Προβιοτικές φόρμουλες που διατηρούν σε ισορροπία την εντερική μας χλωρίδα

 Από  18/01/2021

 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής, το άγχος και το στρες, αλλά και μερικές έκτακτες καταστάσεις, όπως αυτές που βιώνουμε τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας της COVID-19, είναι αρκετές, για να προκαλέσουν διαταραχή και ανισορροπία, στο έντερο.

Και γνωρίζουμε όλοι, ότι η καλή υγεία και ένα ενισχυμένο ανοσοποιητικό σύστημα, είναι απόρροια της σωστής λειτουργίας του εντέρου.

Ευτυχώς η επιστήμη έχει προχωρήσει σημαντικά, και μπορούμε να βρούμε τις κατάλληλες λύσεις στο φαρμακείο.

Έτσι, για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας αλλά και τον περιορισμό των διαταραχών του εντέρου, κυκλοφορεί στην αγορά ένα συμβιοτικό συμπλήρωμα διατροφής με 3 προβιοτικά στελέχη, πρεβιοτικά και ίνες Psyllium.

 

Intermed Biotic Fix Συμπλήρωμα Διατροφής με 4 Προβιοτικά

biotic fix

 

Με το προϊόν αυτό, μπορεί να αποκατασταθεί άμεσα και να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση η εντερική μικροχλωρίδα. Ένας φακελίσκος την ημέρα αρκεί, για να αποκτήσουμε και πάλι την πολυπόθητη ισορροπία του εντέρου μας.

Αξίζει να θυμόμαστε, ότι ένα τέτοιο προϊόν, αποτελεί ιδανική λύση και για όσους λαμβάνουν αντιβίωση, εξισορροπώντας παράλληλα την περιοχή του κόλπου και προλαμβάνοντας καταστάσεις διάρροιας και κολπίτιδας. Περιέχει 4 προβιοτικά στελέχη γνωστά για την ασφαλή και αποτελεσματική τους δράση.

Η έρευνα των φαρμακοβιομηχανιών όμως έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω, προσφέροντάς μας, στην λογική του παραπάνω σκευάσματος ένα ακόμη συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά για την στοματική υγιεινή.

Μία προβιοτική φόρμουλα, ιδανική για την καλή υγεία της στοματικής μας φροντίδας, η οποία αυξάνει τα ευεργετικά στοματικά βακτήρια για τη βελτίωση της ισορροπίας του στοματικού μικροβιώματος. Εάν δε η φόρμουλα αυτή, περιέχει και βιταμίνη D, τότε πρόκειται για ακόμη πιο δυνατό συμπλήρωμα, καθώς μπορεί να βοηθήσει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των δοντιών.

Intermed Biotic Fix Συμπλήρωμα Διατροφής με 4 Προβιοτικά

 

biotic fix dental

 

Οι προκλήσεις της εποχής, η έντονη καθημερινότητα αλλά και το αυξημένο στρες, δυστυχώς, επηρεάζουν και τη λειτουργία του εντέρου μας. Ωστόσο υπάρχουν αξιόπιστες λύσεις με την υπογραφή ελληνικών επιχειρήσεων, οι οποίες ερευνούν και αναπτύσσουν αποτελεσματικά σκευάσματα για κάθε ανάγκη του οργανισμού μας!

 

Βρείτε το Biotic Fix Συμπλήρωμα Διατροφής και το Biotic Fix Dental Συμπλήρωμα Διατροφής στο Online Φαρμακείο Pharm24.gr

 

Πηγή Άρθρου: InterMed

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Τι πιστεύετε εσείς;