Doctor\'s Formulas Allercare 30caps
53 πόντοι

Doctor's Formulas Allercare 30caps

Συμπλήρωμα Διατροφής που Μείωνει τα Αλλεργικά Συμπτωμάτα και Ενισχύει το Ανοσοποιητικό

Κωδικός 026199
Αναμένεται στις 03/04/2024

Π.Λ.Τ.  21,09€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Doctor's Formulas Allercare Συμπλήρωμα Διατροφής, Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Βλεννογόνου & Ανοσοποιητικού 30 Caps Η φόρμουλα AllerCare περιέχει το Pantescal® που είναι μια σύνθεση που περιέχει εκχυλίσματα από Capparis Spinosa, Ol...  Διαβάστε περισσότερα

10,55€
Κερδίστε 53 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200403400505
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Αλλεργίες, Βιταμίνες Κατάλληλες για Vegetarian

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Doctor's Formulas Allercare Συμπλήρωμα Διατροφής, Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Βλεννογόνου & Ανοσοποιητικού 30 Caps

Η φόρμουλα AllerCare περιέχει το Pantescal® που είναι μια σύνθεση που περιέχει εκχυλίσματα από Capparis Spinosa, Olea Europaea L., Ribes Nigrum, Panax Ginseng, μαζί με βιταμίνη Β2 (ριβοφλαβίνη) και βιταμίνη C.

Ο συνδυασμός τους συντελεί στην διαχείριση των αλλεργικών συμπτωμάτων, επειδή συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των βλεννογόνων και στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η αλλεργία περιλαμβάνει αλλαγές στον τρόπο που το σώμα ανταποκρίνεται σε αβλαβείς ουσίες.
Αυτές οι αλλεργικές αντιδράσεις συμβαίνουν επειδή η φυσική ανοχή του οργανισμού είναι εύθραυστη ή διαταραγμένη.

Υπάρχουν 3 κατηγορίες αλλεργικών αντιδράσεων. Οι αντιδράσεις οξείας φάσης που προκαλούνται μέσα σε δευτερόλεπτα έως μερικά λεπτά από την πρόκληση του αλλεργιογόνου αλλά και οι αντιδράσεις αργής φάσηςπου εμφανίζονται μέσα σε αρκετές ώρες.

Αντίθετα, η χρόνια αλλεργική φλεγμονή είναι μια επίμονη φλεγμονή που εμφανίζεται μετά από επαναλαμβανόμενη έκθεση στο αλλεργιογόνο. Όταν η έκθεση στο αλλεργιογόνο είναι συνεχής ή επαναλαμβανόμενη, η φλεγμονή παραμένει και πολλά έμφυτα αλλά και προσαρμοστικά στοιχεία του ανοσοποιητικού συστήματος μέσω της κυκλοφορίας μπορούν να βρεθούν σε ιστούς στις θέσεις πρόκλησης του αλλεργιογόνου. Αυτή η επίμονη φλεγμονή συνδέεται με μεταβολές σε δομικά κύτταρα στις πληγείσες θέσεις και σε πολλές περιπτώσεις εκφράζεται με σημαντικά αλλοιωμένη λειτουργία των προσβεβλημένων οργάνων.

Στο οπλοστάσιο της φύσης έχουν εντοπιστεί και χρησιμοποιηθεί πολλές φυσικές ουσίες, που μέσω της αποκρυπτογράφησης των μηχανισμών δράσης τους έχουν βοηθήσει σημαντικά στη μείωση των προβλημάτων που απορρέουν από τις αλλεργικές επιδράσεις των αντιγόνων.

Οι πολυφαινόλες είναι παράγοντες που μπορούν να επηρεάσουν πολλαπλές βιολογικές οδούς και λειτουργίες των ανοσοκυττάρων στην αλλεργική ανοσοαπόκριση. Έχουν εμφανίσει ισχυρές επιδράσεις στις κυτταρικές και χημικές ανοσολογικές λειτουργίες σε προ κλινικές έρευνες.

Η αλληλεπίδραση των πολυφαινολών με πρωτεΐνες μπορεί να διαμορφώσει τη διαδικασία της αλλεργικής ευαισθητοποίησης και η άμεση επίδρασή τους στα αλλεργικά κύτταρα-τελεστές, όπως τα μαστοκύτταρα αναστέλλουν την απελευθέρωση του μεσολαβητή, με αποτέλεσμα την ανακούφιση των συμπτωμάτων.

Αριθμός Γνωστοποίησης Ε.Ο.Φ.: 6959 / 24-01-2018

(Ο Αριθμός Γνωστοποίησης στον Ε.Ο.Φ. δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον Ε.Ο.Φ.)

1 κάψουλα, την ημέρα 

ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ:

Να μη λαμβάνετε το προϊόν στις παρακάτω περιπτώσεις:

(*) Υπερευαισθησία σε οποιοδήποτε απο τα συστατικά του.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

• Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.

• Τα Σ/Δ δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.

• Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά.

• Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου.

• Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Γενικά Χαρακτηριστικά

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

ΑΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ

(1 κάψουλα)

 

Ξηρό εκχύλισμα Pantescal®

(Capparis Spinosa, Olea Europea L., Ribes Nigrum, Panax Ginseng)

 

με ολικές πολυφαινόλες

(ως luteolin-7-0-glycoside)

 

200 mg

 

 

22 mg

 

Βιταμίνη Β2

(Ριβοφλαβίνη)

 

70 mg

 

Βιταμίνη C

(ως ασκορβικό Οξύ)

 

100 mg

ΑΛΛΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:  στεατικό μαγνήσιο, υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, διοξείδιο του πυριτίου.

(*) Δεν περιέχει συντηρητικά, γλουτένη, αρώματα, γλυκαντικά κ.τ.λ..

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Doctor's Formulas Allercare 30caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;