Avent Anti-colic Μπιμπερό Κατά των Κολικών Πολυπροπυλένιο Θηλή Αργής Ροής 1m+ 260ml Scf821/13
44 πόντοι

Avent Anti-colic Μπιμπερό Κατά των Κολικών Πολυπροπυλένιο Θηλή Αργής Ροής 1m+ 260ml Scf821/13

Κωδικός 028512
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 5 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  11,99€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Avent Anti-colic Μπιμπερό Κατά των Κολικών Πολυπροπυλένιο Θηλή Αργής Ροής 1m+ 260ml Scf821/13 Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των κολικών και της δυσφορίας* Σχεδιασμένο για τάισμα χωρίς διακοπές 1 μπιμπερό 9oz/260ml Θηλή αργής ροής 1m+...  Διαβάστε περισσότερα

8,87€
Κερδίστε 44 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8710103868842
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Μπιμπερό Πολυπροπυλενίου - Αξεσουάρ

Avent Anti-colic Μπιμπερό Κατά των Κολικών Πολυπροπυλένιο Θηλή Αργής Ροής 1m+ 260ml Scf821/13

Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των κολικών και της δυσφορίας*

Σχεδιασμένο για τάισμα χωρίς διακοπές

1 μπιμπερό

9oz/260ml

Θηλή αργής ροής

1m+

Βαλβίδα για αποδεδειγμένη μείωση των κολικών*

Η βαλβίδα κατά των κολικών είναι σχεδιασμένη για να κρατά τον αέρα μακριά από την κοιλιά του μωρού σας μειώνοντας έτσι τους κολικούς και τη δυσφορία. Καθώς ταΐζετε το μωρό σας, η ενσωματωμένη βαλβίδα στη θηλή διπλώνεται ώστε να επιτρέπεται η είσοδος αέρα στο μπιμπερό και να μην δημιουργείται συσσωρευμένο κενό αλλά ο αέρας να κατευθύνεται προς το πίσω μέρος του μπιμπερό. Κρατάει τον αέρα στο μπιμπερό και μακριά από την κοιλιά του μωρού σας συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των κολικών και της δυσφορίας.

60% λιγότερη δυσφορία το βράδυ*

Το μπιμπερό Philips Avent κατά των κολικών μειώνει τη δυσφορία. Τα μωρά που ταΐζονταν με μπιμπερό Philips Avent κατά των κολικών παρουσίασαν 60% λιγότερη δυσφορία τη νύχτα, σε σύγκριση με τα μωρά που ταΐζονταν με ένα μπιμπερό καταπολέμησης των κολικών ενός ανταγωνιστή. *

Η ραβδωτή υφή αποτρέπει το δίπλωμα, για τάισμα χωρίς διακοπές

Το σχήμα της θηλής επιτρέπει το ασφαλές κράτημα και η ραβδωτή υφή εμποδίζει το δίπλωμα της θηλής, για άνετο τάισμα χωρίς διακοπές.

Εύκολος καθαρισμός και συναρμολόγηση με λίγα μέρη

Το μπιμπερό κατά των κολικών έχει λίγα μέρη, για γρήγορη και εύκολη συναρμολόγηση.

Εύκολο κράτημα

Το μοναδικό σχήμα του μπιμπερό διευκολύνει το πιάσιμο και κράτημα προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Μπιμπερό με φαρδύ λαιμό και στρογγυλεμένες γωνίες για εύκολο καθαρισμό

Με τον πλατύ λαιμό και τις στρογγυλεμένες γωνίες, το μπιμπερό μας καθαρίζεται εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο εύκολος καθαρισμός εξασφαλίζει πιο υγιεινό τάισμα.

Συμβατή σειρά για μετάβαση από τον θηλασμό στο κύπελλο

Συνδυάστε τα εξαρτήματα για θήλαστρα, μπιμπερό και κύπελλα και δημιουργήστε το προϊόν που σας εξυπηρετεί, όταν το χρειάζεστε!

Το μπιμπερό αυτό δεν περιέχει BPA

Το μπιμπερό Philips Avent κατά των κολικών είναι κατασκευασμένο από υλικό χωρίς BPA (πολυπροπυλένιο - PP).

Διαθέσιμες θηλές διαφορετικής ροής

Η σειρά μπιμπερό Philips Avent κατά των κολικών προσφέρει θηλές με διαφορετικούς ρυθμούς ροής, ώστε να συμβαδίζει με την ανάπτυξη του μωρού σας. Να θυμάστε ότι οι ενδείξεις ηλικίας δίνονται κατά προσέγγιση, καθώς το κάθε μωρό αναπτύσσεται με τον δικό του ρυθμό. Όλες οι θηλές διατίθενται σε συσκευασίες των δύο: Επιλέξτε ανάμεσα σε θηλές για νεογνά, αργής, μέτριας, γρήγορης και μεταβλητής ροής, καθώς και για παχύρρευστες τροφές.

Σχεδίαση χωρίς διαρροές

Το μπιμπερό κατά των κολικών είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να αποτρέπει τις διαρροές κατά το τάισμα, για μια πραγματικά ευχάριστη εμπειρία ταΐσματος.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΑνάγκηΚολικοί
ΗλικίαΒρέφος
ΜορφήΑξεσουάρ
Τύπος ΠιπίλαςΘηλή Μπιμπερό Σιλικόνης
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avent Anti-colic Μπιμπερό Κατά των Κολικών Πολυπροπυλένιο Θηλή Αργής Ροής 1m+ 260ml Scf821/13"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 3 χρόνια
Αϊτούλ Ν.
Απλά τέλειο
Είναι απο τα καλύτερα που έχουμε δοκιμάσει και το μωρό το αγάπησε πολυ
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;