Για ασφαλείς αγκαλιές, ένα πρωτοποριακό σπρέι που απολυμαίνει και φρεσκάρει τα ρούχα & τα αξεσουάρ μας!

 Από  12/01/2022

Την εποχή του κορονοϊού, οι χαιρετισμοί δεν γίνονται πλέον με χειραψίες, αγκαλιές και φιλιά στο μάγουλο, αλλά με… αγκωνιές και αποστάσεις.

Ωστόσο, αν και οι εμβολιασμοί και τα συχνά τεστ μας επιτρέπουν να κάνουμε μικρά βήματα προς μία κανονικότητα , η αγκαλιά είναι το πρώτο πράγμα που όλοι θέλουμε να δώσουμε και να πάρουμε.

Όμως, οι παθογόνοι παράγοντες είναι παντού. Στις επιφάνειες, στα τρόφιμα και φυσικά στην ένδυσή μας. Αν για παράδειγμα ακολουθούμε τις συστάσεις των ειδικών και φτερνιζόμαστε ή βήχουμε στον αγκώνα μας , αυτή η διαδικασία μεταφέρει μικρόβια στα ρούχα .

Η λύση όμως, υπάρχει στο φαρμακείο, για να απολυμάνουμε και να φρεσκάρουμε τα ρούχα μας. Ένα ιδανικό σπρέι, με την υπογραφή μιας μεγάλης ελληνικής και αξιόπιστης φαρμακοβιομηχανίας, το οποίο καθαρίζει, απολυμαίνει τα ρούχα και τα υφάσματα σε 60’’, σκοτώνοντας το 99,9% των βακτηριών και των ιών.

Το συγκεκριμένο σπρέι, φρεσκάρει άμεσα τα ρούχα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα. Είναι κατάλληλο για τα περισσότερα ρούχα, κυρίως για εκείνα που είναι δύσκολο να πλυθούν συχνά, όπως παλτό και κουστούμια. Διατίθεται σε 2 αρώματα: Cotton fresh και Lavender.

Είναι σκεύασμα εγκεκριμένο από τον ΕΟΦ και μπορούμε να το χρησιμοποιούμε όσο συχνά θέλουμε και μάλιστα χωρίς αραίωση. Μπορούμε να ψεκάσουμε από απόσταση 20-25 εκ. επάνω στο ύφασμα που θέλουμε να απολυμάνουμε. Δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Πριν τη χρήση, καλό είναι να δοκιμάσουμε σε μια μικρή περιοχή για να βεβαιωθούμε ότι το προϊόν είναι κατάλληλο για χρήση σε αυτό το ύφασμα. Φυσικά καλό είναι να διαβάζουμε πάντα την ετικέτα και τις πληροφορίες για το προϊόν πριν από τη χρήση.

Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν είμαστε κοντά στο τέλος της πανδημίας του κορωνοϊού, αυτό που γνωρίζουμε σίγουρα, είναι ότι το τέλος της αγκαλιάς δεν θα έρθει ποτέ. Ας την χαρούμε λοιπόν, με την ασφάλεια που επιβάλλει η δύσκολη και γεμάτη προκλήσεις εποχή μας.

 

Πηγή Άρθρου: Intermed

Τι πιστεύετε εσείς;

5 1 ψήφος
Βαθμολογία Άρθρου
Συνδρομή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Προβολή σχολίων