Δώρο Vichy Neovadiol Nuit Complexe Compensatoire Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης 15ml

Δώρο Vichy Neovadiol Nuit Complexe Compensatoire Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης 15ml

Κωδικός 026789

Π.Λ.Τ.  0,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Δώρο Vichy Neovadiol Nuit Complexe Compensatoire Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης 15ml Κρέμα νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα.  VICHY NEOVADIOL Με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης...  Διαβάστε περισσότερα

BARCODE: 0009130007929
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Δώρα & Προσφορές Pharm24.gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Δώρο Vichy Neovadiol Nuit Complexe Compensatoire Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης 15ml

Κρέμα νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης, αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα. 

VICHY NEOVADIOL

Με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης. Αντιμετωπίζει τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα.

Αποκατάσταση της πυκνότητας, ανάπλαση περιγράμματος, μείωση της χαλάρωσης, άμεση αίσθηση δροσιάς κατά την εφαρμογή. 

Για τις γυναίκες που θέλουν να αντιμετωπίσουν τις επιπτώσεις της εμμηνόπαυσης στην επιδερμίδα κατά τη διάρκεια της νύχτας : έλλειψη πυκνότητας, χαλάρωση περιγράμματος του προσώπου, θαμπή επιδερμίδα, άμεση δροσιά και ανακούφιση απο τις εξάψεις.

Δράση σε βάθος : Pro-Xylane

Βιομιμητικό μόριο, αποκλειστική πατέντα των εργαστηρίων Lo'real, σε συγκέντρωση 3%, 10 φορές περισσότερη σε σχέση με την παλιά σύνθεση της Neovadiol. Η δύναμή του; Δρα σε τουλάχιστον 3 παραμέτρους που επηρρεάζουν τη νεότητα της επιδερμίδας: στο κολλαγόνο I και  III που δίνει πυκνότητα και ελαστικότητα; στη σύνθεση των GAGs ; και στους οινοβλάστες με αποτέλεσμα τη μείωση των κηλίδων. Η επιδερμίδα ανανεώνεται σε όλα τα επίπεδα: αποκαθίσταται η πυκνότητα, η ελαστικότητα και η σφριγηλότητα, οι ρυτίδες γεμίζουν, η όψη της γίνεται πιο ομοιόμορφη και καθαρή.

Βελτίωση υφής επιδερμίδας : Hepes

Γνωστό για τη στοχευμένη απολεπιστική του δράση, δρα στις πρωτεάσες, ένζυμα που συμμετέχουν στη διαδικασία φυσικής απολέπισης. Με την ομαλοποιηση και αποκατάσταση της διαδικασίας απολέπισης ενισχύεται η ανανέωση των κυττάρων της επιδερμίδας και μεταμορφώνεται η υφή της. 

Ενυδάτωση και σφριγηλότητα : Γλυκερίνη

Συγκρατεί το νερό διασφαλίζοντας την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Αποκατάσταση λιπιδίων : Hedione

Παράγωγο του Ιασμονικού οξέως, αυξάνει τη φυσική παραγωγή λιπιδίων που μειώνονται λόγω εμμηνόπαυσης. Προσφέρει άνεση και θρέψη.

Καταπραϋντική δράση : Επερουλίνη

Ανακουφίζει την επιδερμίδα και μειώνει την ερυθρότητα.

Αποσυμφορητική δράση : Καφεϊνη

Αντιμετωπίζει το πρήξιμο και τα σημάδια κούρασης.

Άμεση αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας : Airlicum & Aquakeeps

Το μυστικό ;  Η τεχνολογία των Aquakeeps. Τα Aquakeeps είναι πολυμερή μόρια που απελευθερώνουν μεγάλη ποσότητα νερού όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα χαρίζοντας άμεσα δροσιά και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Το Airlicium, ένα συστατικό τελευταίας τεχνολογίας με ισχυρή απορροφητική δράση, το οποίο αποτελείται κατά 99% απο αέρα, απορροφά το σμήγμα και τον ιδρώτα απο τις εξάψεις. 

Υποαλλαργική σύνθεση, δερματολογικά ελεγμένη. Σύνθεση εμπλουτισμένη με Ιαματικό νερό της Vichy που καταπραΰνει, ενδυναμώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΜΕΣΑ 

Η θερμοκρασία του προσώπου μειώνεται -2.7ο C και αποκτά +84% άνεση

ΣΤΟ ΠΡΩΪΝΟ ΞΥΠΝΗΜΑ: +82% φρεσκάδα, +74% πιο ξεκούραστα χαρακτηριστικά, +92% θρέψη, +90% πιο απαλή επιδερμίδα. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ: +75% πιο λεία επιδερμίδα, +85% πιο φρέσκια όψη, +81% πιο ξεκούραστα χαρακτηριστικά. 

ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΗΝΕΣ: +72% λάμψη, +70% πιο πυκνή και σφριγηλή επιδερμίδα, +62% ανάπλαση του περιγράμματος. 

*Αυτοαξιολόγηση, 50 γυναίκες. 

** Θερμογράφημα, 26 γυναίκες, μέτρηση 1 λεπτό μετά την εφαρμογή. 

*** Τεστ χρήσης, αυτοαξιολόγηση 58 γυναίκες.

 

Ευχαρίστηση

Η υφή της νέας Neovadiol νύχτας είναι ένα γαλάκτωμα- gel που χαρίζει στην επιδερμίδα ένα άμεσο αίσθημα φρεσκάδας και δροσιάς κατά την εφαρμογή. Περιέχει Aquakeeps, πολυμερή μικροσφαιρίδια σε συνδυασμό με Aristoflex ένα μόριο σε μορφή gel που έχουν την ιδιότητα να απελευθέρώνουν μεγάλη ποσότητα νερού όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, αφήνοντάς τη απαλή και ενυδατωμένη.

Το έλαιο απο βερίκοκο προσφέρει άμεση άνεση και θρέψη, ενώ οι Περλίτες και το Airlicium, συστατικά τελευταίας τεχνολογίας με ισχυρή απορροφητική δράση, απορροφούν το σμήγμα και τον ιδρώτα απο τις εξάψεις απελευθερώνοντας άμεση δροσιά, φρεσκάδα και μείωση της θερμοκρασίας του προσώπου.

Απλώνετε την κρέμα κάθε βράδυ με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο ομοιόμορφα.

Aqua/Water, Glyceri, Prunus Armeniaca Kernel Oil/Apricot Kernel Oil, Alcohol Denat, Dimethicone, Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol, Propanediol, Propylene Glycol, Isononyl Isonanoate, Zea Mays Starch/Corn Starch, Hydroxyethylpiperazine Ethane, Sulfonic Acid, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer, Ammonium Polyacryldimethyltaurate/Steareth-25 Methacrylate Crosspolymer,C13-14 Isoparaffin, Caffeine, Caprylyl Glycol, CI42090/Blue-1, Citric Acid, Dextrin, Dimethiconol, Disodium Edta, Eperua Falcata Bark Extract, Laureth-7, Methyldihydrojasmonate, Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydroxinnamate, Perlite, Phenoxyethanol, Poloxamer 338, Polyacrylamide, Silica, Silica Silylate, Sodium Acrylates Crosspolymer-2, Sodium Hyaluronate, Parfum/Fragrance.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Δώρο Vichy Neovadiol Nuit Complexe Compensatoire Κρέμα Προσώπου Νύχτας με Σύμπλοκο Αναπλήρωσης 15ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;