Palmitate, Olus Oil, Cetyl Esters, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Lauryl Glucoside, Camellia Sinensis Leaf*, Mel* Extract, Lavandula Angustifolia* Flower Extract, Chamomilla Recutita Flower* Extract, Propolis Extract, Panthenol, Xanthan Gum, Aqua, Dicaprylyl Carbonate, Glyceryl Oleate, Butylene Glycol, Tocopherol, Cetyl Hydroxyethylcellulose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Methylparaben, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Propylparaben, Parfum, Benzyl Salicylate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Linalool , Hexyl Cinnamal

**Camelia Sinensis* Leaf Aqueous Infusion = Νερό από Πράσινο τσάι .
* Από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml & Δώρο Cleansing Milk 3in1 Face & Eyes 50ml, Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50, 2ml & Νεσεσέρ"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 9 μήνες
Maria K.
Αγαπημένη κρέμα προσώπου
Αγαπημένο προιόν! Εξαιρετική αίσθηση στο δέρμα. Κάνει τη δουλειά του και με το παραπάνω.
πριν από 5 μήνες
Σοφία Μ.
Πολύ καλά όλα τα προϊόντα
πριν από 6 μήνες
ΙΩΑΝΝΗΣ Σ.
Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml & Δώρο Cleansing Milk 3in1 Face & Eyes 50ml, Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50, 2ml & Νεσεσέρ Apivita Πακέτο Προσφοράς Wine Elixir Wrinkle & Firmness Lift Light Day Cream 50ml & Δώρο Cleansing Milk 3in1 Face & Eyes 50ml, Bee Sun Safe Hydra Fresh Face Gel-Cream Spf50, 2ml & Νεσεσέρ
ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΕΣΑΝ!!! ΘΑ Τ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΠΑΛΙ
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;