Doctor\'s Formulas Λιποσωμιακό R-Alpha Lipoic Acid 250mg 300ml
158 πόντοι

Doctor's Formulas Λιποσωμιακό R-Alpha Lipoic Acid 250mg 300ml

Συμπλήρωμα Διατροφής με Ισχυρή Αντιοξειδωτική Δράση

Κωδικός 013195
Αναμένεται στις 03/04/2024

Π.Λ.Τ.  52,72€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Doctor's Formulas Λιποσωμιακό R-Alpha Lipoic Acid 250 mg 300 ml 8 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ VEGAN & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ Φόρμουλα για αντιοξειδωτική προστασία : Συστατικά και...  Διαβάστε περισσότερα

31,59€
Κερδίστε 158 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5200403400741
ΒΑΡΟΣ: 496gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Αντιοξειδωτικά, Βιταμίνες Κατάλληλες για Vegetarian

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Doctor's Formulas Λιποσωμιακό R-Alpha Lipoic Acid 250 mg 300 ml

8 ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΗ ΚΑΙ ΒΙΟΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΟΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ

ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΙΑ VEGAN & ΧΟΡΤΟΦΑΓΟΥΣ

Φόρμουλα για αντιοξειδωτική προστασία : Συστατικά και δράση 

Η Λιποσωμιακή Φόρμουλα R-ALPHA LIPOIC ACID είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που περιέχει R-Άλφα Λιποϊκό Οξύ.

Η λιποσωμιακή τεχνολογία μορφοποίησης επιφέρει μεγαλύτερη απορρόφηση και βιοδιαθεσιμότητα των δραστικών ουσιών και βιταμινών.

Τα λιποσώματα παρουσιάζουν αρκετά πλεονεκτήματα οσον αφορά την παροχή βιταμινών και συμπληρωμάτων διατροφής:

  • προστατεύουν τη δραστική ουσία από οξείδωση και αποικοδόμηση σε όξινο pH του στομάχου
  • αυξάνουν την απορρόφηση και τη βιοδιαθεσιμότητα σε σύγκριση με τους ελεύθερους και άλλους συμβατικούς φαρμακευτικούς φορείς (δηλ. δισκία, εναιωρήματα και κάψουλες).

Τα λιποσώματα:

Τα λιποσώματα ανήκουν στις κολλοειδείς διασπορές συστημάτων μεταφοράς βιοδραστικών μορίων τα οποία έχουν την ικανότητα μεταφοράς τους, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα τους. Οι διαστάσεις των λιποσωμάτων ανάλογα με την μέθοδο παρασκευής τους και τα φυσικοχημικά χαρακτηριστικά των δομικών τους μονάδων είναι της τάξεως των νανομέτρων μέχρι της τάξεως μερικών μικρομέτρων.

Ιστορικά, στις αρχές της δεκαετίας του 1960, υπήρχε η τάση μελέτης των βιοφυσικών ιδιοτήτων των κολλοείδών συστημάτων τα οποία είχαν σύσταση λιπιδική και φωσφολιπιδική, με στόχο την κατανόηση των βιοφυσικών λειτουργιών των κυττάρων. Ο βιοφυσικός A.D. Bangham μελέτησε λιπιδικές κολλοειδείς διασπορές, για να προσομοιάσει τις κυτταρικές μεβράνες και να μελετήσει την λειτουργικότητα τους.

Τα λιποσώματα εφόσον είναι παρασκευασμένα απο δομικά υλικά όπως αυτά των κυττάρων μας έχουν πλεονεκτήματα τα οποία σχετίζονται με την ‘φιλικότητα’ ως προς τους ιστούς του ανθρώπου. Έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν λιπόφιλα βιοδραστικά μόρια τα οποία δεν διαλύονται εύκολα σε υδατικά μέσα και άρα έχουν προβλήματα απορρόφησης και βιοδιαθεσιμότητας π.χ, βιταμίνες, κουρκουμίνη κ.α, αλλά και υδατοδιαλυτά ή αμφίφιλα μόρια, βελτιώνονται ως προς το ρυθμό διαλύσης και την απορρόφηση τους μέσω του γαστρεντερικού αυλού.
 

Τα λιποσώματα μπορούν και μεταφέρουν τις βιοδραστικές ουσίες και βελτιώνουν την διαπέραση τους απο τους φραγμούς του γαστρεντερικού σωλήνα και αποτελούν αποτελεσματικά ‘οχήματα’ μεταφοράς βιοδραστικών μορίων.

 

Η λιποσωμιακή τεχνολογία και ειδικά η καινοτόμος τεχνολογία των υπερμοριακών φωσφολιπιδικών συμπλεγμάτων με δομή λιπιδικών διπλοστοιβάδων μπορούν να βελτιώσουν την θεραπευτική αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων διατροφής και αποτελούν καινοτομία στον χώρο αυτό, δίδοντας υψηλή προστιθέμενη αξία στην τελική δοσολογική μορφή.

  • To κείμενο δημιουργήθηκε με την συνεργασία του εργαστηρίου της Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας του Τμήματος Φαρμακευτικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
  • Βιβλιογραφία: (1) Κ. Δεμέτζος. ‘Φαρμακευτική Νανοτεχνολογία. Βασικές Αρχές και πρακτικές εφαρμογές’, Εκδ. Παρισιάνου, 2014 (2) Y. Perrie, T. Rades ‘Φαρμακευτική Τεχνολογία-Μεταφορά και στοχευμένη δράση φαρμάκων’, Επιστημονική Επιμέλεια Κ. Δεμέτζος , Εκδ. Παρισιάνου, 2016.

Λαμβάνετε 10ml (περίπου 2 κουταλάκια του γλυκού) μία φορά την ημέρα ή σύμφωνα με τις συστάσεις του ιατρού σας. Μπορείτε να το αναμίξετε με νερό ή χυμό εάν επιθυμείτε. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε διαβητικοί, έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

 

Συστατικά

ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΕ ΘΡΕΠΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΟΣΗ
(10 ml)
R - Άλφα Λιποϊκό Οξύ 250 mg
Λιποσωμιακή Σύσταση: 600 mg
κυστίδια φωσφατιδυλοχολίνης
(από μη γενετικά τροποποιημένη λεκιθίνη ηλίανθου)

 Άλλα συστατικά: κεκαθαρμένο ύδωρ, φυσικό βελτιωτικό γεύσης κίτρο, στέβια, σορβικό κάλιο
.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Doctor's Formulas Λιποσωμιακό R-Alpha Lipoic Acid 250mg 300ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 7 χρόνια
ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ Α.
πολυ καλο!
πολυ καλο!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Είναι πολύ ακριβό το βρίσκω 27.50μπορειτε να κάνετε κάτι καλυτερο ?ευχαριστω εκ των προτέρων
    Δυστυχώς η τελική τιμή του είναι η εικονιζόμενη και είναι η καλύτερη δυνατή που μπορούμε να προσφέρουμε το τρέχον διάστημα.
    30/01/2020 από Pharm24