Forte Pharma Energy Tigra+Men 28Caps
100 πόντοι

Forte Pharma Energy Tigra+Men 28Caps

Συμπλήρωμα Διατροφής για την Βελτίωση των Σεξουαλικών Επιδόσεων

Κωδικός 007469
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  37,61€
  4.8
3
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  3 Ερωτήσεις χρηστών

Forte Pharma Energy Tigra+Men Βελτιστοποίηση Των Σεξουαλικών Επιδόσεων 28caps Σύμπληρωμα διατροφής για άνδρες! Το Tigra + Men αναπτύχθηκε ειδικά απ’τα Εργαστήρια Forté Pharma για μα συμβάλλει στη διατήρηση καλής ανδρικής ζωτικότητα (1) (2). ...  Διαβάστε περισσότερα

19,93€
Κερδίστε 100 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3700221313053
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Τονωτικά - Διεγερτικά, Τονωτικά Διεγερτικά

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Forte Pharma Energy Tigra+Men Βελτιστοποίηση Των Σεξουαλικών Επιδόσεων 28caps

Σύμπληρωμα διατροφής για άνδρες!

Το Tigra + Men αναπτύχθηκε ειδικά απ’τα Εργαστήρια Forté Pharma για μα συμβάλλει στη διατήρηση καλής ανδρικής ζωτικότητα (1) (2).

Eίναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με βιταμίνες και φυτικά συστατικά για την τόνωση και τη σεξουαλική ευεξία, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να υποστηρίζει τη φυσιολογική επιθυμία και να προάγει την τόνωση του άνδρα.

Η φόρμουλα περιέχει 3 φυτικά εκχυλίσματα από Τζίντζερ, Kola και Ume-C® (επιστημονικά μελετημένο συστατικό από δαμάσκηνο Ιαπωνίας που συμβάλλει σε αίσθηση ευεξίας & σεξουαλικής ζωτικότητας.) *.

Για βέλτιστη δράση, το Tigra + Men περιέχει ακόμα ψευδάργυρο (1) που βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών ποσοστών τεστοστερόνη στο αίμα, μέταλλα & βιταμίνες (Β1, Β3) που βοηθούν στην παροχή ενέργειας (2) (3).

(1) Ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση φυσιολογικών επιπέδων τεστοστερόνης στο αίμα.

(2) Η βιταμίνη Β3 βοηθά στη μείωση της κόπωσης.

(3) Οι βιταμίνες Β1 και Β3 σμβάλλουν στο φυσιολογικό μεταβολισμό της ενέργειας.

* Οι πληροφορίες σχετικά με τα φυτικά συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA. (Επιστημονική μελέτη - 15 άτομα - 30 ημ.- HO / FA / HT- 54879-07 MEDICA -Οσάκα – Ιαπωνία.

Από τη FortePharma - Monaco.

2 την ημέρα σαν αγωγή 14 ημερών ή 2 30 λεπτά πριν την πράξη.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ (mg 2 δισκία): παράγοντας συσσωματωσης (μικροκρυσταλλική κυτταρίνη), Ume-C®: ξηρό εκχύλισμα δαμάσκηνου (Prunus mume (Siebold) Siebold & Zucc.) (300), ξηρό εκχύλισμα κόλα (κόλα nitida (Vent.) Schott & Endl.) (200), ξηρό εκχύλισμα ginseng (Panax ginseng CA Meyer) (200), ξηρό εκχύλισμα τζίντζερ (Zingiber officinale Roscoe) (200), γλυκονικός ψευδάργυρος, ξηρό εκχύλισμα Savory (Satureja hortensis L.) (100), παράγοντες επικάλυψης (υδροξυπροπυλομεθυλοκυτταρίνη, τάλκη, πολυδεξτρόζη,τριγλυκερίδια μέσης αλυσίδας, χρωστικά: allura red AC, οξείδιο σιδήρου, κίτρινο-πορτοκαλί S), ξηρό εκχύλισμα σταφυλιού (Vitis vinifera L.) (50), βιταμίνη Ε (Οξική DL-αλφατοκοφερόλη), βιταμίνη Β3 (νικοτιναμίδη), βιταμίνη Β1, (υδροχλωρική θειαμίνη), αντιπηκτικοί παράγοντες (διοξείδιο του πυριτίου, άλατα μαγνησίου λιπαρών οξέων), χλωριούχο χρώμιο.

Περιέχει καφεΐνη (4,76 mg ανά ημερίσια δόση) Δεν συνιστάται σε άτομα που λαμβάνουν θεραπεία για το διαβήτη.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Forte Pharma Energy Tigra+Men 28Caps"

4.8
4 Κριτικές
3
1
0
0
0
πριν από 3 χρόνια
STEFANOS P.
Πολύ καλό
Πολύ καλό
πριν από 3 χρόνια
ΓΙΑΝΝΗΣ Μ.
Αψογοι
Πολυ επαγγελματιεα και αμεσοι.
πριν από 3 χρόνια
Αποστολος Π.
Tigra men
Καλό γενικά.πηστευω υπάρχουν και καλύτερα
πριν από 5 χρόνια
ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ Κ.
Ένα καλό προιον
Είναι καλό και κάνει αυτό που θέλω.Σε εμένα δούλεψε πολύ καλά από την δεύτερη ειδικά χρηση
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Θέλω να σας ρωτήσω για τα χρωστικά Ε129, Ε172 και Ε110 που αναφερονται στο κουτι του Tigra+Men. Ειναι βλαβερά και επικινδυνα για τον ανθρωπινο οργανισμό; Θα εκτιμουσα μια ειλικρινη απαντηση
    Οι χρωστικές ουσίες που περιέχει το συγκεκριμένο προϊόν δεν αποτελούν κίνδυνο για τον οργανισμό.
    18/03/2021 από Pharm24
    Ειναι διασπωμενα σε νερο ή κάψουλα
    Είναι κάψουλες τις οποίες τις καταπίνεται.
    07/05/2020 από Pharm24
    Εχω ακουσει οτι δεν κανει τιποτα αληθευει???
    Δεν υπήρξε κάποια αρνητική κριτική από τους πελάτες μας για το συγκεκριμένο προϊόν.
    30/01/2019 από Pharm24