Health Aid Ginkgo Biloba Herbal Liquid 50 ml
56 πόντοι

Health Aid Ginkgo Biloba Herbal Liquid 50 ml

Συμπλήρωμα Διατροφής για Καλύτερη Μνήμη, Ζεστά Χέρια & Πόδια

Κωδικός 007567
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 3 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  19,80€
  1 Ερώτηση χρήστη

Health Aid Ginkgo Biloba Herbal Liquid Συμπλήρωμα Διατροφής για Καλύτερη Μνήμη, Ζεστά Χέρια & Πόδια 50 ml Τζίνγκο Μπιλόμπα  σε σταγόνες Πνευματικές επιδόσεις - κυκλοφορικό Το υγιές κυκλοφορικό είναι σημαντικό για την καλή υγεία του οργανισμο...  Διαβάστε περισσότερα

11,27€
Κερδίστε 56 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5019781030330

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Health Aid Ginkgo Biloba Herbal Liquid Συμπλήρωμα Διατροφής για Καλύτερη Μνήμη, Ζεστά Χέρια & Πόδια 50 ml

Τζίνγκο Μπιλόμπα  σε σταγόνες

Πνευματικές επιδόσεις - κυκλοφορικό

Το υγιές κυκλοφορικό είναι σημαντικό για την καλή υγεία του οργανισμού, καθώς μεταφέρει οξυγόνο και άλλα ζωτικά συστατικά, τροφοδοτώντας τα κύτταρα, τον εγκέφαλο και τις λειτουργίες του (μνήμη, συγκέντρωση). Με την πάροδο του χρόνου όμως λειτουργεί πιο αργά, με αποτέλεσμα τη μείωση της περιφερειακής κυκλοφορίας, παγωμένα άνω και κάτω άκρα, πόνους στις γάμπες και κυρίως μειωμένη εγκεφαλική λειτουργία. Το Gingko Biloba είναι από τα παλαιότερα είδη δένδρων της γης. Εδώ και αιώνες χρησιμοποιείται ως φυσικό αντιοξειδωτικό και τονωτικό του κυκλοφορικού και για ομαλή αιματική ροή σε ολόκληρο το σώμα. Τα ενεργά συστατικά του που είναι υπεύθυνα για αυτές τις ιδιότητες είναι οι φλαβονογλυκοσίδες και οι λακτόνες τερπενιών.

Το GinkoBiloba της HealthAid είναι παρασκευασμένο από τιτλοδοτημένο εκχύλισμα φύλλων Τζίνγκο Μπιλόμπα από οργανικές καλλιέργειες, απόλυτα καθαρό, με υψηλή περιεκτικότητα σε φλαβονογλυκοσίδες (24%) και λακτόνες τερπενίων (6%), για μέγιστο αποτέλεσμα.

Αρ. Γνωστ.ΕΟΦ: 116095/14-11-18
Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας του ΕΟΦ

Συσκευασία

50 ml σε γυάλινο φιαλίδιο.

ΥΓΡΟ: Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση και βάλτε 20-30 σταγόνες(περίπου 1ml) σε μικρή ποσότητα ζεστού νερού και αφήστε 2 έως 3 λεπτά, να εξατμιστεί το οινόπνευμα. Λαμβάνεται 2-3 φορές ημερησίως.

Κάθε 1ml περιέχει :
Ginkgo Biloba extract
(equivalent to 330mg of Ginkgo Biloba herb)
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Health Aid Ginkgo Biloba Herbal Liquid 50 ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Σε τι δοσολογία παίρνεται αυτό; Θέλει αραίωμα σε νερό 'η όχι; Πριν 'η μετά το φαι;
    Aνακινείστε καλά πριν από τη χρήση και τοποθετήστε 20-30 σταγόνες (περίπου 1ml) μέσα σε μία μικρή ποσότητα ζεστού νερού και αφήνετε 2-3' να εξατμιστεί το οινόπνευμα. Λαμβάνετε 2-3 φορές την ημέρα.
    18/06/2019 από Pharm24