Avent Ατμομάγειρας 4 σε 1, 1 Τεμάχιο, Κωδ SCF883/01
714 πόντοι

Avent Ατμομάγειρας 4 σε 1, 1 Τεμάχιο, Κωδ SCF883/01

Παρασκευαστής Βρεφικής Τροφής Κατάλληλος για Ανάμειξη, Απόψυξη & Ζέσταμα

Κωδικός 030131
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  242,28€
  4.8
11
0
1
0
0
Διαβάστε κριτικές
(12)
Γράψτε τη γνώμη σας
  3 Ερωτήσεις χρηστών

Avent Ατμομάγειρας 4 σε 1 Παρασκευαστής Βρεφικής Τροφής Κατάλληλος για Ανάμειξη, Απόψυξη & Ζέσταμα 1 Τεμάχιο, Κωδ SCF883/01 Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το θρεπτικό φαγητό παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγιή ανάπτυξη του μωρού σας. Ο παρασκευαστής υγιει...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Με αυτό το προϊόν, κερδίζετε δωρεάν μεταφορικά
Κερδίστε 714 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8710103870869
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 3524gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Avent Ατμομάγειρας 4 σε 1 Παρασκευαστής Βρεφικής Τροφής Κατάλληλος για Ανάμειξη, Απόψυξη & Ζέσταμα 1 Τεμάχιο, Κωδ SCF883/01

Γνωρίζουμε πολύ καλά πως το θρεπτικό φαγητό παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγιή ανάπτυξη του μωρού σας. Ο παρασκευαστής υγιεινής βρεφικής τροφής Philips Avent σας βοηθά να ετοιμάζετε εύκολα και πεντανόστιμα σπιτικά γεύματα, ειδικά προσαρμοσμένα για το στάδιο απογαλακτισμού του μωρού σας. 

  • Υγιεινό μαγείρεμα στον ατμό
  • Ατμός και ανακάτεμα στην ίδια κανάτα
  • Εύκολη απόψυξη και ξαναζέσταμα
  • Εύκολη χρήση και καθαρισμός
  • Συμβουλές απογαλακτισμού και συνταγές

Ένας μοναδικός τρόπος για να ξεκινήσετε να μαγειρεύετε υγιεινά στον ατμό:

Η χρήση ατμού είναι ένας εξαιρετικά υγιεινός τρόπος μαγειρέματος. Η μοναδική μας τεχνολογία ατμού επιτρέπει την κυκλοφορία του ατμού από τη βάση προς το επάνω μέρος της συσκευής, ώστε να μαγειρεύονται ομοιόμορφα όλα τα υλικά, χωρίς να βράζουν. Τα θρεπτικά στοιχεία, η υφή και τα υγρά του φαγητού διατηρούνται για την ανάμειξη.

Από το μαγείρεμα στον ατμό στην ανάμειξη των υλικών, σε μία εύχρηστη κανάτα:

Περιλαμβάνει ό,τι χρειάζεστε για να παρασκευάσετε θρεπτική βρεφική τροφή σε μία μόνο κανάτα. Μόλις μαγειρέψετε τα υλικά σας στον ατμό, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ανασηκώσετε την κανάτα, να την αναποδογυρίστε και να την ασφαλίσετε στη θέση της, ώστε να μπορείτε να αναμίξετε την τροφή στην πυκνότητα που θέλετε.

Από την αλεσμένη τροφή σε μεγαλύτερα κομμάτια, για κάθε στάδιο της ανάπτυξης:

Ο παρασκευαστής υγιεινής βρεφικής τροφής 4-σε-1 υποστηρίζει κάθε στάδιο της ανάπτυξης, από τα πολύ καλά αλεσμένα φρούτα και λαχανικά, μέχρι το συνδυασμό υλικών όπως κρέας, ψάρι και όσπρια, αλλά και άλεση της τροφής σε μεγαλύτερα κομμάτια.

Μαγειρέψτε στον ατμό, ανακατέψτε, αποψύξτε και ζεστάνετε το σπιτικό φαγητό:

Ο παρασκευαστής υγιεινής βρεφικής τροφής 4-σε-1 σάς επιτρέπει να προετοιμάζετε θρεπτικά σπιτικά γεύματα με την ίδια κανάτα. Μπορείτε να σερβίρετε το φαγητό αμέσως ή να το αποθηκεύσετε στο δοχείο που περιλαμβάνεται στη συσκευασία και να το ζεστάνετε αργότερα με τις εύχρηστες λειτουργίες αναθέρμανσης και απόψυξης.

Οι πεντανόστιμες συνταγές απογαλακτισμού της Dr. Emma Williams:

Με τη βοήθεια της παιδιατρικής διατροφολόγου Dr. Emma Williams, σας προσφέρουμε συμβουλές απογαλακτισμού, σε συνδυασμό με νόστιμες συνταγές για φρεσκομαγειρεμένα, ευφάνταστα γεύματα που θα σας βοηθήσουν να προσφέρετε στο μωρό σας ένα υγιεινό ξεκίνημα στη ζωή και να το εξοικειώσετε από νωρίς με τις σωστές διατροφικές συνήθειες που θα το συντροφεύουν σε όλη τη ζωή του.

Μαγειρέψτε έως και τέσσερα γεύματα κάθε φορά με την κανάτα χωρητικότητας 1000ml:

Ο παρασκευαστής υγιεινής βρεφικής τροφής 4-σε-1 σάς βοηθά επίσης να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και να προγραμματίζετε καλύτερα τα γεύματα που πρέπει να ετοιμάσετε. Η κανάτα διαθέτει χωρητικότητα 1000 ml που σας επιτρέπει να μαγειρεύετε έως και τέσσερα γεύματα κάθε φορά. Σερβίρετε ένα γεύμα και αποθηκεύστε τα υπόλοιπα στο ψυγείο ή στην κατάψυξη για αργότερα.

Κανάτα και λεπίδα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και δεξαμενή νερού με εύκολη πρόσβαση:

Ακόμα και όταν έχετε τελειώσει με το μαγείρεμα της ημέρας, ο παρασκευαστής υγιεινής βρεφικής τροφής 4-σε-1 παραμένει εξαιρετικά πρακτικός. Η κανάτα και η λεπίδα πλένονται στο πλυντήριο πιάτων, ενώ μπορείτε να καθαρίσετε και να ξαναγεμίσετε εύκολα τη δεξαμενή νερού, χάρη στην ανοιχτή σχεδίασή της. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να μαγειρεύετε με καθαρό ατμό κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη συσκευή.

Ανακαλύψτε υγιεινές και θρεπτικές συνταγές, διασκεδαστικά βίντεο και διάφορες συμβουλές και μυστικά:

Κατεβάστε τη συνοδευτική εφαρμογή για περισσότερες συμβουλές σχετικά με τον απογαλακτισμό του μωρού σας. Βρείτε θρεπτικές και εύκολες συνταγές που ακολουθούν την ανάπτυξη του παιδιού σας. Διαβάστε οδηγίες μαγειρικής βήμα-προς-βήμα, παρακολουθήστε διασκεδαστικά και ενημερωτικά βίντεο και ανακαλύψτε πολλές χρήσιμες συμβουλές και μυστικά για να φτάσετε στον απογαλακτισμό με τον πιο ομαλό τρόπο.

Ειδοποίηση με ηχητικό σήμα (μπιπ):

Δε χρειάζεται να περιμένετε ή να παρακολουθείτε τη διαδικασία. Ένας χαρακτηριστικός ήχος "μπιπ" θα σας ειδοποιεί όταν το φαγητό έχει μαγειρευτεί στην εντέλεια. Στη συνέχεια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναποδογυρίσετε την κανάτα, να αναμίξετε τα υλικά και να σερβίρετε το φαγητό ή να το αποθηκεύσετε για μελλοντική χρήση.

2 Χρόνια Εγγύηση από την εταιρεία Philips Avent με την απόδειξη αγοράς.

Τεχνικές προδιαγραφές

 Τεχνικές προδιαγραφές

Χωρητικότητα

 

Μήκος καλωδίου

Τάση

Κατανάλωση ρεύματος

Ταξινόμηση ασφάλειας

  • 1L για μαγείρεμα στον ατμό, στερεά τροφή
  • 720 ml για ανάμειξη, υγρά

70  ιγ

220-240V, 50-60Hz

400  W

Class 1    

Συμπεριλαμβανόμενα αξεσουάρ

Σπάτουλα

Βιβλίο συνταγών

Σκεύος αποθήκευσης (120 ml)

1 Τεμάχιο

1 Τεμάχιο

1 Τεμάχιο

Στάδια ανάπτυξης

Στάδιο 

  • 1 έτους +
  • 6 - 12 μηνών
  • 6 μήνες+
Γενικά Χαρακτηριστικά
ΗλικίαΒρέφος, Παιδί
Όργανα-ΣυσκευέςΜπλέντερ
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Avent Ατμομάγειρας 4 σε 1, 1 Τεμάχιο, Κωδ SCF883/01"

4.8
12 Κριτικές
11
0
1
0
0
πριν από 4 μήνες
Ria K.
The best
Λύνει τα χέρια
πριν από 8 μήνες
ΟΛΓΑ Κ.
Avent Παρασκευαστής Υγιεινής Βρεφικής Τροφής
Το χρησιμοποιω εδω και δυο μηνες. Ειμαι πολυ ευχαριστημενη. Πλενονται ολα τα μερη σε πλυντηριο πιατων κ μαγειρευει πολυ καλα
πριν από 11 μήνες
ΈΛΕΝΑ Α.
Ευχαριστημένη!!
Αγοράσαμε τη συσκευή με το που ξεκίνησε το μωρό στερεές τροφές, εύκολος στη χρήση κ γρήγορη η όλη διαδικασία μαγειρέματος. Δύσκολος στον καθαρισμό, πολλά εξαρτήματα να πλυθούν. Στις δυο εβδομάδες χρήσης κόλλησε ξανά κ ξανά.
πριν από 12 μήνες
Μαρια Κ.
Είναι τέλειο !!!Σου λύνει τα χέρια !!!
Πραγματικά δεν θα μπορούσα να είχα κάνει καλύτερη αγορά!!!!Μπορεις να κανείς τα πάντα σε ένα μόνο σκεύος !!!
πριν από 2 χρόνια
ΚΑΤΕΡΙΝΑ Κ.
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΤΡΟΦΗΣ AVENT
Η καλύτερη αγορά που έχω κάνει! Ετοιμάζω πολύ εύκολα το φαγητό του μωρού και με υγιεινό τρόπο! Συστήνω ανεπιφύλακτα τον παρασκευαστή avent!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Υπαρχει εγγύηση;
    Το προϊόν δεν αναφέρει εγγύηση. Ωστόσο οποιοδήποτε πρόβλημα συναντήσετε, έχοντας την απόδειξη αγοράς επικοινωνείτε με το τμήμα Service της Philips Avent.
    16/11/2020 από Pharm24
    Πότε θα είναι διαθέσιμο το προϊόν;
    To προϊόν αναμένεται εντός 10 εργάσιμων ημερών. Αν επιθυμείτε μπορείτε να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στην ειδική σήμανση "Να ενημερωθώ όταν γίνει διαθέσιμο" ώστε να λάβετε αυτόματα μήνυμα κατά την παραλαβή.
    23/03/2020 από Pharm24
    Ποτε θα ειναι διαθεσιμος? Ο 4 σε 1
    Το προϊόν αναμένεται προς το τέλος Ιανουαρίου.
    30/12/2019 από Pharm24