Avene Cleanance Eau Micellar Water Travel Size 100ml
23 πόντοι

Avene Cleanance Eau Micellar Water Travel Size 100ml

Νερό για τον Καθαρισμό Προσώπου & Ματιών Χωρίς Ξέπλυμα

Κωδικός 013572
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  7,07€
  4.8
5
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(6)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Avene Cleanance Eau Micellar Water για τον Καθαρισμό Προσώπου & Ματιών Χωρίς Ξέπλυμα Travel Size 100ml Το Cleanance Νερό Micellaire, είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο, μικτό έως λιπαρό δέρμα, με ατέλειες και τάση ακμής. Μειώνει την περίσσεια σμήγμα...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 23 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770207798
ΒΑΡΟΣ: 121gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί
Avene Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Avene Cleanance Eau Micellar Water για τον Καθαρισμό Προσώπου & Ματιών Χωρίς Ξέπλυμα Travel Size 100ml

Το Cleanance Νερό Micellaire, είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο, μικτό έως λιπαρό δέρμα, με ατέλειες και τάση ακμής. Μειώνει την περίσσεια σμήγματος και τη λιπαρότητα, απομακρύνει απαλά τους ρύπους από το πρόσωπο και τα μάτια. Αυτή η ανακουφιστική θεραπεία είναι 3 σε 1 : καθαρίζει, αφαιρεί το μακιγιάζ και εξαλείφει ρύπους από σωματίδια.

Η επιδερμίδα καταπραΰνεται χάρη στην απαλή σύνθεσή της, η οποία συνδυάζει μοναδικά δραστικά συστατικά : το Comedoclastin™ για ματ αποτέλεσμα, ένα φυτικό δραστικό συστατικό από σπόρους γαϊδουράγκαθου με πατενταρισμένες ιδιότητες* , το Ιαματικό νερό της Avène με καταπραϋντικές ιδιότητες, καθώς και ήπιους καθαριστικούς παράγοντες. Καθημερινή περιποίηση του δέρματος για καθαρό, φρέσκο, εξυγιασμένο δέρμα με λιγότερη λιπαρότητα. Πολύ καλή ανοχή από το δέρμα και τα μάτια. Βιοδιασπώμενη σύνθεση.

*Καταχωρημένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Βιοδιασπώμενη σύνθεση

• η επιδερμίδα είναι απαλή στην αφή, ματ, καθαρή, φρέσκια και εξυγιασμένη¹

• μειώνει σημαντικά την περίσσεια σμήγματος και την εμφάνιση πόρων μετά από 14 ημέρες²

¹49 γυναίκες με λιπαρή επιδερμίδα, με τάση ακμής. 2 εφαρμογές την ημέρα στο πρόσωπο για 29 ημέρες. Αυτοαξιολόγηση. ²Μέτρηση με Sebutape (p<0,001 έναντι Τ0), μελέτη ανοχής και αποτελεσματικότητας, 49 άτομα, 2 εφαρμογές την ημέρα για 29 ημέρες.

Με ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ στο πρόσωπο και στα μάτια σας. Δεν χρειάζεται ξέπλυμα. Για επιπλέον απαλότητα, ολοκληρώστε ψεκάζοντας με το σπρέι ιαματικού Νερού της Avène.

Συμβουλή από τους ειδικούς : Το μικτό ή λιπαρό δέρμα μπορεί και αυτό να είναι ευαίσθητο, γι' αυτό θυμηθείτε να αφαιρείτε απαλά το μακιγιάζ σας!

Πώς : • Τοποθετήστε τον δίσκο ντεμακιγιάζ ανάμεσα στο μικρό δάκτυλο και στον δείκτη σας.

• Καθαρίστε ή αφαιρέστε το μακιγιάζ τοποθετώντας τα δάχτυλά σας επίπεδα και περάστε τον δίσκο ντεμακιγιάζ από το κέντρο του προσώπου προς τα έξω. Αυτή η τεχνική επιτρέπει πιο απαλή αφαίρεση του μακιγιάζ από ό,τι αν κρατούσατε τον δίσκο ντεμακιγιάζ με τις άκρες των δακτύλων σας.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). BUTYLENE GLYCOL. PENTYLENE GLYCOL. PEG-6 CAPRYLIC/CAPRIC GLYCERIDES. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. CETRIMONIUM BROMIDE. DISODIUM EDTA. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LAURATE

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avene Cleanance Eau Micellar Water Travel Size 100ml"

4.8
6 Κριτικές
5
1
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
Κατερίνα Σ.
Avene Cleanance Eau Micellar Water για τον Καθαρισμό Προσώπου & Ματιών
Το Avene Cleanance Eau Micellar Water είναι ένα καταπληκτικό προιόν για τον καθαρισμό του προσώπου και των ματιών....Εξαφανίζει κάθε ίχνος βρωμιάς και σμήγματος αφήνοντας ένα καθαρό δέρμα χωρίς ερεθισμούς...Είναι πολύ πρακτικό γιατί δεν χρειάζεται ξέβγαλμα!!!
πριν από 1 μήνα
Λια Μ.
Το καλυτερο μισελερ!
Το χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια νον στοπ . Οτι καλυτερο για το δερμα. Καθαριζει σε βαθος. Ακομα και μετα το μπανιο καταφερνει και καθαριζει τους ρυπους. Το συνιστω αν εχετε ξεσπασματα ακμης.
πριν από 1 χρόνο
ΜΑΡΙΑΝΘΗ Κ.
ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ
ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΡΟΙΟΝ
πριν από 2 χρόνια
ΜΥΡΤΩ Β.
Παρα πολυ ωραιο
Βγάζει το μακιγιαζ πάρα πολύ εύκολα. Αφήνει την επιδερμίδα, καθαρή.
πριν από 2 χρόνια
ΜΥΡΤΩ Β.
Καταπληκτικό προιόν
Καθαρίζει πάρα πολύ καλά το μακιγιάζ.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;