Barnangen Berry Boost Shower & Bath Gel 400ml
15 πόντοι

Barnangen Berry Boost Shower & Bath Gel 400ml

Αφροντούς με Μύρτιλο & Ενυδατικό Ορό για Αίσθηση Αναζωογόνησης

Κωδικός 028499
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  4,99€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Barnangen Berry Boost Shower & Bath Gel Αφροντούς με Μύρτιλο & Ενυδατικό Ορό για Αίσθηση Αναζωογόνησης 400ml Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν με το αφρόλουτρο/αφροντούς Berry Boost. Η φόρμουλα του εμπεριέχει μύρτιλο και ενυδατικό ορό που προ...  Διαβάστε περισσότερα

2,99€
Κερδίστε 15 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 9000101222685
ΒΑΡΟΣ: 456gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Αφρόλουτρα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Barnangen Berry Boost Shower & Bath Gel Αφροντούς με Μύρτιλο & Ενυδατικό Ορό για Αίσθηση Αναζωογόνησης 400ml

Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν με το αφρόλουτρο/αφροντούς Berry Boost. Η φόρμουλα του εμπεριέχει μύρτιλο και ενυδατικό ορό που προστατεύει το δέρμα σας και του προσφέρει μια αίσθηση αναζωογόνησης.
Δερματολογικά ελεγμένο

Ζήστε την εμπειρία της σουηδικής λιτής πολυτέλειας στο ντους!

Με τεχνολογία Cold Cream, η νέα σειρά περιποίησης σώματος Barnängen θα σας χαρίσει στιγμές πολυτέλειας και χαλάρωσης!

Η νέα σειρά αφρόλουτρων και περιποίησης σώματος Barnängen ήρθε για να σας κακομάθει και να σας «μυήσει» στην Σουηδική περιποίηση spa, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Cold Cream και ένα ειδικό σύμπλεγμα ενυδάτωσης από την Σκανδιναβία έρχεται για να σας χαρίσει στιγμές χαλάρωσης γεμάτες στυλ!

Η τεχνολογία Cold Cream, η οποία εμπεριέχεται σχεδόν σε όλα τα προϊόντα της νέας σειράς, είναι ένα ενεργό σύμπλεγμα συστατικών φτιαγμένο από έλαια και ενυδατική κρέμα, το οποίο χρησιμοποιείται για να προστατεύει το δέρμα από ερεθισμούς, αφήνοντάς το απαλό και ενυδατωμένο.

H Cold Cream είναι μια αρχαία συνταγή ομορφιάς. Αποτελεί το πρώτο καλλυντικό γαλάκτωμα και είναι αναγνωρισμένο εδώ και χρόνια σαν εξαιρετικά περιποιητικό και προστατευτικό για το δέρμα, αφήνοντας μια πολύ πιο ελαφριά αίσθηση στο δέρμα σε σχέση με τα κανονικά έλαια. Το μυστικό της δικής μας Cold Cream βασίζεται στην ειδική της σύνθεση: ένα ενυδατικό γαλάκτωμα, δημιουργημένο με ροδόνερο, κερί μέλισσας και λιπίδια. Με γλυκερίνη και κερί μέλισσας για ενυδατική βάση και αλλαντοΐνη, χαμομήλι και έλαια από ηλιοτρόπια για καταπραϋντική δράση στο δέρμα, η προστατευτική Cold Cream φροντίζει την επιδερμίδα με την υψηλής απόδοσης τεχνολογία για ένα όμορφα ισορροπημένο δέρμα.

Απλώστε σε βρεγμένο σφουγγάρι επαρκή ποσότητα αφροντούς και εφαρμόστε σε βρεγμένη επιδερμίδα δημιουργώντας πλούσιο αφρό.

Aqua (Water, Eau) · Sodium Laureth Sulfate · Glycerin · Sorbitol · Cocamidopropyl Betaine · PEG-40 Hydrogenated Castor Oil · Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil · Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil · Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract · Vaccinium Myrtillus Fruit Extract · Sodium Ascorbyl Phosphate · Lactic Acid · Allantoin · Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride · Sodium Chloride · Parfum (Fragrance) · Tocopherol · Hydrogenated Palm Glycerides Citrate · PPG-2 Hydroxyethyl Cocamide · PEG-7 Glyceryl Cocoate · PEG-60 Hydrogenated Castor Oil · PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate · PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate · Sodium Hydroxide · Trisodium Ethylenediamine Disuccinate · Benzophenone-4 · Citric Acid · Limonene · Linalool · Hexyl Cinnamal · Citronellol · Sodium Benzoate · CI 16035 (Red 40) · CI 42090 (Blue 1).

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Barnangen Berry Boost Shower & Bath Gel 400ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 2 μήνες
Γιώργος Σ.
barnangen
Έχει ωραία μυρωδιά
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;