Korres Cucumber Eye Mask 8ml
15 πόντοι

Korres Cucumber Eye Mask 8ml

Δροσερή Μάσκα Ματιών με Aγγούρι για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες

Κωδικός 007342
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  4,50€
  4.2
4
5
2
0
0
Διαβάστε κριτικές
(11)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Korres Δροσερή Μάσκα Ματιών με Aγγούρι για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 8ml Μάσκα ματιών, σε μορφή gel, που φροντίζει για την υγιή όψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών μέσω της ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης.
Το Αγγούρι, γνωστό για την παραδοσ...  
Διαβάστε περισσότερα

2,93€
Κερδίστε 15 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5203069055355

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Korres Δροσερή Μάσκα Ματιών με Aγγούρι για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 8ml

Μάσκα ματιών, σε μορφή gel, που φροντίζει για την υγιή όψη της ευαίσθητης περιοχής των ματιών μέσω της ενυδάτωσης και αποτοξίνωσης.
Το Αγγούρι, γνωστό για την παραδοσιακή του χρήση ως ενυδατικό και αναζωογονητικό συστατικό, συνδυάζεται με μείγμα φυσικών δραστικών, μεταξύ των οποίων Υαλουρονικό οξύ υψηλού μοριακού βάρους, Βεταϊνη, Χαμομήλι και Guarana, που ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία, τονώνουν, βελτιώνουν την όψη μαύρων κύκλων και το πρήξιμο στην περιοχή.

Αγγούρι (εκχύλισμα): Αναζωογονεί και ενυδατώνει.

Φυσικά εκχυλίσματα (Ενεργό σύμπλεγμα): ενισχύουν τη μικροκυκλοφορία / δρουν κατά των μαύρων κύκλων.

Υαλουρονικό οξύ υψηλού ΜΒ: ενυδατώνει και μειώνει την απώλεια υγρασίας. 

Βεταϊνη, Rhodiola Rosea (φυσικό μίγμα): στοχεύουν στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών, μειώνουν το πρήξιμο και αναζωογονούν τα μάτια.

Χαμομήλι (Βιολογικό εκχύλισμα): αντιφλεγμονώδης δράση.

Gingo Biloba (εκχύλισμα): ξεκουράζει και αποτοξινώνει τα μάτια.

Guarana (εκχύλισμα): τόνωση 

Echinachea (εκχύλισμα): αντιφλεγμονώδες, προστατεύει τα ευαίσθητα μάτια.

Απλώστε σε καθαρό και στεγνό δέρμα, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε για 10-15 λεπτά και ξεπλύνετε με άφθονο νερό. 

ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ & ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΓΙΚΑ ΕΛΕΓΜΕΝΟ

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΜαύροι Κύκλοι - Σακούλες Ματιών
ΜορφήΜάσκα
ΠεριοχήΜάτια

Aqua/ Water/ Eau, Glycerin, Pentylene Glycol, Butylene Glycol, Betaine, Hydroxyethylcellulose, Panthenol, Ammonium Glycyrrhizate, Benzyl Alcohol, Calendula Officinalis Flower Extract, Chamomila Recutita (Matricaria) Flower Extract, Centella Asiatica Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Echinacea Purpurea Extract, Escin, Ginko Biloba Leaf Extract, Hydrolyzed Yeast Protein, Lecithin, Magnolia Officinalis Bark Extract, Maltodextrin, Paullinia Cupana Seed Extract, Polyacrylate Crosspolymer-6, Rhodiola Rosea Root Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Saccharomyces Cerevisiae Extract, Salicylic Acid, Sodium Hyaluronate, Sodium Phytate, Sorbic Acid, Tocopherol, Vitis Vinifera (Grape) Seed Extract.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Korres Cucumber Eye Mask 8ml"

4.2
11 Κριτικές
4
5
2
0
0
πριν από 8 χρόνια
Μαρία Μ.
Korres Δροσερή μάσκα ματιών Aγγούρι Για Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 0,27Fl. Oz. 8mL
Πολύ δροσερή , ξεκουράζει και υπάρχει μια βελτίωση στους μαύρους κύκλους.Όμως έχει πολύ λίγη ποσότητα το συγκεκριμένο προιόν και γι' αυτό θα ήθελα μεγαλύτερη συσκευασία.
πριν από 8 χρόνια
Αργυρώ Τ.
Πολύ καλή.
Άμεση αίσθηση δροσιάς,απαλότητας,και είδα και μία μικρή βελτίωση στο πρήξιμο των βλεφάρων. Θα την ξαναπάρω οπωσδήποτε. tip: Να την έχετε μόνιμα στο ψυγείο,έτσι είναι ακόμα πιο δροσερή όταν την βάζετε στο μάτι.
πριν από 9 χρόνια
ΣΤΕΛΛΑ Λ.
Arita Kali
Arita Kali
πριν από 3 μήνες
Ηλιάνα Τ.
Πολύ δροσερή και αναζωογονητική!!
Πολύ δροσερή και αναζωογονητική!!
πριν από 2 χρόνια
Ελευθερια Π.
Κορρες
Πραγματικα τελειο προιον!! Βλεπεις διαφορα απο την κιολας εφαρμογη!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;