×

Αrcaya Beaute Express: Η ιδανική αμπούλα για κάθε επίσημη έξοδo!

 27/03/2024 1m, 3s

Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας, το άγχος, το stress, η κούραση επηρεάζουν τόσο την ψυχολογία μας όσο και την επιδερμίδα μας! Οι ημέρες μετρούν ανάποδα για τις γιορτές, γεμίζουμε τον χρόνο μας με προετοιμασίες για τα οικογενειακά τραπέζια, τα γλυκά, την εύρεση δώρων για τους αγαπημένους μας και ο χρόνος όλο και περιορίζεται για την προσωπική μας φροντίδα…

Έτσι θα φτάσουμε λίγες ώρες πριν την επίσημη έξοδό μας, όπου θα προσπαθήσουμε να διώξουμε την κουρασμένη όψη από την επιδερμίδα μας με διάφορα προϊόντα τα οποία θα έχουν όμως αποτέλεσμα;

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως όταν έχουμε μόνο λίγες ώρες στη διάθεσή μας;;;

Η λύση ήρθε από την εταιρία Αrcaya. Κορυφαία μάρκα επαγγελματικών καλλυντικών παγκοσμίως έφερε στην Ελλάδα την τελευταία καινοτομία στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής: Αμπούλες Ομορφιάς!

Η Θαυματουργή …. Βeaute Express!

Aμπούλα κυτταρικής ενδυνάμωσης για άμεσα φρέσκια εμφάνιση. Η φόρμουλά της εξουδετερώνει τη δράση των ελευθέρων ριζών και τα σημάδια του stress προωθώντας την υγιή λειτουργία των κυττάρων και τη σωστή διοχέτευση των δραστικών συστατικών. Αναζωογονητική «ανάσα» φρεσκάδας στο πρόσωπό σας.
Απλώστε την 2-3 ώρες πριν την έξοδό σας σε όλο το πρόσωπο και δείτε ορατά αποτελέσματα που θα ζηλέψουν σίγουρα και οι υπόλοιποι καλεσμένοι!
EXTRA TIP: Σταθεροποιεί και το μακιγιάζ σας και θα παραμείνει αναλλοίωτο για ώρες!

Picture9

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα