-5€ Με Αγορές 20€
Klorane Shampooing aux Fibres de Lin 200ml
40 πόντοι

Klorane Shampooing aux Fibres de Lin 200ml

Shampoo με Ίνες Λιναριού για Όγκο & Πλούσια Αίσθηση στα Λεπτά Μαλλιά

Κωδικός 005746
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  10,61€
  4.0
0
1
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Klorane Shampooing aux Fibres de Lin 200ml Shampoo με Ίνες Λιναριού για Όγκο &  Πλούσια Αίσθηση στα Λεπτά Μαλλιά Δράση Τα Εργαστήρια Klorane επέλεξαν το λινάρι, το ανάλαφρο και αέρινο αυτό φυτό, για την πλούσια περιεκτικότητά του σε γλίσχρασ...  Διαβάστε περισσότερα

7,96€
ΕΞΤΡΑ PROMO!

Αγοράζοντας Προϊόντα Klorane Αξίας 20€ και άνω, Άμεση Εξαργύρωση -5€ στο Καλάθι σου! (1 Εξαργύρωση / Παραγγελία)

Κερδίστε 40 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3282770147292
ΒΑΡΟΣ: 220gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Σαμπουάν Αδύναμα-Κατεστραμμένα Μαλλιά

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Klorane Shampooing aux Fibres de Lin 200ml

Shampoo με Ίνες Λιναριού για Όγκο &  Πλούσια Αίσθηση στα Λεπτά Μαλλιά

Δράση

Τα Εργαστήρια Klorane επέλεξαν το λινάρι, το ανάλαφρο και αέρινο αυτό φυτό, για την πλούσια περιεκτικότητά του σε γλίσχρασμα, που δρα σαν φυσικό στήριγμα, χαρίζοντας κράτημα και όγκο στα μαλλιά από τη ρίζα. Ενσωματωμένο στην καρδιά μιας εξαιρετικά ανάλαφρης σύνθεσης, χωρίς σιλικόνη ή άλλους παράγοντες που βαραίνουν την τρίχα, τα συστατικά αυτά καθιστούν το σαμπουάν με ίνες λιναριού το κατεξοχήν σαμπουάν για όγκο. Καθαρίζει και ξεμπερδεύει τα λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο χωρίς να τα βαραίνει. Τέλεια προστατευμένα και απόλυτα λεία, τα μαλλιά αποκτούν ανάλαφρο όγκο και απαλότητα.

 

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα

Όγκος: 94%
Κράτημα: 92%
Ανάλαφρη αίσθηση: 91%*

* Τεστ χρήσης υπό δερματολογικό έλεγχο μόνο στο σαμπουάν, που πραγματοποιήθηκε σε 70 γυναίκες (% ικανοποίησης)

ΧΡΗΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KLORANE

Το Λινάρι είναι ένα φυτό που στις μέρες μας μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως. Στην κλωστοϋφαντουργία είναι διαδεδομένο χάρη στις μακριές ίνες του, που μετά από διάφορα στάδια επεξεργασίας, δίνουν το νήμα λιναριού για την παραγωγή υφασμάτων.
Το ελαιούχο λινάρι καλλιεργείται για τους βρώσιμους σπόρους του που είναι πλούσιοι σε έλαια και πρωτεΐνες. Έχουν κυρίαρχη θέση στη διαιτητική γιατί είναι πολύ πλούσιοι σε απαραίτητα λιπαρά οξέα. Το γλίσχρασμα των σπόρων μπορεί να αντικαταστήσει το αραβικό κόμμι στη βιομηχανία τροφίμων. Στη φυτοθεραπεία, οι σπόροι του Λιναριού χρησιμοποιούνται για εσωτερική και εξωτερική χρήση για τις μαλακτικές και απαλυντικές τους ιδιότητες. Στην κοσμητολογία χρησιμοποιείται κυρίως για τις αντιγηραντικές και μαλακτικές του ιδιότητες. Πρόσφατα, χρησιμοποιήθηκε στα προϊόντα μαλλιών χάρη στα γλισχράσματα που περιέχει και που χαρίζουν όγκο στα μαλλιά.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΦΥΤΙΚΟΥ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΟΣ

Τα Εργαστήρια Klorane αντλούν από την καρδιά των σπόρων λιναριού τα γλισχράσματα: διαλυτές ίνες που αποτελούνται από πολυσακχαρίτες και σχηματίζουν ένα αόρατο φιλμ γύρω από την τρίχα για να την τονώσουν και να της δώσουν όγκο από τη ρίζα της.

ΒΟΤΑΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΦΑΚΕΛΟΣ

Λατινική ονομασία: Linum usitatissimum L.
Οικογένεια : Linaceae.
Το Λινάρι είναι ένα αειθαλές φυτό που φύεται όλο το χρόνο και του οποίου ο ίσιος και ινώδης κορμός μπορεί να φτάσει σε ύψος 80εκ.
Τα φύλλα του είναι απλά, διαφορετικά μεταξύ τους, ευθεία ή λογχοειδή.
Τα άνθη του έχουν μπλε χρώμα και είναι μονήρη, με ευθύ και μακρύ μίσχο.
Οι καρποί του έχουν σκληρό περίβλημα και περικλείουν λείους, γυαλιστερούς σπόρους ανοιχτού ή πιο σκούρου καφέ χρώματος και έχουν μέγεθος 4 με 6 mm.
Το Λινάρι καλλιεργείται τόσα πολλά χρόνια που δεν γνωρίζουμε πλέον την αρχική μορφή του και έτσι η προέλευσή του είναι αμφίβολη. Στις μέρες μας, το Linum usitatissimum L. καλλιεργείται ευρέως στην Ευρώπη και σε πολλές περιοχές του κόσμου. Το βρίσκουμε να φύεται δίπλα σε αγρούς, λιβάδια ή στις άκρες των δρόμων.
Υπάρχουν περίπου 200 διαφορετικά είδη Λιναριού.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

Η καλλιέργεια του Λιναριού είναι πολύ παλιά, από τις απαρχές της γεωργίας. Μαζί με την κάνναβη, είναι το πρώτο φυτό που χρησιμοποιήθηκε στην κλωστοϋφαντουργία. Τα αρχαιολογικά ευρήματα είναι πολλά και τα κομμάτια υφάσματος που βρέθηκαν χρονολογούνται 8000 χρόνια π.Χ. Το Λινάρι χρησιμοποιείται στα ρούχα, τα καραβόπανα, τα σχοινιά και τον καμβά. Τα σάβανα των Αιγυπτίων και οι κορδέλες που τύλιγαν τις μούμιες φτιάχνονταν από λινάρι από τον XXIIIο αιώνα π.Χ. Ο Ιπποκράτης (V-IVος αιώνας π.Χ.) χρησιμοποιούσε τους σπόρους του λιναριού για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες και ο Θεόφραστος (IVος αιώνας π.Χ) φαίνεται να είναι ο πρώτος που κάνει γνωστά τα γλισχράσματά του κατά του βήχα. Τον XVο και XVIο αιώνα, το έλαιο Λιναριού έχει κυρίαρχη θέση στη φαρμακευτική πρακτική.

Συσκευασία

200ml

Μία μόνο εφαρμογή αρκεί. Ξεπλύνετε. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Συμβουλές και προτάσεις του φαρμακοποιού

Χρησιμοποιήστε το σαμπουάν με ίνες λιναριού σε συνδυασμό με τη φροντίδα χωρίς ξέπλυμα για ένα ολοκληρωμένο τελετουργικό όγκου στα μαλλιά και ακόμη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα.

WATER (AQUA), SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM COCOAMPHOACETATE, SODIUM CHLORIDE, CETEARETH-60 MYRISTYL GLYCOL, SODIUM LAURETH-8 SULFATE, BLUE 1 (CI 42090), CITRIC ACID, EXT. VIOLET 2 (CI 60730), FRAGRANCE (PARFUM), LIMONENE, LINUM USITATISSIMUM (LINSEED) SEED EXTRACT (LINUM USITATISSIMUM SEED EXTRACT), MAGNESIUM LAURETH SULFATE, MAGNESIUM LAURETH-8 SULFATE, MAGNESIUM OLETH SULFATE, PHENOXYETHANOL, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, SODIUM OLETH SULFATE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Klorane Shampooing aux Fibres de Lin 200ml"

4.0
1 Κριτικές
0
1
0
0
0
πριν από 2 χρόνια
Θοδωρης Τ.
Πολυ καλο!
Δίνει όγκο, το συστήνω.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;