X

10 χρόνια Pharm24.gr: 10 χρόνια μαζί!

 08/02/2023 2m, 24s

Το Pharm24.gr κλείνει 10 χρόνια ζωής! Το αγαπημένο σας ηλεκτρονικό φαρμακείο έφτασε αισίως στον δέκατο χρόνο λειτουργίας του και θα θέλαμε να μοιραστούμε τη χαρά μας μαζί σας!

Μια δεκαετία όπου το Pharm24.gr κατάφερε σταδιακά να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα online φαρμακεία σε όλη την Ελλάδα, με τεράστια πληθώρα προϊόντων, άκρως ανταγωνιστικές τιμές, αλλά πάνω απ’ όλα, με άμεση και συνεπή εξυπηρέτηση.

 

Οι άνθρωποι πίσω από το εγχείρημα του Pharm24.gr

Μια ιστορία ιδιαίτερη ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια, όταν ένας φαρμακοποιός συνάντησε έναν άνθρωπο της πληροφορικής: Ο Κωνσταντίνος Νικόλαρος μαζί με τον Κωνσταντίνο Βαβλιάκη, αποφάσισαν το 2012 να δώσουν τα χέρια και να ανοίξουν το ηλεκτρονικό φαρμακείο Pharm24.gr, το οποίο μέσα σε λίγα μόλις χρόνια κατάφερε να εδραιωθεί ως το αγαπημένο φαρμακείο χιλιάδων επισκεπτών και ως ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά φαρμακεία της χώρας.

 

Το όραμα & οι επιδιώξεις μας

Μέσα σε αυτά τα 10 χρόνια, όραμά μας αποτέλεσε η δημιουργία μιας ευχάριστης εμπειρίας για τον κάθε πελάτη ξεχωριστά, από την στιγμή που εισέρχεται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μέχρι την στιγμή που θα παραλάβει το δέμα του! Αυτή η ευχάριστη εμπειρία ιδανικά θελήσαμε να ολοκληρώνεται κάθε φορά, με την ικανοποίηση των ξεχωριστών σας αναγκών, έτσι ώστε να χτίσουμε μια ουσιώδη σχέση εμπιστοσύνης με τον κάθε πελάτη.

Παράλληλα, οι στόχοι μας μας δε βασίζονται μόνο στα τετριμμένα. Επιθυμούμε μία σχέση εμπιστοσύνης μαζί με τον πελάτη, αλλά και η πραγμάτωση μιας σχέσης φιλίας, γιατί πετυχαίνοντας αυτόν το στόχο, θα καταφέρουμε να γνωριστούμε καλύτερα και θα μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε τις εξατομικευμένες ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο.

Αν και πιστεύουμε πώς έχουμε ακόμα αρκετό δρόμο να διανύσουμε, θεωρούμε πως βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση, όπως δείχνει η μέχρι τώρα εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!

 

Γιατί όμως επιλέγετε το Pharm24.gr;

Πως γίνεται μέσα σε 10 χρόνια το Pharm24.gr να καθιερωθεί στο σημερινό αγαπημένο σας online φαρμακείο; Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε μερικούς από τους λόγους:

Πολύ ανταγωνιστικές τιμές, με εκπτώσεις που σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπερνούν το 50%!

Μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη υγείας, ομορφιάς, ευεξίας, καθημερινής φροντίδας του ανθρώπου του σήμερα, ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Άμεση παράδοση των προϊόντων σας, σε 1-2 εργάσιμες μέρες, στην πόρτα σας.

Άμεση και φιλική πρωτίστως εξυπηρέτηση, από το εξιδεικευμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας.

Το καινοτόμο και βραβευμένο πρόγραμμα «Loyalty Club», με extra προνόμια και εκπτώσεις!

Πληθώρα σημείων παράδοσης των παραγγελιών, μέσω του μεγάλου δικτύου συνεργατών του Pharm24.gr, ΕΛΤΑ, Courier Center, ACS, Speedex & BOX NOW.

Δυνατότητα να προσφέρετε σε όσους έχουν ανάγκη, μέσω της συνεργασίας με το Χαμόγελο του Παιδιού και από άλλες ενέργειες που πραγματοποιεί ανά διαστήματα η εταιρία.

Οι εθελοντικές δράσεις της εταιρίας, με περιβαλλοντικό χαρακτήρα και όχι μόνο.

 

 

Στο νέο έτος που έρχεται, σας περιμένουν αρκετές εκπλήξεις στα πλαίσια του εορτασμού των 10 χρόνων του Pharm24.gr! Μείνετε συντονισμένοι!  ❤️

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα