Κοιλιακό λίπος; Flat belly… και μην σε μέλει!

 Από  16/09/2020

Και ποιος δεν θα ήθελε να έχει επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά!

Τους μήνες του χειμώνα ίσως να μην το πολυσκεφτόμαστε, ωστόσο αν πραγματικά θέλουμε μέχρι το καλοκαίρι να έχουμε αποκτήσει τη γράμμωση που ονειρευόμαστε θα πρέπει από τώρα να εφαρμόσουμε ένα πλάνο καταπολέμησης του κοιλιακού λίπους.

Και επειδή πολλές φορές μπορεί να έχετε θέσει σε λειτουργία αυτό το πλάνο, αλλά στην πορεία να το εγκαταλείψατε, αρκεί να επισημανθεί ότι το κοιλιακό λίπος δεν αφορά μόνο ένα αισθητικό θέμα, αλλά και ένα σοβαρό θέμα υγείας, καθώς συνδέεται με καρδιακά προβλήματα, υψηλή αρτηριακή πίεση και εμφάνιση διαβήτη τύπου 2.

Ας πάρουμε την απόφαση αυτή τη φορά να τηρήσουμε το πλάνο και να αναβαθμίσουμε το επίπεδο ζωής μας με 3 απλά βήματα.
 

Ξεκίνα να αθλείσαι!

Βάλε στην καθημερινή σου ρουτίνα το τρέξιμο. Είτε στο διάδρομο του γυμναστηρίου, είτε, ακόμη καλύτερα, σε κάποιο πάρκο/αθλητικό χώρο της γειτονιάς σου. Μπορείς να επιλέξεις κάποιες μέρες και ώρες της εβδομάδας που θα τις αφιερώσεις ακριβώς σε αυτό. Εκτός από το γεγονός ότι θα δεις άμεσα αποτελέσματα στο σώμα σου, θα δεις και στην ψυχολογία σου, μιας και η επαφή με τη φύση δρα θεραπευτικά στο νευρικό μας σύστημα.

 

Διατήρησε ένα σωστά ρυθμισμένο βιολογικό ρολόι!

Οι ακανόνιστες και λίγες ώρες ύπνου προκαλούν νευρικότητα, αύξηση των επίπεδων κορτιζόλης (τη λεγόμενη ορμόνη του στρες), συσσώρευση και αποθήκευση λίπους στην κοιλιακή χώρα. Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζεις να κοιμάσαι συγκεκριμένες ώρες και όχι λιγότερο από 7-8 ώρες την ημέρα.

 

Απόκτησε υγιεινές διατροφικές συνήθειες & πρόσθεσε μηλόξυδο στις σαλάτες σου!

Ενημερώσου ή συμβουλέψου τη γνώμη κάποιου ειδικού διατροφολόγου ώστε να εντάξεις στην καθημερινότητά σου υγιεινές διατροφικές συνήθειες και να μπεις σε ένα σωστό πρόγραμμα διατροφής.

Στις σαλάτες σου μπορείς να προσθέσεις μηλόξυδο, μιας και επιταχύνει και ενισχύει την καύση λίπους. Είναι διουρητικό και βοηθά στην αποβολή των τοξινών. Πολλοί, λόγω έντονης οξύτητας στη γεύση, μπορεί να μην το προτιμούν. Υπάρχει όμως λύση! Τα αναβράζοντα Flat Belly της Power Health με προβιοτικά, φυτικές ίνες και μηλόξυδο έχουν υπέροχη γεύση και βοηθούν στην καύση του κοιλιακού λίπους. Επίσης, το Μηλόξυδο της Power Health, με δώρο τα αναβράζοντα Ανανά,  αποτελεί ένα συμπλήρωμα διατροφής με μηλόξυδο και βιταμίνη Β6 που συμβάλλει στην τόνωση καύσεων.

 

Πηγή άρθρου: Power Health Hellas
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Τι πιστεύετε εσείς;