Avene DermAbsolu Soin Regard Jeunesse 15ml
135 πόντοι

Avene DermAbsolu Soin Regard Jeunesse 15ml

Φροντίδα Νεότητας Ματιών

Κωδικός 027858
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  43,50€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Avene DermAbsolu Soin Regard Jeunesse Φροντίδα Νεότητας Ματιών 15ml Η Avène DermAbsolu Φροντίδα Νεότητας Ματιών με την ενυδατική-θρεπτική υφή της χωρίς άρωμα, περιέχει έναν αποσυμφορητικό παράγοντα για να μειώσει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλ...  Διαβάστε περισσότερα

26,93€
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Με αγορές προϊόντων Avene Antiage Δώρο Νερό Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Προσώπου-Ματιών 25ml (1 Δώρο / Παραγγελία)

Με αγορές προϊόντων Avene Antiage Δώρο Νερό Καθαρισμού & Ντεμακιγιάζ Προσώπου-Ματιών 25ml (1 Δώρο / Παραγγελία)
Κερδίστε 135 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770200553
ΒΑΡΟΣ: 15gr
Avene Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Avene DermAbsolu Soin Regard Jeunesse Φροντίδα Νεότητας Ματιών 15ml

Η Avène DermAbsolu Φροντίδα Νεότητας Ματιών με την ενυδατική-θρεπτική υφή της χωρίς άρωμα, περιέχει έναν αποσυμφορητικό παράγοντα για να μειώσει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους. Ένας μοναδικός συνδυασμός δραστικών συστατικών που στοχεύει ορατά στη χαλάρωση του δέρματος, την απώλεια πυκνότητας και την έλλειψη άνεσης.

Απαλή και χωρίς άρωμα. Το αναζωογονητικό μεταλλικό απλικατέρ για μασάζ βοηθάει στην αποσυμφόρηση γύρω από την περιοχή των ματιών.

Μία ενυδατική-θρεπτική υφή χωρίς άρωμα που περιέχει έναν αποσυμφορητικό παράγοντα για να μειώσει τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Ικανοποίηση γυναικών:

  • ΧΑΡΙΖΕΙ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ στα μάτια 92%***
  • ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ το περίγραμμα των ματιών 92%***
  • ΑΓΚΑΛΙΑΖΕΙ το δέρμα 95%***
  • ΘΡΕΦΕΙ το δέρμα εντατικά 93%*** * % από τον μερικό πληθυσμό (19 άτομα), -7,6% από τον συνολικό πληθυσμό (33 άτομα).

Ανοιχτή μονοκεντρική μελέτη, κλινική αξιολόγηση σε 33 γυναίκες μεταξύ 50 και 65 ετών (μέσος όρος ηλικίας 62 ετών), με 2 εφαρμογές/ημέρα της Φροντίδας Νεότητας Ματιών για 55 ημέρες. **% από τον μερικό πληθυσμό (29 άτομα), -29% από τον συνολικό πληθυσμό (31 άτομα). Ανοιχτή μονοκεντρική μελέτη, κλινική αξιολόγηση σε 31 γυναίκες μεταξύ 46 και 64 ετών (μέσος όρος ηλικίας 58), με 2 εφαρμογές/ημέρα της Φροντίδας Νεότητας Ματιών για 56 ημέρες. ***% ικανοποίησης. Έλεγχος χρήσης καταναλωτών, 84 χρήστριες μεταξύ 46 και 65 ετών (μέσος όρος ηλικίας 53), εφαρμογή της Φροντίδας Νεότητας Ματιών για 56 ημέρες. 1 με 2 εφαρμογές ανά ημέρα.

Αντιγήρανση - Ώριμο Δέρμα Η Φροντίδα Νεότητας Ματιών της DermAbsolu είναι ειδικά σχεδιασμένη για την περιοχή των ματιών, για γυναίκες με ευαίσθητο δέρμα που επιθυμούν να εξουδετερώσουν τις ρυτίδες στη περιοχή των ματιών, τη χαλάρωση των βλεφάρων και την απώλεια πυκνότητας και φωτεινότητας του δέρματος. - Τοποθετήστε μία σταγόνα από τη Φροντίδα Νεότητας Ματιών στο πίσω μέρος του χεριού. - Αφαιρέστε λίγο από το προϊόν με το απλικατέρ. - Απλώστε την κρέμα στο κάτω βλέφαρο και κατά μήκος του φρυδιού. 1 - Λειάνετε κρατήστε το πόδι της χήνας με το δείκτη και λειάνετε την κρέμα στα βλέφαρα, από την εσωτερική γωνία προς το πόδι της χήνας. 2 - Τονώστε ασκήστε απαλές πιέσεις στο βλέφαρο και κατά μήκος του φρυδιού, πάντα από την εσωτερική γωνία προς το πόδι της χήνας. 3 - Λειάνετε ολοκληρώστε λειαίνοντας τα βλέφαρα μία τελευταία φορά.

Εφαρμόστε την DermAbsolu Ματιών, πρωί και/ή βράδυ μετά τον καθαρισμό κάνοντας απαλές ταμποναριστές κινήσεις στο περίγραμμα των ματιών και κατά μήκος της αψίδας των φρυδιών.

Τοποθετήστε μία σταγόνα από τη Φροντίδα Νεότητας Ματιών στο πίσω μέρος του χεριού.

- Αφαιρέστε λίγο από το προϊόν με το απλικατέρ.

- Απλώστε την κρέμα στο κάτω βλέφαρο και κατά μήκος του φρυδιού.

1 - Λειάνετε κρατήστε το πόδι της χήνας με το δείκτη και λειάνετε την κρέμα στα βλέφαρα, από την εσωτερική γωνία προς το πόδι της χήνας.

2 - Τονώστε ασκήστε απαλές πιέσεις στο βλέφαρο και κατά μήκος του φρυδιού, πάντα από την εσωτερική γωνία προς το πόδι της χήνας.

3 - Λειάνετε ολοκληρώστε λειαίνοντας τα βλέφαρα μία τελευταία φορά.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΠεριοχήΜάτια

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). MINERAL OIL (PARAFFINUM LIQUIDUM). CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. ISOHEXADECANE. GLYCERYL STEARATE. PEG-100 STEARATE. GLYCERIN. DIMETHICONE. METHYL GLUCETH-20. PROPYLENE GLYCOL ALGINATE. BAKUCHIOL. SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL (SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL). 1,2-HEXANEDIOL. CAPRYLYL GLYCOL. CARBOMER. DIMETHICONE CROSSPOLYMER. DISODIUM EDTA. GLYCERYL LINOLEATE. GLYCERYL LINOLENATE. GLYCERYL OLEATE. GLYCERYL PALMITATE. GLYCINE SOJA (SOYBEAN) OIL (GLYCINE SOJA OIL). HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE. PROPYLENE GLYCOL. SODIUM DEXTRAN SULFATE SODIUM HYDROXIDE. TOCOPHEROL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. VANILLA TAHITENSIS FRUIT EXTRACT. WATER (AQUA)

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avene DermAbsolu Soin Regard Jeunesse 15ml"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 2 χρόνια
ΑΓΓΕΛΙΚΗ Μ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΜΕΣΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΛΕΙΑΝΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ,ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ.
πριν από 26 ημέρες
ΓΕΩΡΓΙΑ Κ.
*****
πριν από 1 χρόνο
Νικολέττα Ρ.
εξαιρετική
πολύ ευχάριστη υφή και εφαρμογή!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Περιγραφη προιοντος δεν εχει
    Κάτω από την φωτογραφία υπάρχει η περιγραφή του προϊόντος.
    28/02/2022 από Pharm24