Euro-Pharma ColonLife Φυσικό Συμπλήρωμα για Παθήσεις του Παχέος Εντέρου 10tabs & 10caps
114 πόντοι

Euro-Pharma ColonLife Φυσικό Συμπλήρωμα για Παθήσεις του Παχέος Εντέρου 10tabs & 10caps

Κωδικός 018428
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  28,44€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Euro-Pharma ColonLife Φυσικό Συμπλήρωμα για Παθήσεις του Παχέος Εντέρου 10tabs & 10caps Κατάλληλο για Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Κολίτιδα, Ελκώδη Κολίτιδα, Εκκολπωμάτωση Παχέος Εντέρου & Νόσο του Crohn. Καινοτόμο φυσικό προϊόν για παθήσεις τ...  Διαβάστε περισσότερα

22,75€
Κερδίστε 114 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5206856000972
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 71gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Γαστρεντερικό Σύστημα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Euro-Pharma ColonLife Φυσικό Συμπλήρωμα για Παθήσεις του Παχέος Εντέρου 10tabs & 10caps

Κατάλληλο για Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Κολίτιδα, Ελκώδη Κολίτιδα, Εκκολπωμάτωση Παχέος Εντέρου & Νόσο του Crohn.

Καινοτόμο φυσικό προϊόν για παθήσεις του παχέος εντέρου

Μοναδικό φυσικό προϊόν που συμβάλλει στην επίλυση παθήσεων του παχέος εντέρου, μέσω της λειτουργικής αποκατάστασης του εντερικού βλεννογόνου. Το ColonLife προστατεύεται από Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας και έχει αναγνωριστεί από την επιστημονική κοινότητα των γαστρεντερολόγων της Ιταλίας. 

Κάθε συσκευασία περιέχει 1 μπλε καρτέλα και 1 κόκκινη καρτέλα.

Τα συστατικά της μπλε καρτέλας (βουτυρικό οξύ και GSE) συμβάλλουν στη μείωση της φλεγμονής και στην φυσική αντιβιοτική προστασία του βλεννογόνου του παχέος εντέρου. Η κλινική εμπειρία δείχνει ότι σε ασθενείς με κυτταρικές ανισορροπίες που επηρέαζαν το παχύ έντερο οι παρεμβάσεις με βουτυρικό οξύ είχαν ως αποτέλεσμα αξιοσημείωτη βελτίωση των συμπτωμάτων, όπως διάρροια, κοιλιακό άλγος, αίσθημα δυσφορίας. Η καινοτομία για το ColonLife είναι ότι το βουτυρικό οξύ περνά άθικτο από το λεπτό έντερο και αρχίζει τη δράση του μόλις εισέλθει στο παχύ έντερο. Επιπλέον, χάρη στην τεχνική της «παρατεταμένης αποδέσμευσης», το βουτυρικό οξύ παραμένει στο παχύ έντερο αλείφοντας ενδελεχώς τα τοιχώματά του.

Τα συστατικά της κόκκινης καρτέλας (ειδικά πατενταρισμένα προβιοτικά με πρεβιοτικά) βοηθούν στην αποτελεσματική αποκατάσταση και εξισορρόπηση της εντερικής βακτηριακής χλωρίδας. Η τοποθέτηση των προβιοτικών σε μικροκάψουλες (διαδικασία κατοχυρωμένη με Δίπλωμα Ευρεσιτεχνίας Αρ. Πρωτ. WO20131141185A1) εξασφαλίζει μέγιστη γαστροπροστασία των στελεχών και αμετάβλητη την ανθεκτικότητά τους για 2 χρόνια! 

Κατάλληλο για Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου, Κολίτιδα, Ελκώδη Κολίτιδα, Εκκολπωμάτωση Παχέος Εντέρου, Νόσος του Crohn.

10 πρώτες ημέρες - μπλε καρτέλα: 1 δισκίο κάθε πρωί μεταξύ γευμάτων +

10 επόμενες ημέρες - κόκκινη καρτέλα: 1 κάψουλα κάθε πρωί μεταξύ γευμάτων.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ: 2 μήνες για μεγιστοποίηση της αποτελεσματικότητας του σκευάσματος.

Μορφή 1 μπλε καρτέλα με δισκία: βουτυρικό οξύ και GSE (Grapefruit Seeds Extract) και 1 κόκκινη καρτέλα με κάψουλες: προβιοτικά και πρεβιοτικά (πατενταρισμένη μορφή)

Βουτυρικό οξύ, GSE (grapefruit seeds extract), προβιοτικά (Lactobacillus Plantarum, Bifidobacterium Breve, Lactobacillus Reuteri), πρεβιοτικά (FOS)
 

Μπλε καρρτέλα  
Βουτυρικό Ασβέστιο 614 mg
     Ποσότητα Βουτυρικού Οξέος 500 mg
Εκγχύλισμα σπόρων γκρέιπφρουτ  50 mg
Κόκκινη Καρτέλα  
Bifidobacterium Βreve BR03 > 1 δισ. κύτταρα
Lactobacillus Plantarum LP01 > 1 δισ. κύτταρα
Lactobacillus Reuteri LRE02 >0,2 δισ. κύτταρα
Φρουκτοολιγοσακχαρίτες  236mg

 

Βουτυρικό οξύ:
To βουτυρικό οξύ ανήκει σε μία ομάδα λιπαρών οξέων κοντής αλυσίδας (SCFA). Βρίσκεται στη φύση ως συστατικό του λίπους στο γάλα και τα παράγωγά του, ενώ στο ανθρώπινο σώμα το βουτυρικό οξύ σχηματίζεται στο παχύ έντερο, ως αποτέλεσμα της ζύμωσης των διατροφικών ινών.

Οφέλη του βουτυρικού οξέος
• Αποτελεί την κύρια πηγή ενέργειας για τα κύτταρα του παχέος εντέρου (κολονοκύτταρα)
• Διεγείρει την παραγωγή βλέννας
• Διεγείρει τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό και την απόπτωση
• Ευνοεί την επούλωση των αλλοιώσεων
• Συμμετέχει σε ανοσορυθμιστικές και αντιφλεγμονώδεις διαδικασίες
• Βοηθά το προβιοτικό μείγμα να ενωθεί με τον εντερικό επιθηλιακό ιστό ενισχύοντας τον αποικισμό
• Βοηθά στην απορρόφηση του νερού και των ηλεκτρολυτών
• Συμβάλλει στη μείωση του εντερικού pH δημιουργώντας ένα δυσμενές περιβάλλον για την ανάπτυξη παθογόνων βακτηρίων

Η κλινική εμπειρία δείχνει ότι σε ασθενείς με κυτταρικές ανισορροπίες που επηρέαζαν το παχύ έντερο γενικά αλλά και το τμήμα του κολικού ειλεού ειδικότερα, οι παρεμβάσεις με βουτυρικό οξύ είχαν ως αποτέλεσμα αξιοσημείωτη βελτίωση των συμπτωμάτων, όπως διάρροια, κοιλιακό άλγος, αίσθημα δυσφορίας.

Η πρόκληση για το ColonLife ήταν το βουτυρικό οξύ να περάσει άθικτο από το λεπτό έντερο και να αρχίσει τη δράση του μόλις εισέλθει στο παχύ έντερο. Αυτό επιτυγχάνεται με την τεχνική της «παρατεταμένης αποδέσμευσης». Το περίβλημα της επίστρωσης του πυρήνα του βουτυρικού οξέος το προφυλάσσει από τα γαστρικά και χολικά οξέα και του επιτρέπει να διαλυθεί ΜΟΝΟ σε pH μεγαλύτερο από 6,8 για να απελευθερώσει το βουτυρικό οξύ. Η συνολική αποδέσμευση του βουτυρικού οξέος ολοκληρώνεται μετά από 24 ώρες με αποτέλεσμα, να επιτυγχάνεται η μέγιστη επικάλυψη όλου του παχέος εντέρου.

Προβιοτικά ColonLife:
Τα επιμέρους στελέχη προβιοτικών στο ColonLife είναι λυοφιλοποιημένα και τοποθετούνται σε μικροκάψουλες με διαδικασία που προστατεύεται απόδίπλωμα ευρεσιτεχνίας (WO 2013114185A1). H διαδικασία επικάλυψης των βακτηριακών κυττάρων βασίζεται στη χρήση λιπιδίων φυτικής προέλευσης τα οποία παρέχουν την κατάλληλη γαστροπροστασία. Στο τέλος αυτής της διαδικασίας το ημιτελές προϊόν τοποθετείται σε φυτικές μικροκάψουλες και συσκευάζεται σε καρτέλες υψηλής αντοχής με κυψέλες αλουμινόχαρτου για μέγιστη προστασία και ανθεκτικότητα.
Η πατενταρισμένη τεχνολογία της τοποθέτησης των προβιοτικών κυττάρων σε μικροκάψουλες επιτρέπει μεγαλύτερη σταθερότητα του προϊόντος που σε συνδυασμό με την σημαντική γαστρο-ανθεκτικότητα και την σαφώς βελτιωμένη επιβίωση, φτάνει τουλάχιστον 5 φορές πάνω από τα προβιοτικά που δεν τοποθετούνται σε μικροκάψουλες (π.χ. 1 δισ. προβιοτικά κύτταρα σε μικροκάψουλα = 5 δισ. προβιοτικά κύτταρα εκτός μικροκάψουλας). Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι η πατενταρισμένη διαδικασία της τοποθέτησης σε μικροκάψουλα εξασφαλίζει σταθερότητα και ζωτικότητα των επιμέρους στελεχών για τουλάχιστον 2 χρόνια.

Η επιλογή των στελεχών του προβιοτικού μείγματος του ColonLife έγινε πολύ προσεκτικά, ώστε να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη αποτελεσματικότητα βάσει επιστημονικών μελετών. Συγκεκριμένα περιέχονται τα:
Lactobacillus Plantarum (LP01) 1 δισ.
Bifidobacterium Breve (BR03) 1 δισ.
Lactobacillus Reuteri (LRE02) 200 εκ.

GSE (Grapefruit Seed Extract)
Εργαστήρια, Πανεπιστήμια και Ερευνητικά Ινστιτούτα σε όλο τον κόσμο έχουν δείξει με μελέτες και δημοσιεύσεις τους ότι το GSE (grapefruit seeds extract) έχει ένα πολύ μεγάλο εύρος δράσης ώστε να θεωρείται το πιο ισχυρό φυσικό μικροβιοκτόνο: αντιική, αντιβιωτική και αντιπαρασιτική δράση, gram + και gram -. Και το σημαντικότερο, η αποτελεσματικότητά του συνδυάζεται με πλήρη έλλειψη τοξικότητας ή αλληλεπίδρασης με άλλα σκευάσματα. Το GSE είναι αποτελεσματικό απέναντι σε εκατοντάδες βακτήρια και, πρωτίστως, χωρίς να επηρεάζει καθόλου την εντερική χλωρίδα.

Πρεβιοτικά - FOS (Fructooligosaccharides)
Πέρα από τα προβιοτικά στο ColonLife περιέχονται και πρεβιοτικά συστατικά και συγκεκριμένα FOS, φρουκτοολιγοσακχαρίτες. Η βασική τους διαφορά είναι ότι τα πρεβιοτικά δεν περιέχουν τους ίδιους τους μικροοργανισμούς, αλλά συστατικά τα οποία ουσιαστικά «τρέφουν» και βοηθούν την ανάπτυξη και διατήρηση των ήδη υπαρχόντων ευεργετικών βακτηρίων της εντερικής χλωρίδας. Τα πρεβιοτικά προϊόντα έχουν  αντίστοιχες δράσεις με τα προβιοτικά, ωστόσο όχι στον ίδιο βαθμό και με την ίδια αμεσότητα. Κι αυτό καθώς τα πρεβιοτικά δρουν έμμεσα, ενισχύοντας ουσιαστικά την συγκέντρωση των προβιοτικών.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Euro-Pharma ColonLife Φυσικό Συμπλήρωμα για Παθήσεις του Παχέος Εντέρου 10tabs & 10caps"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;