Health Aid Πακέτο Προσφοράς Chitosan Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Δέσμευση των Λιπών 90tabs & Δώρο A to Z Multivitamin 30tabs
111 πόντοι

Health Aid Πακέτο Προσφοράς Chitosan Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Δέσμευση των Λιπών 90tabs & Δώρο A to Z Multivitamin 30tabs

Κωδικός 026548
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 3 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  39,00€
  5.0
7
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(7)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Health Aid Πακέτο Προσφοράς Chitosan Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Δέσμευση των Λιπών 90tabs & Δώρο A to Z Multivitamin 30tabs Το Chitosan της HealthAid έχει σαν κύριο συστατικό την Χιτίνη που παράγεται από κελύφη οστρακοειδών και έχει την φυσική ιδ...  Διαβάστε περισσότερα

22,19€
Κερδίστε 111 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5019781055173
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Δέσμευση Λίπους

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Health Aid Πακέτο Προσφοράς Chitosan Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Δέσμευση των Λιπών 90tabs & Δώρο A to Z Multivitamin 30tabs

Το Chitosan της HealthAid έχει σαν κύριο συστατικό την Χιτίνη που παράγεται από κελύφη οστρακοειδών και έχει την φυσική ιδιότητα να έλκει και να δεσμεύει τα λίπη των τροφών μετατρέποντας τα σε δύσπεπτα. Αυτή η λειτουργία επιτρέπει στα λίπη να διέρχονται από τον οργανισμό χωρίς να αφομοιώνονται και να αποβάλλονται διά της φυσικής οδού. Το Chitosan περιέχει επίσης Χρώμιο, εκχύλισμα Gymnaema Sylvestre, & Bιταμίνη C , που δρουν συνεργικά για μέγιστο αποτέλεσμα στην απώλεια βάρους χωρίς παρενέργειες και συνιστάται να λαμβάνεται σαν μέρος μιας ελεγχόμενης σε θερμίδες δίαιτας.

Είναι σκόπιμο να συνδυάζεται με ένα καλά ισορροπημένο συμπλήρωμα πολυβιταμινούχο της HealthAid, ώστε να υπάρχει ασφαλής κάλυψη στα απαραίτητα συστατικά κατά τη διάρκεια της δίαιτας (λιποδιαλυτές βιταμίνες). Μπορεί να ληφθεί και σαν αγωγή για τη ρύθμιση των επιπέδων χοληστερίνης στο αίμα μόνο του ή σε συνδυασμό με φαρμακευτική αγωγή.

Ο πλήρης συνδυασμός πολυβιταμίνης καθώς προσφέρει σε κάθε ηλικία (έφηβοι-ενήλικες-ηλικιωμένοι), όλες τις απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα που χρειάζεται ο οργανισμός σε καθημερινή βάση. Επιπλέον είναι ενισχυμένος με Λουτείνη (antioxidant) για περαιτέρω αντιοξειδωτική προστασία και καταπολέμηση των ελευθέρων ριζών.

& Δώρο A to Z Multivitamin Πολυβιταμίνη 30 tabs

Όταν αυτή η πληρότητα συνδυάζεται με την εξισορρόπηση, επιτυγχάνεται το μέγιστο αποτέλεσμα.Τα συστατικά του Α to Z multivit της Health Aid βρίσκονται σε τέτοια ποσότητα ώστε να μην προκαλείται υπερδοσολογία και κατ’ επέκταση παρενέργειες και δεν φέρει αλληλεπίδραση με παράλληλη λήψη φαρμακευτικής αγωγής.

Ο απόλυτος σύμμαχος κάθε ηλικίας. Ιδανικό και για μακροχρόνια λήψη. Η αναβράζουσα μορφή του δεν περιέχει ιώδιο.

Chitosan Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Δέσμευση των Λιπών 90tabs

Ενήλικες και παιδιά άνω των 16 ετών δύο κάψουλες 3 φορές την ημέρα πριν από τα γεύματα.

Να μην λαμβάνεται από όσους παρουσιάζουν αλλεργία στα οστρακοειδή.

& Δώρο A to Z Multivitamin Πολυβιταμίνη 30 tabs

Σε ενήλικες και άνω των 12 ετών μία ταμπλέτα ημερησίως μαζί με το πρωινό, αποτελεί ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής. 

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Health Aid Πακέτο Προσφοράς Chitosan Συμπλήρωμα Διατροφής για τη Δέσμευση των Λιπών 90tabs & Δώρο A to Z Multivitamin 30tabs"

5.0
7 Κριτικές
7
0
0
0
0
πριν από 16 ημέρες
Elena D.
Chitosan! Ο απόλυτος σύμμαχος για την απώλεια βάρους
Από προσωπική εμπειρία καθώς κ από το φιλικό μου περιβάλλον έχω να τονίσω ότι το Chitosan είναι πολύ αποτελεσματικό για την απώλεια βάρους καθώς κ την διατήρηση του με λήψη μόλις 1 φορά την ημέρα με το κυρίως γεύμα! Η τιμή του πολυ προσιτή κ η εξυπηρέτηση του καταστήματος άριστη!
πριν από 1 μήνα
Elena D.
CHITOSAN. Ιδανικό για απώλεια βάρους κ διατήρηση του!
Εχω χρησιμοποιήσει το σκεύασμα Chitosan με ενθουσιασμό αφού κατάφερα διχως στέρησης να κατέβω στο ιδανικό μου βάρος. Από ότι παρατήρησα πρέπει να ανέβασε και τον μεταβολισμό μου. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα αφού είχα πριν δοκιμάσει λιποδεσμευτες άλλων εταιρειών διχως αποτέλεσμα. Η τιμή του είναι πολύ προσιτή κ ανταγωνιστική. Εγω προσωπικά θα συνεχίσω την ληψη του με το κυρίως γεύμα μόνο! Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
πριν από 2 μήνες
Elena D.
Πολυ αποτελεσματικό το Chitosan!
Αρχικά αγόρασα το προϊόν για την απώλεια βάρους την οποία κ πέτυχα σχετικά γρήγορα διχως στερήσεις! Τωρα το λαμβάνω μια φορά την ημέρα με το κυρίως γεύμα για συντήρηση. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα! Με βοήθησε κ στην δυσκοιλιοτητα μεταξύ άλλων!
πριν από 3 μήνες
Elena D.
Τηρεί την υπόσχεση του. Εύκολη απώλεια βάρους!
Το Chitosan το συνιστώ ανεπιφύλακτα διότι πραγματικά χάνεις άμεσα βάρος τηρώντας τις οδηγίες χρήσεως διχως ελάττωση πρόσληψης τροφής. Τώρα το λαμβάνω μόνο με το κυρίως γεύμα έτσι ώστε να μπορώ να φάω κ κάποιο γλυκακι έπειτα! Γιορτές τώρα αποτελεί απαραίτητο εφόδιο!
πριν από 4 μήνες
Elena D.
Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Το Chitosan μου επέτρεψε να χασω το επιθυμητό βάρος μου διχως στέρηση τροφής. Εχω στόχο να χασω 2 ακόμη κιλά κ τολμώ να πω πως είναι εφικτό διχως καθόλου μείωση της τροφής που λαμβάνω. Ίσα ίσα που τρώω κ κάτι παραπάνω!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;