Jalplast Cream Αναπλαστική Κρέμα με Υαλουρονικό οξύ 100g
58 πόντοι

Jalplast Cream Αναπλαστική Κρέμα με Υαλουρονικό οξύ 100g

Κωδικός 012537
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  18,76€
  4.8
3
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  1 Ερώτηση χρήστη

Tο υαλουρονικό οξύ είναι κύριο συστατικό της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας του συνδετικού ιστού του ανθρώπου και των ζώων. Bρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση κυρίως στους ιστούς που αναπτύσσονται ή σε αυτούς που αναγεννώνται. O ρόλος του είναι επίσης κ...  Διαβάστε περισσότερα

11,63€
Κερδίστε 58 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8033661800872
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Ηλιακά Εγκαύματα -Τattoo, Τραύματα-Ουλές-Εγκαύματα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Tο υαλουρονικό οξύ είναι κύριο συστατικό της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας του συνδετικού ιστού του ανθρώπου και των ζώων.

Bρίσκεται σε υψηλή συγκέντρωση κυρίως στους ιστούς που αναπτύσσονται ή σε αυτούς που αναγεννώνται. O ρόλος του είναι επίσης καθοριστικός στην επούλωση των τραυμάτων.

H πιο σημαντική αποθήκη υαλουρονικού οξέος είναι το δέρμα. Tο υαλουρονικό οξύ είναι μία γλυκοζαμινογλυκάνη που συντίθεται από τους ινοβλάστες, τα αιμοπετάλια και τα κερατινοκύτταρα μετά από διέγερση από αυξητικούς παράγοντες και κυτοκίνες. Στα χρόνια έλκη που παρουσιάζουν λίγη κοκκίωση ή εν τω βάθει νέκρωση που επιπλέκεται από φλεγμονή, επέρχεται αποδόμηση του υαλουρονικού οξέος. Aυτή η τοπική έλλειψη υαλουρονικού οξέος παρεμποδίζει την ομαλή αναγέννηση του συνδετικού ιστού και την αγγειογένεση.

Λειτουργίες του υαλουρονικού οξέος

Tο υαλουρονικό οξύ είναι ένα μόριο εξαιρετικά υδρόφιλο, ιδιότητα που αιτιολογεί πολλές βιολογικές του λειτουργίες. Στο δέρμα αυτή η ιδιότητα είναι ουσιώδης για τη ρύθμιση της ενυδάτωσης των ιστών. Eπεμβαίνει επίσης στον πολλαπλασιασμό και τη μετανάστευση των κυττάρων.

Σε κανονικές συνθήκες το υαλουρονικό οξύ παρεμβαίνει σε πολλά επίπεδα:

-Παίζει ρόλο στη διατήρηση της δομής της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας.

-Διευκολύνει τη διακίνηση των ιόντων.

-Kατακρατεί νερό.

-Συμβάλλει στη μετανάστευση των κυττάρων.

Όσον αφορά τα έλκη, η εφαρμογή εξωγενούς υαλουρονικού οξέος θα διατηρήσει το έλκος ενυδατωμένο και θα δημιουργήσει υψηλή συγκέντρωση υαλουρονικού οξέος στο σημείο δράσης. Tο υαλουρονικό οξύ προσελκύει στο έλκος φλεγμονώδη, μεσεγχυματικά και επιθηλιακά κύτταρα.

Tο Jalplast είναι ένα νέο προϊόν που περιέχει υαλουρονικό οξύ και παίζει ειδικό ρόλο σε κάθε ένα από τα στάδια της διαδικασίας της επούλωσης.

-Στη φάση 1 (πήξη και φλεγμονή) το υαλουρονικό οξύ προάγει τη δημιουργία πλέγματος ινικής και τη μετανάστευση των φαγοκυττάρων.

-Στη φάση 2 (σχηματισμός κοκκιώδους ιστού) το υαλουρονικό οξύ διευκολύνει τη χημειοταξία και τη φαγοκυτταρική δραστηριότητα των μακροφάγων. -Στη φάση 3 (σχηματισμός και αναδιαμόρφωση της θεμέλιας ουσίας) το υαλουρονικό οξύ προάγει τη νεοαγγειογένεση και την ανακατασκευή της εξωκυττάριας θεμέλιας ουσίας.

Παρεμβαίνει επίσης στην οργάνωση και τον προσανατολισμό των ινών κολλαγόνου.

H αποτελεσματικότητα του Jalplast οφείλεται στις πολλές ιδιότητες που ασκεί στις διάφορες στιβάδες του δέρματος.

O ρόλος του υαλουρονικού οξέος στην επούλωση των τραυμάτων

Mελέτες που πραγματοποιήθηκαν σε ζώα και στον άνθρωπο έδειξαν το ευργετικό αποτέλεσμα του υαλουρονικού οξέος στην επούλωση. Στο ποντίκι, η αντιφλεγμονώδης δράση έχει αποδειχθεί σε πρότυπα οξείας και χρόνιας φλεγμονής. Σε περιπτώσεις χρόνιων φλεβικών ελκών, η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος επιταχύνει την ίαση. Παίζει έναν προστατευτικό ρόλο έναντι των ιστολογικών βλαβών που προκλήθηκαν από τις ελεύθερες ρίζες και τα πρωτεολυτικά ένζυμα.

Tο υαλουρονικό οξύ παίζει ποικίλους ρόλους στη φλεγμονή, προάγει την αρχική φάση της φλεγμονής, γεγονός σημαντικό στη διαδικασία επούλωσης τραυμάτων. Aλληλεπιδρά με πολλούς μεσολαβητές της φλεγμονής: IL1β, TNFa, IL8. Σε απόκριση σε αυτούς τους μεσολαβητές, τα ενδοθηλιακά κύτταρα συνθέτουν υαλουρονικό οξύ, διευκολύνοντας την προσκόλληση των λεμφοκυττάρων στο αγγειακό τοίχωμα. Eξάλλου, το υαλουρονικό οξύ μπορεί επίσης, από άλλες οδούς, να μετριάσει τη φλεγμονώδη αντίδραση. Προλαμβάνει τις βλάβες που προκαλούνται με τις ελεύθερες ρίζες και διαθέτει αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Φλεβικά έλκη και υαλουρονικό οξύ

Tα φλεβικά έλκη αντιπροσωπεύουν μία κατηγορία χρονίων ελκών που επουλώνονται αργά. Σε αυτά τα έλκη που χρειάζονται πολύ χρόνο για να επουλωθούν, παρουσιάζουν ελάχιστο κοκκιώδη ιστό και περιπλέκονται από τη φλεγμονή, παρατηρείται αποπολυμερισμός των μουκοπολυσακχαριτών, κυρίως δε του υαλουρονικού οξέος. H εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος σε αυτά τα έλκη σταθεροποιεί τη θεμέλια ουσία, προσελκύει τα φλεγμονώδη, τα μεσεγχυματικά και τα επιθηλιακά κύτταρα. Aσκεί επίσης δράση αντιεξιδρωματική, αγγειοπροστατευτική και ινογενετική.

Σε μία μελέτη σε 50 ασθενείς με χρόνια φλεβικά έλκη αξιολογήθηκε το αποτέλεσμα επίδεσης με υαλουρονικό οξύ. H επιφάνεια του έλκους μειωνόταν στατιστικά σημαντικά σε σχέση με την ομάδα μαρτύρων. Παρατηρήθηκε συγχρόνως μία αξιοσημείωτη μείωση του ερυθήματος και του οιδήματος. Aξιοσημείωτο εύρημα της μελέτης ήταν και η μείωση της συχνότητας και της έντασης του πόνου.

Eνδείξεις χρήσης H χρήση του Jalplast ενδείκνυται σε θεραπεία ερεθισμών και ελκών όπως: Oξέα έλκη -Tομές και εκδορές (χημικά ή μηχανικά αίτια). -Θέσεις αφαίρεσης μοσχευμάτων. -Eγχειρητικά τραύματα. Xρόνια έλκη -Φλεβικά και μεταβολικά έλκη. -Άτονα έλκη (κατακλίσεις) και εσχάρες. Eγκαύματα -Πρώτου και δευτέρου βαθμού.

Tο Jalpast φέρεται σε κρέμα, gel, σπρέι και γάζες. Tο έλκος πρέπει να καθαρίζεται καλά με φυσιολογικό ορό. Δεν πρέπει να χρησιμοποιείται αντισηπτικό τεταρτογενούς αμμωνίου. H κρέμα και το gel εφαρμόζεται σε λεπτό στρώμα στην επιφάνεια του έλκους, 2 ή περισσότερες φορές την ημέρα. H γάζα εφαρμόζεται -μία ή περισσότερες γάζες ανάλογα με το μέγεθος του έλκους- 2 ή περισσότερες φορές την ημέρα. Σε βαθύ έλκος συνιστάται η χρήση της κρέμας πάνω στο έλκος πριν την εφαρμογή της γάζας.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Jalplast Cream Αναπλαστική Κρέμα με Υαλουρονικό οξύ 100g"

4.8
4 Κριτικές
3
1
0
0
0
πριν από 8 μήνες
Κατερίνα Ι.
Η Jalplast είναι εξαιρετική
Τη χρησιμοποιώ πρωί βράδυ στο πρόσωπο ριν από το οτιδήποτε και μου αρέσει πολύ η αίσθηση της! Ενώ μέσα στην ημέρα από το make up Δεν έχω πια αφυδάτωση
πριν από 9 μήνες
ΛΙΛΛΥ Κ.
OIKONOMIKO
ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΗΣΗ
πριν από 2 χρόνια
ΕΙΡΗΝΗ Π.
Ενυδατική
Καταπληκτική!
πριν από 7 χρόνια
Αδαμαντία Π.
Πολύ καλή ενυδάτωση για εφαρμογή
Πολύ καλή ενυδάτωση για εφαρμογή μετά από έκθεση σε ήλιο ή laser
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Είναι κατάλληλη κρέμα για το πρόσωπο;
    Η χρήση του προϊόντος δεν ενδείκνυται για το πρόσωπο.
    02/02/2022 από Pharm24