Femarelle Ισχυρή & Αποτελεσματική Φόρμουλα για την Αντιμετώπιση της Εμμυνόπαυσης & την Καλή Υγεία των Οστών 56caps
-20%

Femarelle Ισχυρή & Αποτελεσματική Φόρμουλα για την Αντιμετώπιση της Εμμυνόπαυσης & την Καλή Υγεία των Οστών 56caps

Κωδικός 007251
Σύντομα διαθέσιμο

  1 Ερώτηση χρήστη

Femarelle  Συμπλήρωμα διατροφής για την εμμηνόπαυση   Εισαγωγή Η μοναδικότητα του Femarelle ® έγκειται στο ότι αποτελεί έναν εκλεκτικό τροποποιητή οιστρογονικών υποδοχέων (phyto-SERM). Η επιλεκτικότητα του στον υποδοχέα οιστρογόνου παρέχε...  Διαβάστε περισσότερα

28,95€  23,17€
x2 Διπλοί πόντοι | Κερδίστε 232 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7290006910172
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Εμμηνόπαυση

Femarelle 

Συμπλήρωμα διατροφής για την εμμηνόπαυση

 

Εισαγωγή

Η μοναδικότητα του Femarelle ® έγκειται στο ότι αποτελεί έναν εκλεκτικό τροποποιητή οιστρογονικών υποδοχέων (phyto-SERM). Η επιλεκτικότητα του στον υποδοχέα οιστρογόνου παρέχει ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και εξασφαλίζει την υγεία των οστών, χωρίς να επηρεάζει τους ευαίσθητους ιστούς στο μαστό και στη μήτρα . 

 

Έτσι, το Femarelle ® παρέχει μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση για τη διαχείριση της εμμηνόπαυσης .

 

Η επιστημονική δραστηριότητα γύρω απο το Femarelle ® έχει δημοσιευθεί σε έγκριτα επιστημονικά περιοδικά σε όλο τον κόσμο και έχει λάβει διεθνή αναγνώριση και αποδοχή από την ιατρική κοινότητα . 

 

Συνεχώς διεξάγονται νέες έρευνες και μελέτες προκειμένου να παρέχονται πλήρη στοιχεία που να αποδεικνύουν τόσο την αποτελεσματικότητα όσο και την ασφάλεια της χρήσης του Femarelle ® .

 

Πληροφορίες προϊόντος

 

Σύνθεση : Κάθε κάψουλα περιέχει 322 mg του DT56a (παράγωγα σόγιας μέσω ειδικής ενζυμικής διεργασίας) και 108 mg λιναρόσπορο .

 

Συνιστώμενη χρήση : Το Femarelle προορίζεται για γυναίκες από τη στιγμή που φθάνουν την περιεμμηνόπαυση και μετά. Η θεραπευτική ένδειξη, είναι η ανακούφιση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης και της υγείας των οστών .

 

Συνιστώμενη πρόσληψη : Το Femarelle θα πρέπει να λαμβάνεται δύο φορές την ημέρα, μία κάψουλα το πρωί και μία το βράδυ. Η κατάποση της κάψουλας γίνεται με λίγο νερό. Το Femarelle μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς τροφή. Είναι σημαντικό να λαμβάνετε δύο κάψουλες την ημέρα, καθώς αυτή είναι η απαιτούμενη δόση για το βέλτιστο όφελος, ιδιαίτερα για την υγεία των οστών .

 

Το Femarelle είναι μια κλινικά αποδεδειγμένη θεραπεία με δημοσιευμένες μελέτες σε έγκριτα ιατρικά περιοδικά .

 

Δημοσιευμένες μελέτες έχουν δείξει :

 

Η αποτελεσματικότητα του Femarelle :

 

Το Femarelle ανακουφίζει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και διατηρεί την υγεία των οστών. 
Η ανακούφιση γίνεται αισθητή από τον πρώτο μήνα της θεραπείας. 
Η ανακούφιση των συμπτωμάτων γίνεται αισθητή στις 3 από τις 4 γυναίκες. 
Το Femarelle αυξάνει την οστική πυκνότητα (BMD). 
Το Femarelle δείχθηκε να είναι αποτελεσματικό για την κολπική ξηρότητα (ατροφία).

 

Ασφάλεια Femarelle :

 

Το Femarelle δεν φάνηκε να επηρεάζει την πήξη του αίματος ακόμη και σε θρομβοφιλικές ασθενείς. 
Το Femarelle δεν επηρεάζει τον ιστό του μαστού. 
Το Femarelle δεν επηρεάζει την μήτρα και τo ενδομήτριο. 
Το Femarelle δεν επηρεάζει την Ορμόνη θυρεοειδούς (TSH). 
Το Femarelle δεν επηρεάζει τις λειτουργίες του ήπατος και των νεφρών. 
Το Femarelle δεν επηρεάζει το ορμονικό προφίλ του αίματος. 
Το Femarelle δεν επάγει τον πολλαπλασιασμό των ορμονοεξαρτώμενων κυττάρων του μαστού. 
Επιπλέον, στις μελέτες και στα δεδομένα που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι σήμερα δεν αναφέρθηκαν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

 

Μηχανισμός δράσης στο σώμα

 

Η μοναδικότητα του Femarelle® προέρχεται από την καταγωγή του ως SERM φυτικής προέλευσης (phyto-SERM) που στοχεύει σε ειδικές θέσεις του ιστού .

 

Το Femarelle® ανακουφίζει τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης και αυξάνει την οστική πυκνότητα, ενώ δεν έχει καμία επίδραση επί της μήτρας ή επί του ιστού του μαστού. Επιπλέον, το Femarelle® παρέχει μια αποτελεσματική λύση στην κολπική ξηρότητα .

 

Αυτός ο δραστικός και ιστο-επιλεκτικός μηχανισμός δράσης έχει αποδειχθεί και επιβεβαιωθεί σε κλινικές και προ-κλινικές μελέτες .

 

Το Femarelle® αποτελεί ένα νέο ορίζοντα σε θεραπείες διαχείρισης της εμμηνόπαυσης παρέχοντας μια ασφαλή και αποτελεσματική λύση στα εμμηνοπαυσικά συμπτώματα και στην υγεία των οστών .

 

Μηχανισμός δράσης του Femarelle® ως phyto-SERM

 

Τα συμπτώματα εμμηνόπαυσης

 

Οι επιδράσεις του Femarelle ® αξιολογήθηκαν σε μια ευρεία ποικιλία των συμπτωμάτων που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση. Σε μια κλινική μελέτη, υγιείς μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες   (n = 80) τυχαιοποιήθηκαν για να λάβουν είτε την κανονική δόση (SD, 644 mg / ημέρα) Femarelle ® ή μια χαμηλή δόση (LD, 344 mg / ημέρα) DT56a. Ένα λεπτομερές ιατρικό ιστορικό λήφθηκε από κάθε συμμετέχοντα κατά την εγγραφή, και αυτό ακολουθήθηκε από μια φυσική εξέταση, υπερηχογράφημα πυέλου, και καταγραφή των ορμονών του φύλου και λιπιδίων .

 

Κάθε ασθενής ολοκλήρωσε ένα λεπτομερές ερωτηματολόγιο που περιλαμβάνει ένα δείκτη Kupperman συν έξι πρόσθετες παραμέτρους. Παρακολουθήθηκαν, το ορμονικό προφίλ του αίματος, το πάχος του ενδομητρίου και ο ιστός του μαστού σε όλους τους ασθενείς .

 

Αυτές οι διαδικασίες επαναλαμβάνονταν κάθε 3 μήνες κατά τη διάρκεια των 12 μηνών της μελέτης .

 

Ευρήματα :

 

Αμφότερες οι ομάδες επέτυχαν μια σημαντική μείωση των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, η οποία διατηρήθηκε σε όλους τους 12 μήνες της θεραπείας .
Δεν υπήρξαν αλλαγές στο μέσο επίπεδο της ορμόνης του θυροειδούς TSH και στις ορμόνες του φύλου οιστραδιόλη (Ε2) και ωοθυλακιότροπος (FSH), ούτε υπήρχαν οποιεσδήποτε αντιληπτές αλλαγές στο πάχος του ενδομητρίου .

 

Ασφάλεια θεραπείας Femarelle® :

 

Δεν υπήρξαν αλλαγές στο πάχος του ενδομητρίου ή στον ιστό του μαστού.

Οι ορμόνες οιστραδιόλη (Ε2) και ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) παρέμειναν αμετάβλητες.

Οι θυροειδικές ορμόνες, οι λειτουργίες ήπατος και των νεφρών παρέμειναν η ίδιες.

To Femarelle® δεν προκαλεί αιμορραγία του ενδομητρίου και δεν αναφέρθηκαν παρενέργειες.

 

Συμπέρασμα :

 

Το Femarelle ® μετριάζει σημαντικά τα εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα σε περίπου 75% των ασθενών, χωρίς να επηρεάζει το πάχος του ενδομητρίου ή το ορμονικό προφίλ του αίματος. Η έλλειψη αλλαγής στα επίπεδα ορμονών έδειξαν ότι ο οργανισμός δεν αναγνωρίζει το Femarelle® όπως τα οιστρογόνα, παρά το γεγονός ότι επηρεάζει τους υποδοχείς οιστρογόνων στις προκαθορισμένες θέσεις .

 

*Yoles I. et al. Efficacy and Safety of Standard versus Low Dose of Femarelle (Tofupill) for the Treatment of Menopausal Symptoms. J. of Clin Exper Obstet Gynecol 2004; 31(2):123-26.

 

Η Eμμηνόπαυση

 

Η εμμηνόπαυση, είναι ένα φυσικό φαινόμενο στη ζωή μιας γυναίκας, πολύ συχνά συνοδεύεται από ενοχλητικές παρενέργειες, με τη μορφή των αγγειοκινητικών, ψυχολογικών και μεταβολικών διαταραχών .

 

Πλήθος από δημοσιευμένες ιατρικές εργασίες αλλά και αναφορές στα μέσα μαζικής επικοινωνίας καταδεικνύουν τους αυξημένους κινδύνους για την υγεία των γυναικών σε σχέση με την συντηρητική προσέγγιση της κλασικής ορμονοθεραπείας. Αυτό προκάλεσε σύγχυση στις γυναίκες και έκανε μεγάλη μερίδα του  ιατρικού κόσμου απρόθυμο να χορηγεί τις παραπάνω θεραπείες. Υπάρχει λοιπόν ένα κενό στην ασφαλή διαχείρηση των συμπτωμάτων και των επιπλοκών της εμμηνόπαυσης .

 

Συμπτώματα

 

Η μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων συνήθως οδηγεί σε εμμηνοπαυσιακά συμπτώματα, τα οποία μπορούν να χωριστούν σε τρεις κατηγορίες :

 

Αγγειοκινητικά συμπτώματα - εξάψεις, νυχτερινές εφιδρώσεις, διαταραχές στον ύπνο.

Ψυχολογικά συμπτωμάτα - εναλλαγές της διάθεσης, ευερεθιστότητα, αίσθηση «έλλειψης ενέργειας», κόπωση και μερικές φορές ακόμη και την κλινική κατάθλιψη.

Φυσιολογικά / μεταβολικά συμπτώματα - τοπική έλλειψη οιστρογόνων, που οδηγεί σε κολπική ξηρότητα (ατροφία), ατροφική κολπίτιδα, απώλεια της λίμπιντο και δυσπαρευνία. Άλλες εκδηλώσεις περιλαμβάνουν αύξηση του καρδιακού φόρτου και αυξημένη απώλεια οστικής μάζας η οποία οδηγεί σε οστεοπενία και οστεοπόρωση .

 

Η εμμηνόπαυση αντιπροσωπεύει το τέλος της εμμήνου ρύσεως. Αυτό γίνεται όταν μια γυναίκα δεν έχει έμμηνο ρύση για 12 συνεχόμενους μήνες, με τα επίπεδα FSH> 30 mIU / ml και Ε2 επίπεδα <130 mol / L χωρίς άλλη προφανής βιολογική ή φυσιολογική αιτία .


Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν την φυσική εμμηνόπαυση μεταξύ των ηλικιών 45 και 55. Η εμμηνόπαυση θεωρείται πρόωρη αν συμβεί με φυσιολογικό τρόπο ή εξαιτίας κάποιου παράγοντα, πριν από την ηλικία των 40 ετών .


Μπορεί να συμβεί όταν οι ωοθήκες αφαιρούνται χειρουργικά ή έχουν πάθει ζημιά από φάρμακα ή ακτίνες Χ. Η πορεία προς την εμμηνόπαυση είναι μια διαδικασία που εκτυλίσσεται επί σειρά ετών, η οποία μπορεί να διαιρεθεί σε τρεις κύριες φάσεις, περι-εμμηνόπαυση, εμμηνόπαυση και μετεμμηνόπαυση .

Υπάρχει τρόπος πρόληψης;

Ξεκινώντας από την ηλικία των 30, οι γυναίκες βιώνουν την απώλεια της οστικής μάζας που εξελίσσεται σταθερά μέχρι την εμμηνόπαυση και επιταχύνεται με την πτώση των επιπέδων των οιστρογόνων, μέχρι να εμφανιστούν ξαφνικά πόνος και να συμβούν κατάγματα. Η έγκαιρη πρόληψη υποστηρίζεται ευρέως ως η βέλτιστη ιατρική λύση για οστεοπορωτικά κατάγματα .

Η πρόληψη θα πρέπει να αρχίζει από ηλικία κατά την οποία μια γυναίκα φτάνει στην εμμηνόπαυση. Μια νέα προσέγγιση είναι αναγκαία κατά την οποία το οστό μπορεί να προστατεύεται χωρίς να υφίστανται  κίνδυνοι που συνδέονται με τη μακροχρόνια χρήση ή τις ανεπιθυμητες ενέργειες που κάνουν τους  ασθενείς να διακόψουν τη θεραπεία. Είναι απαραίτητη για τη διατήρηση της υγείας, της ποιότητας ζωής και της ανεξαρτησία των γυναικών σε όλη τη ζωή τους και θα διευκόλυνε την απόφαση για την έναρξη της πρόοληψης την πιο ενδεδειγμένη χρονική στιγμή .


Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογο μας στις: 2014-12-17 14:20:42. Τελευταία ενημέρωση: 2022-07-01 18:02:44

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Speedex ή ACS Courier.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 19€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Εξαιρούνται οι αποστολές με ACS Courier

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν!, δείτε αναλυτικά τα προνόμια του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 29€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 79€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 1,9€. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!
 4. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,9€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,9€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,7€ κλπ.
 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα ή με Paypal.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier και η Speedex), μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;

Ποτε θα ειναι διαθεσιμο ;ποια ειναι η τιμη τοθ;
Δυστυχώς το προϊόν έχει καταργηθεί και δεν αναμένεται στο κατάστημά μας.
06/03/2020 από Pharm24