Πώς βοηθά η αποτοξίνωση πριν ξεκινήσετε δίαιτα;

 Από  23/05/2022

Τι είναι οι τοξίνες;

Ως τοξίνες χαρακτηρίζονται διάφορες χημικές ουσίες οι οποίες όταν βρίσκονται στον οργανισμό σε συγκέντρωση πολύ μεγαλύτερη από τη φυσιολογική, προκαλούν ανεπιθύμητες ενέργειες.

 

Τι είναι η αποτοξίνωση;

Ξεκινώντας τη διαδικασία απώλειας βάρους ,το 1ο βήμα που πρέπει να γίνεται είναι η σωστή αποτοξίνωση, δηλαδή η απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα μας. Συχνά λέμε: «κόλλησε ο μεταβολισμός μου, έχω πρήξιμο, έχω κατακράτηση… » . Ο βασικός λόγος για αυτά τα συμπτώματα, είναι η συσσώρευση υγρών ,τοξινών και λίπους στο σώμα.

Ο πιο σωστός τρόπος για να κάνετε αποτοξίνωση είναι να ξεκινήσετε μια σωστή μέθοδο νηστείας με ελαχιστοποίηση των προσλαμβανόμενων τοξινών. Είναι σημαντικό να καταναλώνετε επαρκή θρεπτικά συστατικά, ώστε να συνεχίσει ο οργανισμός σας να καίει λίπος για την παραγωγή ενέργειας.

 

Συμβουλές για να ξεκινήσετε την αποτοξίνωση του οργανισμού σας

  • Προτιμήστε πράσινα λαχανικά, φρούτα εποχής, προϊόντα ολικής άλεσης, ελαιόλαδο και ψάρι.
  • Αποφύγετε ζάχαρη, γλυκά, τυποποιημένα σνακ, αλκοόλ.
  • Επιλέξτε γαλακτοκομικά προϊόντα χωρίς λιπαρά ή με χαμηλά λιπαρά.
  • Πίνετε αρκετό νερό και περιορίστε αναψυκτικά και καφεΐνη.
  • Ελέγξτε τις ποσότητες τροφής που λαμβάνετε.
  • Προτιμήστε να καταναλώνετε όσπρια, ξηρούς καρπούς και σπόρους.
  • Προτιμήστε προϊόντα βιολογικής προέλευσης

 

Για την ενίσχυση της διαδικασίας αποτοξίνωσης, η Forte Pharma έχει τη λύση! Το Turboslim Drink και το Xslim BurnerMAX είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να πετύχετε γρηγορότερα το στόχο σας!

Το Turboslim Drink είναι μια σύνθεση με καθαριστικά φυτά, εστιασμένη στη μείωση κατακράτησης και πρηξιμάτων. Ενισχύει κατά 50% την αποβολή κατακρατημένων στοιχείων και τη διούρηση, « στεγνώνοντας» το σώμα, αλλά χωρίς να εξαντλεί τον οργανισμό από τα ιόντα και τα μεταλλικά στοιχεία. Περιέχει δραστικά στοιχεία από 14 διαφορετικά φυτά και το ειδικό φύκι aosa (Ulva lactuca). Διατίθεται σε 3 διαφορετικές γεύσεις.

 

Forte Pharma Turboslim Drink
Forte Pharma Turboslim Drink

 

 

Ένα ακόμα προϊόν της Forte Pharma για αποτοξίνωση πριν τη δίαιτα είναι το Xslim BurnerMAX που λειτουργεί πιο εστιασμένα στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού και τις καύσεις λίπους. Αποτελείται από μια υπερ-συμπυκνωμένη φόρμουλα 8 δραστικών συστατικών από φυτά, γνωστά για την ενίσχυση των λειτουργιών καύσης, αποβολής και αποτοξίνωσης του οργανισμού, όπως πράσινο τσάι, σταφίδα, καρπός του φυτού κόλα κ.α.. Το XtraSlim Burner MAX απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να αδυνατίσουν γρηγορότερα, να ενισχύσουν την καύση λίπους στον οργανισμό τους και να τονώσουν γενικότερα το μεταβολισμό τους και τη διαδικασία αποστράγγισης του σώματος! Προσφέρει μείωση της κατακράτησης υγρών και των πρηξιμάτων.

 

Forte Pharma Xtra Slim Burner MAX
Forte Pharma Xtra Slim Burner MAX

 

Πηγή Άρθρου: Forte Pharma

Τι πιστεύετε εσείς;

0 0 ψήφοι
Βαθμολογία Άρθρου
Συνδρομή
Ειδοποίηση για
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Προβολή σχολίων