Επιστροφή στα Θρανία! Όλα όσα θα χρειαστείτε!

 Από  17/09/2018

Το καλοκαίρι φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του… Οι μαμάδες ετοιμάζονται πυρετωδώς για την νέα σχολική χρόνια! Καινούργια τάξη, νέα μαθήματα, νέοι συμμαθητές, νέος δάσκαλος, καινούργια ρούχα – παπούτσια! Όλα σηματοδοτούν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς!
Οι μαθητές είναι έτοιμοι για τα θρανία και οι μαμάδες φροντίζουν για όλα όσα θα χρειαστούν για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς τόσο αυτές όσο και οι μικροί μας φίλοι!  Ας δούμε λοιπόν τα απαραίτητα!

 

Για την Φροντίδα των Μαλλιών

Τα μακριά μαλλιά στα κορίτσια είναι πάντα ένα δύσκολο θέμα τόσο στο χτένισμα όσο και στο σχολείο στα διαλείμματα στο παιχνίδι. Spray για ξέμπλεγμα των μαλλιών θα σας λύσει τα χέρια και θα σας απαλλάξει από τις πρωινές καθυστερήσεις. Επιπλέον όμορφα και μοναδικά λαστιχάκια μαλλιών θα διευκολύνουν την κατάσταση!
Βούρτσες ιδανικές για ξέμπλεγμα σε βρεγμένα μαλλιά και όχι μόνο είναι και αυτή μια πολύ καλή επιλογή!
Δείτε ΕΔΩ όλα τα προϊόντα!

Αντιφθερικά

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα των μαμάδων είναι οι ψείρες! Οι ανεπιθύμητοι επισκέπτες της σχολικής χρονιάς ταλαιπωρούν τόσο τα κεφαλάκια των μικρών μας φίλων όσο και τις μαμάδες! Η λύση είναι απλή ώστε να απαλλαγείτε από αυτές όλο το χρόνο. Χρησιμοποιήστε καθημερινά στα μαλλάκια των παιδιών σας προληπτική λοσιόν ώστε οι ψείρες να μην σας επισκεφτούν! Δείτε ΕΔΩ όλα τα προϊόντα για τις ψείρες.

Ενίσχυση Οργανισμού

Θωρακίστε τον οργανισμό του παιδιού σας για τον Χειμώνα ώστε να μην περάσει ιώσεις και κρυολογήματα που θα ταλαιπωρήσουν τόσο το ίδιο όσο και εσάς. Επιλέξτε πολυβιταμίνες και συμπληρώματα διατροφής κατάλληλα για την παιδική ηλικία ώστε να ενισχύσετε το ανοσοποιητικό. Δείτε ΕΔΩ τα παιδικά συμπληρώματα διατροφής.

Ευαίσθητη Περιοχή

Προτιμήστε απαλό καθαριστικό κατάλληλο για την ευαίσθητη περιοχή των κοριτσιών ώστε να εξασφαλίσετε πρόληψη και  αποτελεσματική αντιμετώπιση μικροερεθισμών και φλεγμονών της ευαίσθητης περιοχής των κοριτσιών. Δείτε ΕΔΩ τα ειδικά προϊόντα.

Στοματική Υγιεινή 

Υγιή δόντια και ούλα δίνουν υγιή χαμόγελα! Διαλέξτε μαζί με το παιδί σας την γεύση στην οδοντόκρεμα και στο στοματικό διάλυμα που του αρέσει και διαλέξτε μαζί την κατάλληλη οδοντόβουρτσα για την ώστε κάνετε την καθημερινή περιποίηση του στόματος παιχνίδι. Δείτε ΕΔΩ όλα τα προϊόντα για την παιδική στοματική Υγιεινή.

 

Σας ευχόμαστε μια δημιουργική, γεμάτη γνώση Σχολική Χρονιά!!!

Η ομάδα του Pharm24.gr

 

 

 

Τι πιστεύετε εσείς;