La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Tinted Cream Spf50+, 50ml
88 πόντοι

La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Tinted Cream Spf50+, 50ml

Αντηλιακό Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας με Χρώμα, για τις Κηλίδες, Χωρίς Άρωμα

Κωδικός 045126
Σύντομα διαθέσιμο

Π.Λ.Τ.  28,50€
  5.0
4
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(4)
Γράψτε τη γνώμη σας
  3 Ερωτήσεις χρηστών

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Tinted Cream Spf50+ Αντηλιακό Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας με Χρώμα, για τις Κηλίδες, Χωρίς Άρωμα 50ml Nέα γενιά αντηλιακής φροντίδας που προστατεύει από τη φωτογήρανση που προκαλεί...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 88 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3337875797764
ΒΑΡΟΣ: 95gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

La Roche Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Tinted Cream Spf50+ Αντηλιακό Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας με Χρώμα, για τις Κηλίδες, Χωρίς Άρωμα 50ml

Nέα γενιά αντηλιακής φροντίδας που προστατεύει από τη φωτογήρανση που προκαλείται από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο, και βοηθά να διορθωθεί ορατά η δερματική μελάγχρωση.

Προστασία Ευρέος Φάσματος κατά των UV και της ρύπανσης + Δερματολογικά Ενεργά Συστατικά, με Procerad, Νιασιναμίδη και Μεταλλικές Χρωστικές.

ΥΦΗ
Κρέμα με χρώμα. Υψηλή Κάλυψη.
 

ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ

  • ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ: Με τη νέα τεχνολογία CELLOX-B3 TECH™ με Mexoryl XL είναι σχεδιασμένο να περιορίζει τις βλάβες που δημιουργούνται από UVB/UVA, IR-A & ρύπανση. Προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος, περιορίζει τη προσκόλληση ρύπων στην επιδερμίδα και προστατεύει από το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τη ρύπανση και την IR-A. 
  • ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ: Αποτελεσματικό κατά της υπερμελάγχρωσης με δερματολογικά ενεργά συστατικά [ProceradTM + Νιασιναμίδη] και Μεταλλικές Χρωστικές. 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

  • ΤΟ 90% ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΑΜΕΣΩΣ ΕΝΑΝ ΠΙΟ ΟΜΟΙΟΜΟΡΦΟ ΤΟΝΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ*
  • ΑΠΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ 50% ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΕΛΑΓΧΡΩΣΗΣ που προκαλείται από το ορατό φως**


* Έλεγχος αντίληψης καταναλωτή – 40 γυναίκες
**Κλινική δοκιμή σε σύγκριση με τη ζώνη θεραπείας από 21 εθελοντές μετά από 4 ημέρες έκθεσης στο ορατό φως (144J/cm2με ηλιακή προσομοίωση ισοδύναμη με 1 ώρα άμεσης έκθεσης στον ήλιο το μεσημέρι).

Για καθημερινή χρήση, εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα, ως το τελευταίο βήμα στο πρόγραμμα περιποίησής σας.

Αποφύγετε την περιοχή των ματιών.

Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Δείκτης ΠροστασίαςSPF 50+
ΜορφήΚρέμα
ΠεριοχήΠρόσωπο
ΧρώμαΜε Χρώμα

AQUA / WATER / EAU ● GLYCERIN ● PROPANEDIOL ● CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● C12-15 ALKYL BENZOATE ● ALCOHOL DENAT. ● BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE ● TITANIUM DIOXIDE ● CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● DROMETRIZOLE TRISILOXANE ● STYRENE/ACRYLATES COPOLYMER ● DIMETHICONE ● CI 77492 / IRON OXIDES ● ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH ● PROPYLENE GLYCOL ● SYNTHETIC WAX ● DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE ● POTASSIUM CETYL PHOSPHATE ● NIACINAMIDE ● TOCOPHEROL ● ALUMINUM HYDROXIDE ● AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE ● BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER / SHEA BUTTER ● CAPRYLYL GLYCOL ● CI 77491 / IRON OXIDES ● CI 77499 / IRON OXIDES ● CITRIC ACID ● GLYCERYL STEARATE ● HYDROXYPROPYL METHYLCELLULOSE ● MYRISTIC ACID ● 2-OLEAMIDO-1,3-OCTADECANEDIOL ● PALMITIC ACID ● PEG-100 STEARATE ● PEG-8 LAURATE ● SODIUM CHLORIDE ● SODIUM DODECYLBENZENESULFONATE ● STEARIC ACID ● TRIETHANOLAMINE ● TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE ●

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct Photocorrection Daily Tinted Cream Spf50+, 50ml"

5.0
4 Κριτικές
4
0
0
0
0
πριν από 2 χρόνια
ΤΑΝΙΑ Σ.
La roche posay anthelios
Καταπληκτικό προιον ,με πολυ καλά αποτελέσματα .Το συστήνω ανεπιφύλακτα!καλό καλοκαίρι!
πριν από 5 μήνες
Μαρία Α.
ΥΠΕΡΟΧΟ
Με μικρή ποσότητα καλύπτεις όλο το πρόσωπο , υπέροχο cover σε παναδες , φακίδες κλπ αντηλιακή προστασία με τέλεια απορροφητικότητα και μια ελαφριά γυαλάδα που δίνει στο πρόσωπο μια φυσική λαμψη
πριν από 11 μήνες
ΜΑΡΙΑ Χ.
https://bf0rrkhx.r.eu-central-1.awstrack.me/L0/https:%2F%2Fnews.pharm24.gr%2Fl%2FMZQzC61N9xMGDhVETaheZA%2FRNtjY0cMmNrVKgfyzFid763g%2FavwZLBIPPZmSZJ9WP7WiPg/1/01070188aef2c333-6502ef4f-e51f-4c3c-ab2d-c21230c283d1-000000/DbL_o36rY4hYYE2ONkCxm7bi37w=106
Παρόλο που χρησιμοποιώ αρκετά προϊόντα la roche δεν έμεινα ικανοποιημένη. Ίσως φταίει το χρώμα που είναι δυνατό. . Θα έλεγα πως ο τόνος του χρώματος....
πριν από 11 μήνες
ΠΗΝΕΛΟΠΗ Ι.
Αρκετα λαλη,το μπμο μειομ εινσι όυο δυδκολα σπλώνεται.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Στο προϊόν που παρέλαβα αναγράφεται (light) ωστόσο κατά την αγορά του δεν υπήρχε επιλογή χρώματος ,παρακαλώ ενημερώστε με για το αν υπάρχει medium/dark
    To προϊόν κυκλοφορεί σε μια απόχρωση, ωστόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 300 6842.
    01/06/2023 από Pharm24
    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περίοδο εγκυμοσύνης;;
    Πάντα με την σύμφωνη γνώμη του ιατρού σας.
    04/04/2023 από Pharm24
    Το προιον που εχω στο καλαθι ποιο χρωμα ειναι? Δεν βλεπω τις κατηγοριες χρωματος
    H αντηλιακή βγαίνει σε μια απόχρωση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους τους τύπους δέρματος.
    04/04/2022 από Pharm24