La Roche-Posay Toleriance Respectissime Soft Eye Pencil 1g - Μαύρο
39 πόντοι

La Roche-Posay Toleriance Respectissime Soft Eye Pencil 1g - Μαύρο

Μαλακό Μολύβι Ματιών που Τονίζει & Φωτίζει τα Μάτια

Κωδικός 044723
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  12,00€
  4.3
5
2
0
0
1
Διαβάστε κριτικές
(8)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

La Roche-Posay Toleriance Respectissime Soft Eye Pencil Μαλακό Μολύβι Ματιών 1g Ευαίσθητα μάτια. Ελεγμένο για αλλεργίες. ΤΙ ΕΙΝΑΙ Μολύβι ματιών που δίνει ένταση στο βλέμμα κ...  Διαβάστε περισσότερα

7,79€
Παρακαλούμε επιλέξτε
Κερδίστε 39 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3337872410147
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Μολύβια Ματιών, Καλλυντικά, La Roche-Posay Τoleriane, La Roche-Posay Make Up

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

La Roche-Posay Toleriance Respectissime Soft Eye Pencil Μαλακό Μολύβι Ματιών 1g

Ευαίσθητα μάτια. Ελεγμένο για αλλεργίες.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ
Μολύβι ματιών που δίνει ένταση στο βλέμμα και αναδεικνύει την περιοχή των ματιών, για εντυπωσιακό αποτέλεσμα μακιγιάζ.

ΥΦΗ
Κρεμώδης, μεταξένια υφή, για τέλεια, ανάλαφρη εφαρμογή κάθε φορά.
ΒΑΣΙΚΑ ΟΦΕΛΗ
Χάρη στις μαλακτικές ιδιότητες της σύνθεσής του, εφαρμόζεται απαλά δημιουργώντας γραμμές προσαρμόσιμης έντασης στα βλέφαρα. Έντονο χρώμα μακράς διάρκειας, που δεν ξεφλουδίζει.
Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ
Δεν μουντζουρώνει. Διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις.
Ευαίσθητα μάτια και χρήστες φακών επαφής.

ΒΑΣΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • ΚΑΘΑΡΕΣ ΧΡΩΣΤΙΚΕΣ

Για έντονο χρώμα χωρίς ερεθισμούς.

  • ΚΕΡΙ ΜΕΛΙΣΣΩΝ

Για απαλή υφή και σταθερό κράτημα που διαρκεί.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ:

  • Έντονο βλέμμα με ένα μόνο πέρασμα.
  • Χρώμα μακράς διάρκειας που παραμένει σταθερό για αρκετές ώρες.

Σχεδιάστε μια γραμμή στο επιθυμητό πάχος, κατά μήκος της βάσης των πάνω ή των κάτω βλεφαρίδων, για να δώσετε σχήμα στα μάτια σας και να τα αναδείξετε.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΠεριοχήΜάτια

CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE,POLYGLYCERYL-3 DIISOSTEARATE,CERA ALBA / BEESWAX,HYDROGENATED CASTOR OIL,HYDROGENATED PALM KERNEL GLYCERIDES,SORBITAN PALMITATE,CERA MICROCRISTALLINA / MICROCRYSTALLINE WAX,CANDELILLA CERA / CANDELILLA WAX,HYDROGENATED PALM GLYCERIDES,CI 77266 / BLACK 2,CI 77499 / IRON OXIDES,CI 77492,CI 77491, CI 77492, CI 77499 / IRON OXIDES,CI 77491,CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE,MICA.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "La Roche-Posay Toleriance Respectissime Soft Eye Pencil 1g - Μαύρο"

4.3
8 Κριτικές
5
2
0
0
1
πριν από 3 μήνες
Μυρτώ Δ.
Εξαιρετικό!!
Το χρησιμοποιώ χρόνια γιατί έχω αλλεργικό δέρμα κσι πολύ ευαίσθητα μάτια. Είναι το μόνο προϊόν που δε μου δημιουργεί κανένα πρόβλημα.
πριν από 2 χρόνια
ELENA P.
La Roche-Posay Respectissime Soft Eye Pencil Μολύβι Ματιών
Είναι λίγο μαλακό
πριν από 2 χρόνια
Μακρίνα Α.
Μαλακο μολυβι, εντονο χρωμα, λεπτη μυτη!
Συνηθως χρησιμοποιω μολυβια ματιων απο αλλες εταιρειες με φυτικα συστατικα. Δυσκολευομενη να βρω ενα σε μαυρο χρωμα την χρονικη στιγμη της τελευταιας μου παραγγελιας, αποφασισα να δοκιμασω αυτο το μαυρο μολυβι ματιων της LAROCHE POSAY. Το μολυβι ειναι πολυ μαλακο, σεβεται την επιδερμιδα κατα την εφαρμογη, η μυτη του αν οχι η πιο λεπτη, απο τις πιο λεπτες που εχω δει στην αγορα για τελεια εφαρμογη, και το χρωμα του εντονο, πραγματικο μαυρο, θυμιζει eyeliner και τοσο απαλο που οι διορωσεις γινονται ακομα και με το δαχτυλο. Το μονο που με προβληματισε ειναι το γεγονος οτι κατα την πρωτη εφαρμογη στο εσωτερικο του κατω βλεφαρου, ενοχλησε τα ματια μου, εφερε τσουξιμο, κοκκινισμα και δακρυα, με αποτελεσμα να μεινουν μαυρα κομματια μολυβιου στο εσωτερικο των ματιων και να μουντζουρωθει και τελικα φυγει ολο το μακιγιαζ.
πριν από 2 χρόνια
Νικολέττα Π.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Μαλακό μολύβι, εφαρμόζεται εύκολα και διαρκεί. Είναι ιδανικό για ευαίσθητα μάτια, οπως τα δικά μου. Απ' όταν το δοκίμασα δεν το αλλάζω.
πριν από 3 χρόνια
Ιωάννα Μ.
Αδιάφορο
Πολύ μαλακό μολύβι, απλώνεται εύκολα αλλά δεν παραμένει στο μάτι Δε νομίζω να το προτιμήσω ξανά παρ όλο που χρόνια χρησιμοποιώ προϊόντα αυτής της εταιρείας Ευχαριστώ
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;