Μετά τις καταχρήσεις, περάστε στο Livercare!

 Από  02/01/2022

Το συκώτι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο «εργατικό» όργανο του οργανισμού καθώς αποτελεί το μεταβολικό κέντρο του οργανισμού. Τα πάντα περνούν προς «φιλτράρισμα» από αυτό. Τροφές, φάρμακα και γενικότερα ό,τι καταπίνουμε, το καλούν να δουλέψει και να απομονώσει τις κακές ουσίες από τα θρεπτικά συστατικά.

Οι παράγοντες που μπορούν να επιβαρύνουν το συκώτι μας είναι: το αλκοόλ, οι λιπαρές τροφές, το junk food, η πολυφαρμακία.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να φροντίσουμε το συκώτι μας; Η μαγική λέξη λέγεται αποτοξίνωση!

Το LIVERCARE είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με γαϊδουράγκαθο που προστατεύει τις μεμβράνες των ηπατικών κυττάρων, αγκινάρα στην οποία αποδίδονται χολεκκριτικές ιδιότητες, κουρκουμάς που δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αγριοράδικο με τονωτικές και διουρητικές ιδιότητες, μαζί με τους λιποτροπικούς παράγοντες τουρίνη, μεθεονίνη, χολίνη και ινοσιτόλη, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ευεργετικός σύμμαχος για τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού.

Καθώς λοιπόν οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν, όλοι σχεδιάζουμε να βρεθούμε με ασφάλεια με τους φίλους και τις οικογένειες μας, να απολαύσουμε τα εορταστικά εδέσματα, να διασκεδάσουμε και να το τσούκσουμε λίγο παραπάνω…

 

Μετά τις γιορτινές καταχρήσεις προσέξτε το συκώτι σας με το LIVERCARE!

 

Πηγή Άρθρου: Health Aid

Τι πιστεύετε εσείς;

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία Άρθρου
Συνδρομή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Προβολή σχολίων