Avene Cicalfate Creme Reparatrice 100ml
63 πόντοι

Avene Cicalfate Creme Reparatrice 100ml

Επανορθωτική - Αντισηπτική Κρέμα Ερεθισμών της Επιδερμίδας για Βρέφη, Παιδιά & Ενήλικες

Κωδικός 019766
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  20,50€
  4.9
14
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(15)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Avene Cicalfate Creme Reparatrice Επανορθωτική - Αντισηπτική Κρέμα Ερεθισμών της Επιδερμίδας για Βρέφη, Παιδιά & Ενήλικες 100ml Η Cicalfate+ είναι η κρέμα για τους ερεθισμούς όλης της οικογένειας. Επανορθώνει, καταπραΰνει και εξυγιαίνει το δέρμα π...  Διαβάστε περισσότερα

12,69€
Κερδίστε 63 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770204681
ΒΑΡΟΣ: 100gr
Avene Partner

Avene Cicalfate Creme Reparatrice Επανορθωτική - Αντισηπτική Κρέμα Ερεθισμών της Επιδερμίδας για Βρέφη, Παιδιά & Ενήλικες 100ml

Η Cicalfate+ είναι η κρέμα για τους ερεθισμούς όλης της οικογένειας. Επανορθώνει, καταπραΰνει και εξυγιαίνει το δέρμα πιο γρήγορα. Το [C+-Restore]TM είναι το 1ο επανορθωτικό postbiotic δραστικό συστατικό, που προέρχεται από το Ιαματικό Νερό της Avène και ευνοεί την επιδερμική επανόρθωση. Το προϊόν ελέγχθηκε υπό δερματολογικό, παιδιατρικό και γυναικολογικό έλεγχο σε 83 άτομα με επιφανειακές δερματολογικές βλάβες, 2 εφαρμογές την ημέρα για 21 ημέρες.

  • Η Επανορθωτική Κρέμα Cicalfate+ απέδειξε την πολύ καλή δερματική της ανοχή.
  • Η Επανορθωτική Κρέμα Cicalfate+ έχει καταπραϋντικό αποτέλεσμα από την πρώτη εφαρμογή.
  • Οι ιατροί παρατήρησαν επανορθωτική αποτελεσματικότητα σε 48 ώρες χρήσης.

Η επανορθωτική προστατευτική Κρέμα Cicalfate+ ενδείκνυται ιδιαίτερα για να καταπραΰνει τις ξηρές βλάβες σε ενήλικες, παιδιά και βρέφη. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στο δέρμα όσο και στους εξωτερικούς βλεννογόνους. Εάν έχετε ερωτήσεις, ειδικότερα για συγκεκριμένες ενδείξεις, συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν τη χρησιμοποιήσετε. Γιατί πρέπει πάντα να έχετε μία Επανορθωτική Προστατευτική Κρέμα Cicalfate+ σπίτι;

Σε περίπτωση:

  • ερεθισμού στο δέρμα.
  • φαγούρας.
  • ερεθισμού της μηρογεννητικής περιοχής (π.χ. στο μωρό λόγω πάνας).
  • ερεθισμού μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.
  • Για κάθε μικρο-τραυματισμό όλης της οικογένειας.

 

Σε περίπτωση ξηρών ερεθισμών, εφαρμόστε την Επανορθωτική προστατευτική κρέμα Cicalfate+ μία με δύο φορές την ημέρα κάνοντας απαλό μασάζ.

Συμπληρωματικά, εφαρμόστε πρώτα μία κομπρέσα με Ιαματικό Νερό της Avène.

Για όλη την οικογένεια.

Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια.

Γενικά Χαρακτηριστικά

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). GLYCERIN. HYDROGENATED VEGETABLE OIL. ZINC OXIDE. PROPYLENE GLYCOL. POLYGLYCERYL-2 SESQUIISOSTEARATE. PEG-22/DODECYL GLYCOL COPOLYMER. ALUMINUM STEARATE. AQUAPHILUS DOLOMIAE FERMENT FILTRATE. ARGININE. BEESWAX (CERA ALBA). COPPER SULFATE. MAGNESIUM STEARATE. MAGNESIUM SULFATE. MICROCRYSTALLINE WAX (CERA MICROCRISTALLINA). TROMETHAMINE. ZINC SULFATE.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avene Cicalfate Creme Reparatrice 100ml"

4.9
15 Κριτικές
14
1
0
0
0
πριν από 9 ημέρες
ΣΤΑΥΡΟΣ Κ.
Avene Cicalfate Creme Reparatrice Επανορθωτική - Αντισηπτική Κρέμα Ερεθισμών της Επιδερμίδας για Βρέφη, Παιδιά & Ενήλικες 100ml
Τέλεια 10"
πριν από 15 ημέρες
ΜΑΡΙΑ Λ.
Ανάπλαση μετά από αφαίρεση σπιλου
Μου την πρότειναν για ανάπλαση τουε δέρματος έπειτα από αφαίρεση σπίλου στο πρόσωπο..Δεν μπορω να πω ότι με βοήθησε ιδιαίτερα..Ίσως με ακόμα περισσότερη χρήση να έχω το αποτελέσμα που θα ήθελα..????????
πριν από 2 μήνες
ΦΩΤΕΙΝΗ Β.
Μαγική με άμεσα αποτελέσματα
Χρησιμοποιείται από όλη την οικογένεια. Έχουμε ευαίσθητη επιδερμίδα και με τάσεις ξηρότητας και φλεγμονής. Καταπραΰνει άμεσα τον ερεθισμό και. μειώνει τον πόνο και την ενόχληση από την πρώτη χρήση
πριν από 3 μήνες
Αλεξάνδρα Κ.
Avene cilcafate
Μου τη συστήνει πάντα ο δερματολόγος μου. Είναι πολύ αποτελεσματική για ερεθισμένο δέρμα
πριν από 3 μήνες
Αντιγονη Κ.
Κρέμα avene cicalfate
Καταπληκτική Κρέμα..είναι η δεύτερη φορά που την αγοραζω
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Λευκαντική να διώξει! Τής παναδες απο πρόσωπο και χέρια! Δεν είναι δύσκολο αυτά γίνονται από τον ήλιο
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842 ώστε να σας προτείνουμε προϊόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
23/08/2022 από Pharm24