Δώρο Neutrogena Cellular Boost Eye Rejuvenating Cream Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών 15ml

Δώρο Neutrogena Cellular Boost Eye Rejuvenating Cream Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών 15ml

Κωδικός 042567

Π.Λ.Τ.  0,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Δώρο Neutrogena Cellular Boost Eye Rejuvenating Cream Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών 15ml Με την Neutrogena Cellular Boost Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών: Μειώνεται αισθητά το πόδι της χήνας Μειώνονται αισθητά οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες κάτω...  Διαβάστε περισσότερα

BARCODE: 0009203794159
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Δώρα & Προσφορές Pharm24.gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Δώρο Neutrogena Cellular Boost Eye Rejuvenating Cream Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών 15ml

Με την Neutrogena Cellular Boost Αντιρυτιδική Κρέμα Ματιών:

  • Μειώνεται αισθητά το πόδι της χήνας
  • Μειώνονται αισθητά οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια
  • Η νεανική όψη της επιδερμίδας διατηρείται για μεγαλύτερο διάστημα
  • Αναζωογονείται η επιδερμίδα

Η Neutrogena® συνεργάστηκε με δερματολόγους για να δημιουργήσει τη σύνθεση Neutrogena® Cellular Boost. Η νεανική όψη της επιδερμίδας διατηρείται για μεγαλύτερο διάστημα.

Η εξάντληση των κυττάρων του δέρματος είναι μια από τις βασικές αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας, καθώς επιβραδύνει τις λειτουργίες των κυττάρων της, προκαλώντας ρυτίδες, απώλεια ελαστικότητας και ανομοιομορφία στον τόνο της επιδερμίδας. Προκαλείται από την έκθεση στην υπεριώδη ακτινοβολία και τη ρύπανση, ενώ επιταχύνεται από το άγχος και την κούραση.

Το πόδι της χήνας, οι λεπτές γραμμές και οι ρυτίδες κάτω από τα μάτια μειώνονται αισθητά, ενώ η επιδερμίδα σας αναζωογονείται με την κρέμα ματιών Neutrogena Cellular Boost
Κλινικά αποδεδειγμένα. Μη φαγεσερωγόνος.
Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά για μια ολοκληρωμένη καθημερινή περιποίηση αντιγήρανσης.

-  Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για μια ολοκληρωμένη ρουτίνα αντιγηραντικής περιποίησης το βράδυ:

  •  Καθαρίστε το πρόσωπό σας με το Neutrogena® Cellular Boost Vitamin C Polish (μέχρι 3 φορές την εβδομάδα, αν έχετε παραλείψει αυτό το βήμα το πρωί)
  •   Εφαρμόστε το Neutrogena® Cellular Boost Dark Spot Corrector, για να βελτιώσετε το χρωματικό σας τόνο και να μειώσετε τις σκούρες κηλίδες, αν έχετε.
  •   Ενισχύστε την επιδερμίδα σας με το Neutrogena® Cellular Boost Concentrate
  •   Ολοκληρώστε την περιποίησή σας με την εφαρμογή της Neutrogena® Cellular Boost Κρέμας Νυκτός & Κρέμα Ματιών.


-   Να θυμάστε ότι καλό είναι να ξεκινάτε την περιποίηση της επιδερμίδας σας με τα προϊόντα που έχουν ελαφριά υφή προχωρώντας σε αυτά που έχουν πιο πλούσια, όπως επίσης ξεκινήστε από αυτά με τις πιο δραστικές ουσίες καταλήγοντας σε αυτά με τις λιγότερο δραστικές. Με αυτό τον τρόπο βοηθάτε την επιδερμίδα σας να απορροφήσει πιο εύκολα και πιο σωστά όλα τα απαραίτητα συστατικά και να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα.

Εφαρμόστε ταμποναριστά με τα δάχτυλα ξεκινώντας από τα ζυγωματικά και συνεχίζοντας κυκλικά γύρω από τα μάτια.

Σημαντικό: Ερυθρότητα, αίσθημα καύσου και κνησμού ή ξεφλούδισμα είναι φυσιολογικές προσωρινές ενδείξεις ότι η σύνθεση λειτουργεί. Εάν αυτές οι ενδείξεις προκαλούν ενόχληση, περιορίστε τη χρήση σε μία φορά ανά δύο ημέρες μέχρι να συνηθίσει η επιδερμίδα σας το προϊόν. Εάν επιμείνουν, διακόψτε την χρήση.

Aqua, Cyclohexasiloxane, Glycerin, Isodecyl Neopentanoate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PEG-8, Polyacrylate-21, Nylon-12,Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Retinol, Dihydroxy Methylchromone, Cyclopentasiloxane, Caprylyl Glycol,Butylene Glycol, Sodium Laureth-12 Sulfate, Stearyl Alcohol, Isoceteth-10, Polysorbate 20, C11-15 Pareth-7, Sclerotium Gum, Silica, Acrylates/Dimethylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Disodium EDTA, Sodium Hydroxide, Ascorbic Acid, BHT, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Chlorphenesin, Potassium Sorbate.[PR-007851]

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Δώρο Neutrogena Cellular Boost Eye Rejuvenating Cream Αναζωογονητική Κρέμα Ματιών 15ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;