Δείγμα Vichy Slow Age Spf25 Κρέμα Ημέρας που Επιβραδύνει τη Γήρανση της Επιδερμίδας 3ml

Δείγμα Vichy Slow Age Spf25 Κρέμα Ημέρας που Επιβραδύνει τη Γήρανση της Επιδερμίδας 3ml

Κωδικός 035458

Π.Λ.Τ.  0,00€
  4.8
17
5
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(22)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Δείγμα Vichy Slow Age Spf25 Κρέμα Ημέρας που Επιβραδύνει τη Γήρανση της Επιδερμίδας 3ml ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ : Για 1η φορά, τα εργαστήρια της Vichy συνδύασαν το Bifidus,ένα προβιοτικής προέλευσης συστατικό και το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας Ba...  Διαβάστε περισσότερα

BARCODE: 3337875498258
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Δώρα & Προσφορές Pharm24.gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Δείγμα Vichy Slow Age Spf25 Κρέμα Ημέρας που Επιβραδύνει τη Γήρανση της Επιδερμίδας 3ml

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ :

Για 1η φορά, τα εργαστήρια της Vichy συνδύασαν το Bifidus,ένα προβιοτικής προέλευσης συστατικό και το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας Baicalin, το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και 2000 χρόνια στην Κίνα, καθώς και το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy. Έχει δείκτη προστασίας SPF 25.

Ευαίσθητη επιδερμίδα, Υποαλλεργικό, Χωρίς paraben.

Άμεσα η επιδερμίδα είναι πιο ενυδατωμένη και προστατευμένη. Μέρα με την μέρα, γίνεται καλύτερη, πιο δυνατή και τονώνεται με λάμψη νεότητας.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ :

Λεπτόρρευστη υφή και γεμάτη φρεσκάδα. Δεν είναι λιπαρή και δεν κολλάει.

Η VICHY παρουσιάζει το Slow Age.

Πώς συνεργάζονται τα συστατικά του προϊόντος με τα φίλτρα που εμπεριέχει η φόρμουλα;

Για να διασφαλιστεί η επιτυχής ενσωμάτωση των συστατικών της φόρμουλας, η Vichy διεξήγαγε πολυάριθμους ελέγχους ώστε να εξεταστούν τα υψηλά επίπεδα SPF του Slow Âge από κοινού με το αντιοξειδωτικό εκχύλισμα ρίζας baicalin, αξιοποιώντας παράλληλα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας προκειμένου να ικανοποιήσει τις προσδοκίες των πελατών σε ό,τι αφορά το άρωμα του προϊόντος.

Πώς ενσωματώθηκαν επιτυχώς στη φόρμουλα τα ενεργά συστατικά του Slow Âge;

Η δραστικότητα των ενεργών συστατικών της φόρμουλας (Ιαματικό νερό της Vichy, baicalin, bifidus) εξασφαλίσθηκε μέσω της εισαγωγής της βαϊκαλίνης και του bifidus σε χαμηλότερη θερμοκρασία (μικρότερη των 45ο C), ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε μείωση της αποδοτικότητας σχετιζόμενη με τη θερμότητα.

Πώς αναπτύχθηκε η υφή του προϊόντος ώστε, παρά τα φίλτρα που εμπεριέχονται, να μην αφήνει λιπαρή ή κολλώδη αίσθηση;

Ο συνδυασμός όλων των ενεργών συστατικών της φόρμουλας και των φίλτρων UV σε μια εξαιρετικά λεπτόρρευστη σύνθεση που να προσφέρει άνεση δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση. Για να αντισταθμίσουν τη λιπαρή αίσθηση και τα λευκά ίχνη που συχνά αφήνουν τα φίλτρα UV, τα Εργαστήρια Vichy ενσωμάτωσαν στη φόρμουλα ένα ειδικό μείγμα κηρών που βελτιστοποιούν την απορρόφηση στην επιδερμίδα, καθώς και διοξείδιο του πυριτίου για βελούδινη υφή. Αυτή η πρωτοφανής σύνθεση παίρνει, αρχικά, τη μορφή σταγονιδίων που γίνονται αμέσως ένα με την επιδερμίδα, αφήνοντας μεταξένιο φινίρισμα. Τίποτα δεν προδίδει την ύπαρξη φίλτρων!

Γνωρίζετε ήδη το Bifidus, έτσι δεν είναι; Το έντερό σας σίγουρα το γνωρίζει καλά πάντως. Το Bifidus ανήκει στη "φιλική" χλωρίδα του εντέρου βοηθώντας στην αναστολή της ανάπτυξης επιβλαβών βακτηρίων. Είναι, μάλιστα, και ο πρωταγωνιστής στο αναπάντεχο μπεστ σέλερ της Giulia Enders "Charming Bowels".

Τι ακριβώς είναι το Bifidus;

Το Bifidus προέρχεται από τα προβιοτικά: ένας μικροοργανισμός που αποτελεί ουσιαστικά έναν ζυμομύκητα και απαντάται φυσικά στα γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση. Επιλέγεται συχνά ως συστατικό στα περισσότερα θρεπτικά γιαούρτια.

Το Bifidus, σε επαρκείς ποσότητες, ασκεί εξαιρετικά ευεργετική επίδραση στην υγεία μας. Κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει τη μεγάλη του αξία για τη θεραπεία του παιδικού εκζέματος και των εσωτερικών λοιμώξεων, ακόμη και για τη μείωση του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου της ουροδόχου κύστης. Τα συμπληρώματα Bifidus συνιστώνται μετά τη χορήγηση αντιβιοτικής αγωγής, ενώ θεωρείται ότι συμβάλλουν στη μακροζωία των αγροτών της Βουλγαρίας.

Το Bifidus μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε φόρμουλες προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι αποτελεσματικό για την αντιμετώπιση φλεγμονωδών διαταραχών, ενώ πρόσφατες έρευνες κατέδειξαν την ικανότητά του να ενισχύει τους φυσικούς αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας ενάντια στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες και να ελαττώνει την ευαισθησία ή την ξηρότητα της επιδερμίδας.

Τα αποδεδειγμένα οφέλη του Bifidus στην περιποίηση της επιδερμίδας

Μετά τα πολλά υποσχόμενα πορίσματα μιας σειράς εργαστηριακών δοκιμών, γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα εφάρμοσαν σκευάσματα περιποίησης με Bifidus, στο πλαίσιο μιας 2μηνης μελέτης. Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Δράση στον επιδερμικό φραγμό: για τις γυναίκες που δοκίμασαν τη φόρμουλα με Bifidus, η εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας απέκτησε καλύτερη δομή και μεγαλύτερη ομοιομορφία. Το υδρολιπιδικό φιλμ κατέστη πιο ανθεκτικό ενάντια στις επιθέσεις, ενώ τροποποιήθηκαν οι πρωτεΐνες που σχετίζονται με τη γήρανση.

Δράση στην επιδερμίδα: η δερματική φλεγμονή μειώθηκε σημαντικά. Μετά από 57 ημέρες, οι γυναίκες που συμμετείχαν στη δοκιμή παρουσίασαν σχεδόν 60% χαμηλότερη ευερεθιστότητα επιδερμίδας σε σχέση με πριν.

Δράση κατά της ξηρότητας της επιδερμίδας: μετά από 29 ημέρες, ο δερματολόγος που διεξήγαγε την εξέταση διαπίστωσε ότι οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν το Bifidus είχαν σημαντικά λιγότερο ξηρή επιδερμίδα σε σχέση με την ομάδα της εικονικής φόρμουλας. Αυτό έδειξε ότι το Bifidus μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση των αρνητικών επιπτώσεων του κρύου και του ξηρού αέρα, καθώς και στην επιβράδυνση των σημαδιών γήρανσης.

Εφαρμόστε το πρωί σαν την καθημερινή σας περιποίηση προσώπου, μόνο του ή πάνω από κάποιον ορό. Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Δείκτης ΠροστασίαςSPF 20-25

AQUA / WATER - HOMOSALATE - OCTOCRYLENE - GLYCERIN - ETHYLHEXYL SALICYLATE - BIFIDA FERMENT LYSATE - SILICA - ALCOHOL DENAT. - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - DIMETHICONE - ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE - STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER - PEG-100 STEARATE - GLYCERYL STEARATE - TOCOPHEROL - SYNTHETIC WAX - PEG-8 LAURATE - CI 14700 / RED 4 - STEARIC ACID - DICAPRYLYL CARBONATE - STEARYL ALCOHOL - DIMETHICONE/VINYL DIMETHICONE CROSSPOLYMER - TRIETHANOLAMINE - MYRISTIC ACID - MYRISTYL ALCOHOL - SODIUM BENZOATE - PALMITIC ACID - PHENOXYETHANOL - AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ASCORBYL GLUCOSIDE - DISODIUM EDTA - CAPRYLOYL SALICYLIC ACID - CAPRYLYL GLYCOL - XANTHAN GUM - SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT - T-BUTYL ALCOHOL - CETYL ALCOHOL - PARFUM / FRAGRANCE.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Δείγμα Vichy Slow Age Spf25 Κρέμα Ημέρας που Επιβραδύνει τη Γήρανση της Επιδερμίδας 3ml"

4.8
22 Κριτικές
17
5
0
0
0
πριν από 7 χρόνια
Ελενη
Πολύ αποτελεσματικο, ελαφριά υφή. Ιδανική
Πολύ αποτελεσματικο, ελαφριά υφή. Ιδανική κρεμα
πριν από 7 χρόνια
Irini
Κρέμα ημέρας
Κάνει την επιδερμίδα πολύ μαλακή και έχει υπέροχη μυρωδιά!
πριν από 2 χρόνια
Άννα Ν.
Vichy Slow Age Fluid Spf25,
Είναι απτις καλύτερες κρέμες που έχω πάρει.Είναι ιδανική για βάση μεικαπ αφού δεν αφήνει καθόλου λιπαρότητα.Κάνει φοβερή ενυδάτωση και η υφή της είναι τόσο απαλή δεν κολλάει καθόλου όπως άλλες κρέμες.Τι συνιστώ με κλειστά μάτια και βάζω σπείρα αστέρια⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
πριν από 3 χρόνια
Μαίρη Θ.
Τρία αστέρια
Προσωπικά δεν ενυδατωνει την επιδερμίδα μου όσο θέλω
πριν από 3 χρόνια
ΓΕΩΡΓΙΑ Φ.
Vichy Slow Age spf25 κρέμα ημέρας
Πολύ καλή κρέμα! Ανταποκρίνεται σχεδόν απόλυτα σε όσα υπόσχεται!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;