Korres Hand Cream με Αμυγδαλέλαιο & Βούτυρο Karite 75ml
28 πόντοι

Korres Hand Cream με Αμυγδαλέλαιο & Βούτυρο Karite 75ml

Θρεπτική, μη Λιπαρή Κρέμα Χεριών, Ιδανική για Ξηρά & Σκασμένα Χέρια

Κωδικός 005162
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  8,90€
  5.0
8
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(8)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Korres Κρέμα Χεριών για Ξηρά & Σκασμένα Χέρια με Αμυγδαλέλαιο & Βούτυρο Karite 75ml Θρεπτική, μη λιπαρή κρέμα χεριών, ιδανική για ξηρά/ σκασμένα χέρια. Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο [Ελασσόνα], Βούτυρο Karitè & Προβιταμίνη Β5 / μείγμα φυσικών συστατικ...  Διαβάστε περισσότερα

5,61€
Κερδίστε 28 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5203069056338

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Korres Κρέμα Χεριών για Ξηρά & Σκασμένα Χέρια με Αμυγδαλέλαιο & Βούτυρο Karite 75ml

Θρεπτική, μη λιπαρή κρέμα χεριών, ιδανική για ξηρά/ σκασμένα χέρια.

Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο [Ελασσόνα], Βούτυρο Karitè & Προβιταμίνη Β5 / μείγμα φυσικών συστατικών που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος τα σκασμένα χέρια, αποκαθιστώντας την ελαστικότητα και λεία όψη της επιδερμίδας. 
Epilobium Angustifolium & Καλέντουλα / προσφέρει αντιοξειδωτική και αντι-ερεθιστική δράση.
Κερί Μέλισσας / ενυδατικές και θρεπτικές ιδιότητες, που προστατεύουν την επιδερμίδα.
Βιταμίνη Ε / αντιοξειδωτική δράση.

Βιολογικό Αμυγδαλέλαιο:

Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο στις συνθέσεις ΚΟΡΡΕΣ παρασκευάζεται με ψυχρή έκθλιψη βιολογικών αμυγδάλων [καρποί του δέντρου Prunus amygdalus dulcis] στα οποία έχει διατηρηθεί η καφέ, λεπτή επιδερμίδα στο εξωτερικό τους. Αυτή η διαδικασία οδηγεί στην παραγωγή ενός ανώτερου ποιοτικά ελαίου σε επίπεδο συγκέντρωσης δραστικών συστατικών [σε σύγκριση με το αντίστοιχο έλαιο που προέρχεται από καρπούς στους οποίους έχει αφαιρεθεί η καφέ επιδερμίδα], καθώς σύμφωνα με βιβλιογραφικά δεδομένα, επιβεβαιωμένα με εργαστηριακές μελέτες, η οξειδωτική σταθερότητα του Αμυγδαλέλαιου αποδίδεται στο υψηλό περιεχόμενο α-τοκοφερόλης. Το έλαιο που προκύπτει από την τελική επεξεργασία, διαθέτει ποιοτικά χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις διεθνείς προδιαγραφές, για παράδειγμα βάσει περιεχομένου σε ολεϊκό οξύ και α-τοκοφερόλη. Το βιολογικό Αμυγδαλέλαιο της ΚΟΡΡΕΣ έχει μετρηθεί ως προς την οξειδωτική του σταθερότητα με τη μέθοδο Rancimat [μέθοδος με την οποία ελέγχεται το αντιοξειδωτικό δυναμικό ενός ελαίου], αποδεικνύοντας την υψηλή αντιοξειδωτική προστασία που προσφέρει.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΕνυδάτωση
ΠεριοχήΧέρια

Aqua/ Water/ Eau, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Distarch Phosphate, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Beeswax (Cera Alba), Dicaprylyl Carbonate, Propylheptyl Caprylate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Alpha-Isomethyl Ionone, Ascorbyl Palmitate, Calendula Ocinalis Flower Extract, Caprylyl Glycol, Citronellol, Coumarin, Epilobium Angustifolium Flower/ Leaf/ Stem Extract, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Glycine Soja (Soybean) Oil, Helianthus Annuus (Sunower) Seed Oil, Hexyl Cinnamal, Hydrogenated Coco-Glycerides, Irvingia Gabonensis Kernel Butter, Lecithin, Limonene, Octyldodecanol, Olive Oil Decyl Esters, Panthenol, Parfum (Fragrance), Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Squalene, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Korres Hand Cream με Αμυγδαλέλαιο & Βούτυρο Karite 75ml"

5.0
8 Κριτικές
8
0
0
0
0
πριν από 9 χρόνια
Γιάννα
Τέλεια κρέμα χεριών!!!
Είναι η καλύτερη κρέμα χεριών που έχω δοκιμάσει....Απορροφάται ΑΜΕΣΩΣ!!!!!!! Δεν αφήνει λιπαρότητα στα χέρια και μυρίζει υπέροχα!!!!!
πριν από 5 χρόνια
.
Κρέμα χεριων Korres
Η καλυτερη κρέμα χεριων. Δεν αφηνει λιπαροτητα, μυριζει υπεροχα και κανει τα σκασμενα χερια απαλα!
πριν από 5 χρόνια
.
Ελενα Σερραια
Υπεροχη αισθηση ενυδατωσης και μυρωδιας την συνιστω ανεπιφυλακτα
πριν από 4 ημέρες
ΕΥΘΑΛΙΑ Π.
Αξιολόγηση για την κρέμα χεριών Korres
Υπέροχη υφή,καθόλου λιπαρή,απορροφάται πολύ γρήγορα,ονειρεμένη μυρωδιά αμυγδαλέλαιου και βουτύρου Karite.
πριν από 6 μήνες
Άννυ Κ.
Κορυφαία!
Έχει την πιο υπέροχη μυρωδιά που έχω βρει σε κρέμα χεριών, δεν αφήνει ίχνος λιπαρότητας και τα αποτελέσματά της είναι άμεσα. Κορυφαία, ειλικρινά!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;