Δώρο Avene Hydrance Aqua-Gel Creme Hydratant 7ml

Δώρο Avene Hydrance Aqua-Gel Creme Hydratant 7ml

Ενυδατική Κρέμα για το Ευαίσθητο Αφυδατωμένο Δέρμα

Κωδικός 041413

Π.Λ.Τ.  0,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Δώρο Avene Hydrance Aqua-Gel Creme Hydratant Ενυδατική Κρέμα για το Ευαίσθητο Αφυδατωμένο Δέρμα 7ml   Ενδείξεις Η Hydrance Aqua-Gel ενδείκνυται για όλους τους τύπους αφυδατωμένου ευαίσθητου δέρματος. Ιδιότητες Η Hydrance Aqua-Gel είναι...  Διαβάστε περισσότερα

BARCODE: 0009203213766
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Δώρα & Προσφορές Pharm24.gr
Avene Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Δώρο Avene Hydrance Aqua-Gel Creme Hydratant Ενυδατική Κρέμα για το Ευαίσθητο Αφυδατωμένο Δέρμα 7ml

 

Ενδείξεις

Η Hydrance Aqua-Gel ενδείκνυται για όλους τους τύπους αφυδατωμένου ευαίσθητου δέρματος.

Ιδιότητες

Η Hydrance Aqua-Gel είναι μία πλήρης φροντίδα, όλα-σε-ένα, που προσαρμόζεται σε όλες τις ανάγκες και σ όλους τους τρόπους ζωής χάρη στις πολλαπλές ιδιότητες και χρήσεις της. Χρησιμοποιείται ως φροντίδα ημέρας ή νυκτερινής μάσκας, στο πρόσωπο και τα μάτια. Ενυδατώνει*, καταπραΰνει και αποτοξινώνει το δέρμα σε ένα μόνο βήμα χάρη: στο κατοχυρωμένο** σύμπλεγμα Cohederm που χαρίζει έντονη ενυδάτωση, το ιαματικό Νερό της Avène με τις αντι-ερεθιστικές ιδιότητες για άμεση καταπράυνση και το συνδυασμό Θειϊκής Δεξτράνης και Προ-τοκοφερυλίου που βοηθά στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών. Η πολύ φρέσκια υφή σε μορφή υδάτινου gel μετατρέπεται σε νερό κατά την επαφή με το δέρμα για να του χαρίσει άνεση, ελαστικότητα και λάμψη όλη μέρα. Το δέρμα ενυδάτώνεται με διάρκεια και η φρεσκάδα του αποκαθίσταται.

*Ενυδάτωση των ανωτερων στιβάδων δέρματος

**Κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Η Hydrance Aqua-gel προσφέρει συνεχόμενη 24ωρη* ενυδάτωση. Μέρα με τη μέρα, το δέρμα είναι ορατά: Καταπραϋμένο: 88%** Λαμπερό: 82%** Πιο ελαστικό: 91%** *HI Kinetics, 22 άτομα, μία εφαρμογή. **Η ικανοποίηση αξιολογήθηκε σε 90 άτομα, 2 εφαρμογές ανά ημέρα για 21 ημέρες.

Unique Selling Point

Εμπνευσμένη από τους εντατικούς ρυθμούς της καθημερινότητας αλλά και από το τελετουργικό ομορφιάς της Ιαπωνίας, η Hydrance Aqua-Gel είναι ένα προϊόν όλα-σε-ένα που ενυδατώνει και αποτοξινώνει την επιδερμίδα ανάλογα με την κάθε ανάγκη και την κάθε επιθυμία. Μία καινοτόμος σύνθεση υδρο-γέλης που με την πρώτη ματιά έχει εμφανώς πυκνή υφή, ενώ με την πρώτη εφαρμογή είναι σαν ένα λεπτό άγγιγμα σε μορφή δροσερής γέλης που μεταμορφώνεται σε νερό. Συνδυάζει το ιαματικό Νερό της Avène με το COHEDERM TM, ένα νέο κατοχυρωμένο σύστημα ενυδάτωσης (κατοχυρωμένο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας) το οποίο: - Ενυδατώνει εντατικά το δέρμα, αποκαθιστώντας τη φυσική ενυδάτωση και τον προστατευτικό φραγμό. - Καταπραΰνει διαρκώς το δέρμα συμπληρώνοντας τις φυσικές δεξαμενές νερού με ιαματικό Νερό της Avène.

Χρήση ανάλογα με τις ανάγκες.

- Ημερήσια φροντίδα: το πρωί, εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στο πρόσωπο, το λαιμό και την περιοχή των ματιών.

- Σαν μάσκα το βράδυ: το βράδυ, εφαρμόστε μία γενναιόδωρη ποσότητα και αφήστε την όλη νύχτα για μια φρέσκια και ξεκούραστη όψη στο πρωινό ξύπνημα.

- Γύρω από τα μάτια: από την εσωτερική γωνία έως την εξωτερική γωνία, για να περιποιηθείτε αυτή την ιδιαίτερα ευαίσθητη περιοχή.

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). GLYCERIN. PENTYLENE GLYCOL. 1,2-HEXANEDIOL. DIMETHICONE. ISOCETYL STEAROYL STEARATE. TRIETHYLHEXANOIN. CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE. BETAINE. METHYL GLUCETH-20. POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE. ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER. BHT. BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE. C12-20 ALKYL GLUCOSIDE. C14-22 ALCOHOLS. CARBOMER. CITRIC ACID. CUCURBITA PEPO (PUMPKIN) SEED OIL (CUCURBITA PEPO SEED OIL). FRAGRANCE (PARFUM). PHYTOSTEROLS. POTASSIUM HYDROXIDE. SODIUM CITRATE. SODIUM DEXTRAN SULFATE. SODIUM HYALURONATE. SQUALANE. TOCOPHERYL GLUCOSIDE. WATER (AQUA).

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Δώρο Avene Hydrance Aqua-Gel Creme Hydratant 7ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;