×

Σήμερα γάμος γίνεται… Όμορφη νύφη είναι η χαρούμενη νύφη! Μέρος β΄

 17/11/2023 2m, 45s

Όσο γλυκιά και αν είναι η προσμονή για τη μέρα τη γάμου σου, είναι πολύ φυσικό να πιάνεις συχνά τον εαυτό σου να χάνεται ανάμεσα στις τόσες αποφάσεις των προετοιμασιών, προσπαθώντας να ισορροπήσεις τα «θέλω» σου με το budget οδηγώντας σε ένα μόνο δρόμο…του stress!

Νο stress!!! Τουλάχιστον για το θέμα του νυφικού σου μακιγιάζ έχουμε κάποιες συμβουλές για να γνωρίζεις που βαδίζεις τη μεγάλη μέρα. Καταρχήν, για την ημέρα του γάμου σου είναι απαραίτητο να απευθυνθείς σε make up artist . Το νυφικό μακιγιάζ περιλαμβάνει 3 είδη μακιγιάζ, φωτογραφίας, video και live – δηλαδή θα πρέπει να είναι τόσο έντονο όσο να αναδεικνύονται τα χαρακτηριστικά σε βίντεο και φωτογραφία και τόσο φυσικό ώστε να μην φαίνεται πολύ υπερβολικό στους καλεσμένους που θα σε βλέπουν από πολύ κοντά! Τα προϊόντα μακιγιάζ θα πρέπει να προορίζονται για κάμερες HD, τα οποία είναι ειδικά σχεδιασμένα με μικροσωματίδια ιδανικά για τη σωστή αντανάκλαση του φωτός σε HD λήψεις.  Μπορεί να κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά σίγουρα όσο καλά και να ξέρεις να βάφεσαι δεν θα πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα τουλάχιστον σε ποιότητα και διάρκεια.

Συμβουλές

  • Άσε πίσω τη μόδα και τις τάσεις της και επέλεξε αποχρώσεις που αναδεικνύουν το χρώμα των ματιών σου!
  • Το μακιγιάζ δεν θα πρέπει να απέχει πολύ από τα χρώματα της διακόσμησης ή της ανθοδέσμης. Π.χ. ροδακινί – πορτοκαλί λουλούδια και μωβ-ροζ μακιγιάζ, στο πορτρέτο της νύφης κρατώντας την ανθοδέσμη θα είναι αφύσικο και αταίριαστο το αποτέλεσμα…
  • Όχι μπλε και πράσινες σκιές! Δημιουργούν φωτοσκιάσεις στο φακό και είναι κάτι που σίγουρα δεν θέλεις!
  • Προτίμησε highlighters σε υγρή μορφή για τα κόκαλα και τα ζυγωματικά και όχι προϊόντα με έντονο glitter καθώς ο φακός θα εστιάσει σε αυτά μόνο!!!!
  • Λέμε ναι στο contouring αλλά όχι στην υπερβολή. Καλώς ή κακώς το contouring και το strobing όσο τέλειο και αν φαίνεται στο φακό καλό θα ήταν οι καλεσμένοι να μην το παρατηρήσουν σε όλο το μεγαλείο του!
  • Αν έχεις ευαίσθητα μάτια ή φοράς φακούς επαφής προτίμησε ψεύτικες βλεφαρίδες με φυσικό τελείωμα. Σίγουρα σε όλες αρέσουν οι έντονες dramatic βλεφαρίδες… αλλά οι ώρες είναι πολλές και δεν θα ήθελες καμία ενόχληση στα βλέφαρα στα μέσα της βραδιάς!
  • Αν δεν είσαι εξοικειωμένη με το μακιγιάζ δοκίμασε να τονίσεις τα μάτια ή τα χείλη ώστε να νιώθεις ο εαυτός σου! Αν είσαι πιο τολμηρή δώσε ένταση σε μάτια και χείλη, ίσως να σου ταιριάζει και να μην το ξέρεις….
  • Προσοχή στο μαύρισμα… όταν είναι να ντυθείς νύφη καλό είναι να μη είσαι έντονα μαυρισμένη γιατί το μαύρισμα «αγριεύει» και δεν θέλουμε κάτι τέτοιο!
  • Μην φοβηθείς την φωτοσκίαση στο λαιμό και το ντεκολτέ καθώς θα φαίνεται πιο φωτεινό και υγιές.
  • Φρόντισε το δέρμα σου πριν το νυφικό μακιγιάζ. Απολέπιση, ενυδάτωση, μάσκες λάμψης, άφθονο νερό και ύπνος. Βλ. το μέρος α’ του άρθρου

Τέλος …. μην ξεχάσεις την selfie με τον/την Make up Artist σου πριν φιξάρετε το μακιγιάζ!

Extra tip: Όμορφη νύφη είναι η χαρούμενη νύφη, οπότε ακόμα και εάν δεν βγούν όλα όπως τα έχεις προγραμματίσει, ας απολαύσεις αυτή τη μοναδική μέρα που παντρεύεσαι αυτόν που αγαπάς και η καλή σου διάθεση και συγκίνηση θα κάνει σίγουρα το πρόσωπό σου να λάμπει!

Ευχαριστούμε την επαγγελματία αισθητικό και make-up artist του pharm24.gr Θεοδώρα Αγγελάκου για τα μυστικά ομορφιάς που μοιράστηκε μαζί μας όσον αφορά το νυφικό μακιγιάζ!

Επιμέλεια άρθρου:

me_10209806631110351_1667790534_n

Γεωργακάκου Σταυρούλα

Content Editor

pharm24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα