X

Nuxuriance Gold: Η εμπειρία της απόλυτης αντιγήρανσης!

 14/02/2023 6m, 27s

Για πρώτη φορά η Nuxe χάρη σε μια νευροεπιστημονική μελέτη, απέδειξε επιστημονικά τα οφέλη της νέας αντιγηραντικής σειράς στην αυτοαντίληψη και την αποδοχή με εκχύλισμα
από Porcelain Rose.

Με την ηλικία, η ανανέωση των κυττάρων του δέρματος επιβραδύνεται, η παραγωγή λιπιδίων του δέρματος μειώνεται, η λειτουργία φραγμού του δέρματος διαταράσσεται και η μικροκυκλοφορία του δέρματος επιβραδύνεται.
Πολλές γυναίκες παρατηρούν το δέρμα τους να αλλάζει:
Γίνεται πιο ξηρό, πιο λεπτό, πιο εύθραυστο και η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της.

Δραστικό σύμπλοκο κρόκου και Μπουκαμβίλιας
Ανανεωτική δύναμη.
Τα φυτικά κύτταρα είναι η επιτομή ενός τεχνολογικού επιτεύγματος κατοχυρωμένο με πατέντα από το εργαστήριο της NUXE: ο εγκλεισμός ενεργών μορίων με ανανεωτικές ιδιότητες από ένα πολύτιμο λουλούδι, τον Κρόκο, σε φυσικά κύτταρα Μπουκαμβίλιας.
Το ενεργό εκχύλισμα κρόκου, μια εξαιρετικά πλούσια πηγή πολυσακχαρίτων και πολυφαινόλων, επωάζεται για 12 έως 48 ώρες σε ιδιαίτερες συνθήκες με κύτταρα Μπουκαμβίλιας. Εκτός από την δράση τους ως φορέα αυτά τα άκρως βιοσυμβατά φυτικά κύτταρα είναι επίσης γνωστά για τη δική τους πλούσια περιεκτικότητα σε δραστικά στοιχεία (21 αμινοξέα, 14 λιπαρά οξέα, 6 βιταμίνες, 9 ιχνοστοιχεία, πρωτεΐνες, λιπίδια και σάκχαρα).
Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, εμπνευσμένη από το “slow-release” action των φαρμάκων, αυτά τα ευφυή φυτικά κύτταρα στοχεύουν το βασικό στρώμα της επιδερμίδας, την περιοχή της κυτταρικής αναγέννησης του δέρματος και απελευθερώνουν το ενεργό περιεχόμενο συνεχώς για 12 ώρες. Συνεπώς διεγείρουν την παραγωγή νέων κύριων δερματικών κυττάρων (1) για ένα όρατό αποτέλεσμα ανανέωσης.

Σύμπλεγμα αποκατάστασης της θρέψης
Εκχυλίσματα από Τζιαογκουλάν και Κίστο
Αποκατάσταση σύνθεσης λιπιδίων για την νεανικότητα του δέρματος Για να στοχεύσει όλα τα ορατά σημάδια του ξηρού δέρματος που έχει αποδυναμωθεί με την ηλικία, η NUXE, έχει συνδυάσει ένα πρωτοποριακό σύμπλεγμα εκχυλίσματος, από Τζιαογκουλάν και Κίστου.
Το εκχύλισμα Τζιαογκουλάν, ένα φυτό πλούσιο σε σαπωνίκες, θεωρείται ελιξήριο νεότητας στην Ασία. Βοηθά στην αποκατάσταση βασικών λιπιδίων για την ακτινοβολία του δέρματος.
Ο Κίστος είναι ένα πραγματικό θαύμα της φύσης, ικανό να επιβιώσει σε ακραίες συνθήκες. Το εκχύλισμά του είναι ιδιαίτερα πλούσιο σε πολυφανόλες (3 φορές περισσότερο από το πράσινο τσάι) και προστατεύει τα λιπίδια από την οξείδωση για να ενισχύσει το φραγμό του δέρματος.

Εκχύλισμα από Porcelain Rose
Βελτιώνει την λάμψη της επιδερμίδας
Η NUXE έχει επιλέξει μια άκρως φιλική προς το περιβάλλον μέθοδο, η οποία επιτρέπει στην εξαγωγή της ουσίας των ενεργών μορίων από Porcelain Rose, για την μεγιστοποίηση των ιδιότητών τους. Το στέλεχος, φύλλα και πέταλλα αποξηραίνονται και διασκορπίζονται σε ένα φυτικό έλαιο πλούσιο σε λιπαρά οξέα. Το μείγμα στη συνέχεια υποβάλλεται σε μια φυσική επεξεργασία χωρίς διαλύτες. Πατενταρισμένο από τη NUXE το εκχύλισμα από Porcelain Rose περιέχει ένα σύμπλεγμα 6 πολύτιμων ενεργών μορίων (3 πολυφαινόλες, 3 λιπαρά οξέα), η αποτελεσματικότητα των οποίων έχει αποδειχθεί in vivo test: Ενεργοποιεί την μικροκυκλοφορία της επιδερμίδας για να αποκαλύψει την ακτινοβολία της επιδερμίδας.

Ικανοποίηση που εκφράζεται από γυναίκες
Το δέρμα φαίνεται αμέσως πιο φωτεινό.
Με πλήρη θρέψη, επανέρχεται η αίσθηση άνεσης, απαλότητας και ελαστικότητας. Μέρα με την μέρα η επιδερμίδα φαίνεται ανανεωμένη.

Η επιδερμίδα:
– Εντατικό γέμισμα 88%
– Πιο σφριγηλή 88%
– Πιο ενισχυμένη
– Οι ρυτίδες φαίνονται πιο απαλές

 

Η υπογραφή της NUXE: Επιδόσεις στην ευεξία και το συναίσθημα που βλέπεις και αισθάνεσαι. Σημαντική πρόοδος στην κοσμετολογία: Για 1η φορά, η NUXE παρουσιάζει τη δύναμη της νέας σειρά Nuxuriance® Gold στην εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και στην ευεξία. Μια πραγματικότητα που ανέδειξαν ερευνητές της Νευροεπιστήμης.

ΟΦΕΛΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΝΕΥΡΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Ένα πρωτόκολο προσαρμοσμένο στη Nuxe
Για να αξιολογήσουμε την επίδραση που έχει η εφαρμογή ρουτίνας της Nuxeriance® Gold πάνω σε διαφορετικά άτομα χρησιμοποιήθηκαν 2 στάδια τα οποία πραγματοποιήθηκαν πριν το ξεκίνημα της περιποίησης και μετά την 28ημερη περιποιηση. Η έρευνα διεξήχθει σε γυναίκες ηλικίας 60-75.
1ο στάδιο στο πρωτόκολλο: ένα γραπτό ψυχομετρκό τεστΚ. άθε γυναίκα απάντησε σε ερωτηματολόγια σύμφωνα με δημοσιευμένες επιστημονικά μεθόδους, βασισμένα στην «αυτοαντίληψη» και «σωματική ικανοποίηση».

2ο στάδιο στο πρωτόκολλο: ανάλυση φωνής, ένα ηχογραφημένο προφορικό ερωτηματολόγιο.
Οι γυναίκες ζητήθηκαν να κάτσουν μπροστά από έναν καθρέφτη και να περιγράψουν τη σωματική τους εμφάνιση και μετά να φανταστούν πως θα τις περιέγραφε κάποιος που θα τις γνώριζε για πρώτη φορά. Για να αναλύσουν και να συγκρίνουν τις εντυπώσεις των γυναικών από τον αντικατοπτρισμό τους στον καθρέφτη, οι ερευνητές της Νευροεπιστήμης πραγματοποίησαν μια σημασιολογική ανάλυση, διεξάγοντας μια σε βάθος έρευνα από τις δηλώσεις των γυναικών που χρησιμοποιήθηκαν για να περιγράψουν τον εαυτό τους. (ταξινόμηση λέξεων που χρησιμοποιήθηκαν στην ηλεκτρονική ανάλυση: πλήθος, οικογένειες λέξεων, συχνότητα κλπ)
Ακόμη, διεξήγαγαν μια ανάλυση φωνής (προσωδία), μετρώντας την ένταση (σε ντεσιμπελς) και τη συχνότητα της φωνής (σε hertz). Αυτές οι επιστημονικές μετρήσεις έδειχναν τη δυνατότητα στους ερευνητές να αξιολογήσουν το επίπεδο άγχους που είχαν οι γυναίκες όταν αντίκρισαν τον εαυτό τους στον καθρέφτη.

Αποτελέσματα
Η ανάλυση του γραπτού test έδειξε μια σημαντική συνολική βελτίωση στην αυτοαντίληψη και στην σωματική ικανοποίηση μετά τη χρήση των Nuxuriance® Gold για 28 ημέρες.
Η προσωδία ανάλυση έδειξε μια μείωση στο επίπεδο άγχους: οι γυναίκες δεχόντουσαν καλύτερα την εικόνα τους.

Η σημασιολογική ανάλυση δείχνει ότι οι γυναίκες χρησιμοποίησαν πιο θετικές λέξεις για να περιγράψουν τον εαυτό τους και ήταν περισσότερες σε πλήθος. Η αυτοαντίληψή τους βελτιώθηκε σημαντικά.

Τα τρία στάδια μελέτης απέδειξαν σταθερά σημαντικά οφέλη στην αυτοαντίληψη και αποδοχή μετά την 28 ημέρα περιποίησης με Nuxuriance Gold®. Αποδείχτηκε ότι: οι γυναίκες νιώθουν καλύτερα με τον εαυτό τους και πιο άνετα με την εικόνα τους.

Aς δούμε την Νέα Nuxuriane Gold πιο αναλυτικά!

Nutri-Revitalising Serum – Η απόλυτη αντιγήρανση
ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
Serum θρέψης και αναζωογόνησης
Αυτός ο ορός με τη βελούδινη αίσθηση βελτιώνει ορατά την υφή του δέρματος.
Η φόρμουλά του είναι ενισχυμένη με το Micro Υαλουρονικό οξύ, βοτανικής προέλευσης για ένα πιο oχυρωμένο δέρμα: απαλότερο, πιο σφρυγιλό και λιγότερο λεπτό.
Εφάρμοσε λίγες σταγόνες απο τον ορό και άπλωσε σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ. Μπουκάλι με αντλία 30ml. Δείτε το ΕΔΩ.

 

Nutri-Fortifying Oil-Cream – Η απόλυτη αντιγήρανση
ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
Κρέμα Ημέρας για θρέψη και ενυδάτωση
Αυτό το απαλό εκχύλισμα λαδιού με βιομιμιτική υφή και εκχύλισμα βοτανικού ελαίου λιώνει στο δέρμα. Κάθε μέρα, δίνει δύναμη και λάμψη στο ξηρό δέρμα που είναι αδυνατισμένο από το χρόνο. Το δέρμα θεραπεύεται, αναζωογωνείται και φαίνεται πιο φωτεινό μετά την πρώτη εφαρμογή. Μέρα με τη μέρα το δέρμα είναι πιο λαμπερό και οι ρυτίδες έχουν μαλακώσει.
Εφαρμόζεται πρωί θερμάινοντάς τη με τα δάχτυλα και απλώνοντάς την απαλά στο πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ μετά τον ορό. Βαζάκι 50ml. Δείτε το ΕΔΩ.

 

Nutri-Fortifying Night Balm – Η απόλυτη αντιγήρανση
ΞΗΡΟ ΔΕΡΜΑ, ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ
Balm Νύχτας για θρέψη και ενυδάτωση
Αυτό το balm νύχτας ενισχυμένο με βούτυρο καριτέ δίνει στο δέρμα απαλότητα και ανακούφιση. Το πρωί, τα σημάδια κούρασης μειώνονται, το δέρμα φαίνεται λιγότερο χαραγμένο και πιο φωτεινό. Με τον καιρό το δέρμα γίνεται πιό δυνατό και ελαστικό.
Εφαρμόζεται το βράδυ πάνω σε καθαρή επιδερμίδα μετά τον ορό. Βαζάκι 50ml. Δείτε το ΕΔΩ.

 

Radiance Eye Balm – Η απόλυτη αντιγήρανση
Balm Λάμψης για την περιοχή των ματιών
Αυτό το βάλσαμο με βιομιμιτική υφή εκχυλισμένο με χρυσαφένιους μικροανακλαστήρες αμέσως φωτίζει, θρέφει και απαλύνει την περιοχή του ματιού. Μέρα με τη μέρα, η περιοχή των ματιών φαίνεται πιο ομοιόμορφη και τα μάτια αναζωονημένα. Τόσο ενισχυμένη όσο και φρέσκια, ηφόρμουλα χαρακτηρίζεται απο μια ιδιαίτερη αίσθηση για τη φροντίδα αυτής της ευαίσθητης περιοχής.
Εφαρμόζεται το πρωί και/ή τη νύχτα στην περιοχή γύρω απο τα μάτια. Βαζάκι 15ml. Δείτε το ΕΔΩ.

Η Nuxuriance® Gold συνδυάζει την απόλυτη εμπειρία περιποίησης κάνοντας την εφικτή από αποτελεσματικά προϊόντα που μειώνουν τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις στο δέρμα με την πάροδο του χρόνου. Αυτά τα 4 προϊόντα ομορφιάς περιέχουν πάνω από 92% συστατικά φυσικής πρόελευσης. Εμπλουτισμένα με χρυσαφένιους μικροαντανακλαστήρες, που γίνονται ένα με το δέρμα στιγμή, και αποκαλύπτουν μια λαμπερή επιδερμίδα, γεμάτη ζωή. Με το ίδιο απαλό, εκλεπτυσμένο άρωμα συνδυάζει αρμονικά άνθη πορτοκαλιάς, σανταλόξυλο και φραμπουάζ.

 

Δείτε όλη την σειρά Nuxuriance Gold ΕΔΩ.

 

Πηγή άρθρου: Nuxe
Επιμέλεια: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα