Avene Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante 400ml
75 πόντοι

Avene Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante 400ml

Καταπραϋντική Κρέμα Καθαρισμού Χωρίς Σαπούνι

Κωδικός 027170
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  23,80€
  5.0
5
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(5)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Avene Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante Καταπραϋντική Κρέμα Καθαρισμού Χωρίς Σαπούνι 400ml Κρέμα καθαρισμού με φυσιολογικό pH, η οποία καθαρίζει και σέβεται την ευαισθησία...  Διαβάστε περισσότερα

14,97€
Παρακαλούμε επιλέξτε
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Με αγορές προϊόντων Avene Cleanance Δώρο Avene Cleanance Gel 100ml (1 Δώρο / Παραγγελία)

Με αγορές προϊόντων Avene Cleanance Δώρο Avene Cleanance Gel 100ml (1 Δώρο / Παραγγελία)
Κερδίστε 75 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770112795
ΒΑΡΟΣ: 400gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Καθαρισμός-Ντεμακιγιάζ, Avene Ακμή & Λιπαρότητα, Avene Ακμή, Avene Cleanance
Avene Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Avene Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante Καταπραϋντική Κρέμα Καθαρισμού Χωρίς Σαπούνι 400ml

Κρέμα καθαρισμού με φυσιολογικό pH, η οποία καθαρίζει και σέβεται την ευαισθησία της επιδερμίδας που έχει υποστεί ξηρότητα και ερεθισμό λόγω ιατρικής θεραπείας κατά της ακμής. Η Cleanance Hydra καταπραϋντική κρέμα καθαρισμού, αποκαθιστά την ανακούφιση και το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας. Απαλή βάση καθαρισμού, η οποία διαθέτει ενυδατικά και θρεπτικά δραστικά συστατικά, καταπραΰνει το ξηρό και ερεθισμένο ευαίσθητο δέρμα και βοηθά έπειτα από ιατρικές θεραπείες κατά της ακμής, χάρη στη σύνθεσή της η οποία περιέχει ιαματικό Νερό της Avène.

Η Cleanance Hydra καταπραϋντική κρέμα καθαρισμού, καταπραΰνει σε μεγάλο βαθμό την επιδερμίδα έπειτα από 7 ημέρες χρήσης*.

Το δέρμα έχει ορατά:

  • Πιο ενυδατωμένο και καταπραϋντικό σύμφωνα με το 91%**
  • Μεγαλύτερη ανακούφιση, σύμφωνα με το 95%**

*Μελέτη αποτελεσματικότητας σε 43 άτομα που υποβλήθηκαν σε από στόματος ή τοπικές ιατρικές θεραπείες, 2 εφαρμογές την ημέρα για 28 ημέρες. Αυτοαξιολόγηση των λειτουργικών συμπτωμάτων (εξάψεις, κνησμός, τράβηγμα) σε περίοδο 7 ημερών.

**Μελέτη αποτελεσματικότητας η οποία διενεργήθηκε σε 43 άτομα τα οποία υποβλήθηκαν σε από στόματος ή τοπικές ιατρικές θεραπείες, 2 εφαρμογές την ημέρα για 28 ημέρες. Αυτοαξιολόγηση σε 28 ημέρες.

  1. Εφαρμόστε πρωί ή/και βράδυ σε βρεγμένο πρόσωπο, κάντε αφρό με τις άκρες των δακτύλων σας.
  2. Ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε χωρίς τρίψιμο.

Για επιπλέον απαλότητα, ολοκληρώστε την περιποίησή σας ψεκάζοντας με το σπρέι ιαματικού Νερού της Avène.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΚαθαρισμός, Ενυδάτωση, Ακμή
ΑνάγκηΑκμή
ΜορφήΚρέμα
ΠεριοχήΠρόσωπο
Τύπος ΔέρματοςΕρεθισμένο, Ακνεϊκό 

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). WATER (AQUA). GLYCERIN. SODIUM COCOAMPHOACETATE. COCO-GLUCOSIDE. SODIUM MYRISTOYL GLUTAMATE. GLYCOL DISTEARATE. GLYCERYL OLEATE. SODIUM CHLORIDE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. CAPRYLYL GLYCOL. CITRIC ACID. FRAGRANCE (PARFUM). GLYCERYL LINOLEATE. GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCERYL STEARATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). HYDROGENATED PALM GLYCERIDES CITRATE. PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE. PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL. PROPANEDIOL. SALICYLIC ACID. SODIUM BENZOATE. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TRIDECETH-6.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avene Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante 400ml"

5.0
5 Κριτικές
5
0
0
0
0
πριν από 2 μήνες
Επιβεβαιωμένη αγορά
ΝΙΚΗ Α.
Avene Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante 200ml
Ενυδατικό και δεν ερεθίζει. Μου το σύστησε δερματολόγος κατά τη διάρκεια θεραπείας για ροδόχρου.
πριν από 1 χρόνο
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Ο.
Καθαρισμός προσώπου
Από τα πιο ωραία υγρά σαπούνια για τον καθαρισμό του προσώπου. Ιδανικό για ευαίσθητα δέρματα καθως δεν προκαλεί το "τράβηγμα" που νιώθεις με αλλά σαπούνια..
πριν από 3 χρόνια
Daphne D.
Avène Eau Thermale Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante
Μου το πρότεινε η δερματολόγος μου και πραγματικά είδα αποτελέσματα άμεσα...!!! Κατάλληλο για ευαίσθητα δέρματα με φαγεσωρική ακμή.
πριν από 6 χρόνια
Maria S.
Eξαιρετικο Προϊόν
Eξαιρετικο Προϊόν ,απαλο ,σεβεται το δερμα, ενω το προσωπο μου εως και 3 φορες την ημερα χωρις να ξερενεται το δερμα μου.
πριν από 7 χρόνια
ΜΑΡΙΑ Σ.
Avène Eau Thermale Cleanance Hydra Creme Lavante Apaisante Καταπραϋντική Κρέμα Καθαρισμού Χωρίς Σαπούνι 200ml
Μου το είχε συστήσει ο δερματολόγος, μόνο αυτό χρησιμοποιώ δεν το αλλάζω, είναι πραγματικά καλό για τη σμιγματοροικη δερματιτιδα
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;