×

Οι τάσεις του μακιγιάζ για Άνοιξη – Καλοκαίρι 2015

 10/02/2023 3m, 4s

Ήρθε η ώρα να βάλουμε στην άκρη τα έντονα σκούρα κραγιόν, τα έντονα glitter, τα ανοιχτόχρωμα make up, τα σκουρόχρωμα ρουζ και να ανανεώσουμε το νεσεσέρ μας με τα καινούργια χρώματα και τις νέες τάσεις του Καλοκαιριού.

Φέτος η Άνοιξη απαιτεί τόσο Nude αποχρώσεις όσο και έντονα χρώματα (φούξια, πορτοκαλί, μπλε, κόκκινο). Συνδυάζει έντονο Smokey με Nude αποχρώσεις στα χείλη και απαλό μακιγιάζ στα μάτια με έντονα χρώματα στα χείλη.

Πώς θα δημιουργήσετε ένα Smokey Μακιγιάζ με Nude Xείλη;

Επιλέξτε το κατάλληλο make up για τον τύπο της επιδερμίδας σας. Χρησιμοποιήστε σκιές με έντονη χρωστική και υψηλή απόδοση στο βλέφαρο. Κινηθείτε σε έντονα χρώματα, βαθύ μπλέ, ανθρακί- μαύρο, καφέ-μπρονζέ, δαμασκηνί για το κινητό βλέφαρο και φωτίστε παράλληλα την εσωτερική γωνία του ματιού και το τόξο με σκιές σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις όπως σαμπανιζέ ή σκούρο

Στα ζυγωματικά τοποθετήστε ρουζ σε γήινους τόνους ματ ή ιριδίζον ανάλογα με το τι σας αρέσει.

Στα χείλη επιλέξτε αποχρώσεις nude ή ακόμη και πολύ ανοιχτό ροζ που δείχνει να έρχεται για τα καλά στο καλοκαιρινό μακιγιάζ για το 2015!

Πώς θα δημιουργήσετε ένα Απαλό Μακιγιάζ με Έντονα Χείλη;

Tα έντονα χρώματα στα χείλη απαιτούν ένα αψεγάδιαστο καμβά καθώς και έντονες βλεφαρίδες για να μπορούν να αναδείξουν και το βλέμμα μας ακόμα καλύτερα.

Για το μακιγιάζ των ματιών προτιμήστε ιριδίζουσες ή ματ σκιές σε απαλές αποχρώσεις. Τοποθετήστε και eyeliner αν είστε πιο τολμηρές τις βραδινές ή και τις πρωϊνές ώρες.

2-3 στρώσεις μάσκαρα θα ήταν το ιδανικό για το συγκεκριμένο λουκ!

Στα χείλη σχεδιάστε ένα καθαρό περίγραμμα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο χρωματικό τόνο του κραγιόν που θέλετε να φορέσετε και ύστερα γεμίστε τα χείλη με το χρώμα που έχετε επιλέξει.

Extra Tip: Για να τελειοποιήσετε το περίγραμμα το χειλιών σας διορθώστε το προσεκτικά με ένα μικρό πινελάκι τοποθετώντας concealer σε φωτεινή απόχρωση που να ταιριάζει με το δέρμα σας!

Οι φετινές έντονες αποχρώσεις κραγιόν.

Τα χρώματα των κραγιόν που θα φορεθούν πολύ είναι πορτοκαλί, φούξια καθώς και κόκκινα.

Και οι τρεις αποχρώσεις ταιριάζουν σε όλες μας αρκεί να βρούμε τη σωστή!

Σίγουρα δεν μπορούμε όλες να φορέσουμε ένα πορτοκαλί ή κόκκινο κραγιόν και να μας ταιριάξει απόλυτα! Θα πρέπει να βρούμε τη σωστή απόχρωση με βάση το δικό μας τόνο επιδερμίδας. Π.χ σε μια σκουρόχρωμη επιδερμίδα ταιριάζει μια πιο βαθιά απόχρωση του κόκκινου ενώ σε μια ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα θα μπορούσαμε να προτείνουμε μια πιο φωτεινή απόχρωσή του.

 

-Πώς να φορέσω το Φούξια κραγιόν;

Σχεδιάστε το περίγραμμα για να οριοθετήσετε τα χείλη σας. Τοποθετήστε το φούξια κραγιόν σας ταμπονάρετε και επαναλάβετε την τοποθέτηση. Οι σκούρες αποχρώσεις φούξια ταιριάζουν καλύτερα σε κυρίες άνω των 30 ετών. Προσέξτε το χρώμα του κραγιόν να μην είναι πιο ανοιχτό από την απόχρωση των ούλων σας.

Το μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο θα πρέπει να είναι απαλό.

 

-Πώς να φορέσω το Κόκκινο κραγιόν;

Σχεδιάστε με ακρίβεια το περίγραμμα με ένα κόκκινο μολύβι χειλιών για να τα οριοθετήσετε. Τοποθετήστε το κόκκινο κραγιόν , ταμπονάρετε ελαφρώς και επαναλάβετε. Στα μάτια επιλέξτε γήινες αποχρώσεις, μαύρο eyeliner καθώς και 2-3 στρώσεις μάσκαρα.

Αν έχετε λεπτά χείλη αποφύγετε τις σκούρες αποχρώσεις. Προτιμήστε πιο φωτεινές

Αν η επιδερμίδα σας είναι πολύ ροδαλή επιλέξτε ένα κόκκινο κραγιόν σε πιο ψυχρό τόνο. Αυτά που πορτοκαλίζουν θα δείξουν ξένα πάνω σας.

 

-Πώς να φορέσω το Πορτοκαλί κραγιόν;

Το πορτοκαλί είναι ένα χρώμα που κολακεύει όλες τις επιδερμίδες! Όποια απόχρωση και να επιλέξουμε τα βλέμματα σίγουρα θα γυρίσουν πάνω μας. Το δέρμα πρέπει να είναι ομοιόμορφο και να μην φαίνονται καθόλου οι κοκκινίλες του δέρματος. Τα μάτια θα πρέπει να είναι ελαφριά μακιγιαρισμένα και με λίγη μάσκαρα. Τόνισε τα φρύδια! Οι πιο σταρένιες επιδερμίδες μπορούν να επιλέξουν πιο ροδακινί αποχρώσεις ενώ οι πιο σκουρόχρωμες μπορούν να δοκιμάσουν πιο έντονα χρώματα.

Προτεινόμενα Άρθρα