×

SLOW AGE: Στην Ομορφιά Φυσάει Αέρας Επανάστασης!

 15/11/2023 3m, 15s

Zώντας κολλημένοι στο fast forward, πασχίζουμε να ξεκουραστούμε, να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να βρούμε χρόνο για τον εαυτό μας. Δυσκολευόμαστε να επικοινωνήσουμε με άλλους ή να απολαύσουμε τη στιγμή. Περνάμε τη ζωή μας τρέχοντας, αντί απλώς να ζούμε!
Δεν είναι να απορεί κανείς που, σύμφωνα με έρευνα του Γαλλικού Ινστιτούτου Κοινής Γνώμης (IFOP), το 73% των Γάλλων θέλουν να χαμηλώσουν τους ρυθμούς στη ζωή τους;

Πιό αργά σημαίνει να κάνεις τα πάντα με τη σωστή ταχύτητα!

Οι πιο χαλαροί ρυθμοί κάνουν τη ζωή πιο μεστή, ευχάριστη και ουσιαστική. Μας κάνουν πιο χαρούμενους, πιο υγιείς και πιο παραγωγικούς. Τρώμε καλύτερα, σκεφτόμαστε καλύτερα, δουλεύουμε καλύτερα- κάνουμε τα πάντα καλύτερα και τα απολαμβάνουμε περισσότερο. Όπως είπε κάποτε η Mae West: «Ό,τι αξίζει να κάνει κανείς, αξίζει να το κάνει αργά.»

Συμφιλιωθείτε με την ηλικία σας!

Το πιο συνηθισμένο λάθος; Το «μεγαλώνω καλά» συγχέεται με το «παραμένω νέα». Όντας σε διαρκή πόλεμο με την ηλικία τους, πολλές γυναίκες επιδίδονται σε μια μάταιη αναζήτηση: της νιότης που αντέχει στο χρόνο και της φαντασίωσης της αθανασίας που αυτή συνεπάγεται. Αποκόπτονται από τα συναισθήματά τους για χάρη της εικόνας τους.

Η πρόοδος στην ιατρική, τη διατροφή, τα καλλυντικά, την πλαστική χειρουργική επεκτείνει συνεχώς το προσδόκιμο της ζωής μας, βελτιώνοντας τη φυσική μας κατάσταση. Κατά τα τελευταία 60 χρόνια, άνδρες και γυναίκες έχουν κερδίσει, κατά μέσο όρο, 14 επιπλέον χρόνια ζωής.

Πρέπει να φοβόμαστε να μεγαλώσουμε πάνω από τα 50; Η ηλικία δεν είναι ασθένεια.

Τα σημάδια του χρόνου δεν εμφανίζονται μόνο επειδή σβήσατε άλλο ένα κεράκι στην τούρτα. Εμφανίζονται γιατί, σιγά σιγά, το δέρμα υφίσταται αόρατες βλάβες: το επίπεδο ενυδάτωσης μειώνεται, ο επιδερμιδικός φραγμός αποδυναμώνεται και η οξείδωση αυξάνεται. Οι πρώτες αυτές βλάβες οφείλονται στις επιπτώσεις του περιβάλλοντος (ακτινοβολία UV, ρύπανση) και στον τρόπο ζωής (άγχος, κόπωση).

Πώς μπορούμε να καθυστερήσουμε τα σημάδια του χρόνου;

Τα φίλτρα προστασίας από τις UV είναι απολύτως απαραίτητα για να περιοριστεί η πρόωρη γήρανση, εξαιτίας της ακτινοβολίας UVA και UVB. Πρέπει να συνδυάζονται με προϊόντα που προσφέρουν ισχυρή αντιοξειδωτική και τονωτική δράση και προστατεύουν από τους ρύπους. Μόνο τα καλλυντικά δεν αρκούν! Για να μεγαλώνουμε όμορφα θα πρέπει να προσέχουμε τι τρώμε, πόσο κοιμόμαστε, και πόσο συχνά ασκούμαστε.

Τα Εργαστήρια Vichy φέρνουν την επανάσταση στην αντιγήρανση.

 SLOW ÂGE ….

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΗΣ VICHY, ΠΟΥ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΩΝ ΣΗΜΑΔΙΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ!

Το Slow Âge δρα στα σημάδια του χρόνου πριν γίνουν ορατά στην επιδερμίδα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ένα ευρύ φάσμα δράσης από λεπτές γραμμές μέχρι ρυτίδες, από δυσχρωμίες μέχρι σκούρες κηλίδες και από σημάδια απώλειας πυκνότητας μέχρι απώλεια σφριγηλότητας. Η επιδερμίδα ενυδατώνεται, ενδυναμώνεται και ανακτά τη σφριγηλότητά της. Αποκτά υγιή όψη και νεανική λάμψη.
Το Slow Âge έχει δροσερή κρεμώδη υφή, απαλό βελούδινο τελείωμα και άρωμα λουλουδιών. Το μυστικό του; Ένα κερί που έχει επιλεγεί για το χαμηλό σημείο τήξης του (64°C), ώστε να απορροφάται πιο εύκολα. Η μυρωδιά του παραπέμπει στο πιο εκλεκτό άρωμα.

Η δύναμή του οφείλεται σε 3 φυσικά συστατικα! Τις ρίζες Βαϊκαλίνης ,το Bifidus  και το ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy.

-Οι ρίζες Βαϊκαλίνης χρησιμοποιούνται εδώ και 2.000 χρόνια και αποτελούν ένα από τα 50 πιο σημαντικά βότανα της Παραδοσιακής Κινεζικής Ιατρικής. Οι ερευνητές της Vichy απέδειξαν τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες, αλλά και τη δράση τους κατά της ακτινοβολίας UVA και των ρύπων.

-Το Bifidus είναι προϊόν της ζύμωσης του βακτηρίου Bifidobacterium Longum. Το Bifidus ενισχύει τον επιδερμιδικό φραγμό και μειώνει την ευαισθησία του δέρματος. Χάρη στο συστατικό αυτό, το Slow Âge κάνει την επιδερμίδα πιο ισχυρή.

-Το ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy. Καθαρό και πλούσιο σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, έχει εξισορροπιστικές, ενδυναμωτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες, αποδεδειγμένες με δοκιμές in vitro και κλινικές επιστημονικές μελέτες.

vichy-slow-age-composition-253x300

Το 90%* των γυναικών που το δοκίμασαν έμειναν ευχαριστημένες από το προϊόν.

*Δείγμα:  Γαλλία 200 γυναίκες και Γερμανία 200 γυναίκες – 4 εβδομάδες.

Εσείς;;;

Πηγή άρθρου: Vichy Laboratoires

Επιμέλεια άρθρου:
Αγγελάκου Δώρα
Επαγγελματίας Αισθητικός & Makeup Artist

Pharm24.gr

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα