Lactotune Promo Stop Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής Με Κύτταρα Ζυμομύκητα 1+1 Δώρο 2x6caps
-32%

Lactotune Promo Stop Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής Με Κύτταρα Ζυμομύκητα 1+1 Δώρο 2x6caps

Κωδικός 035140
Σύντομα διαθέσιμο

  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Lactotune Promo Stop Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής Με Κύτταρα Ζυμομύκητα 1+1 Δώρο 2x6caps Το LACTOTUNE™ Stop είναι ένα καινοτόμο διατροφικό συμπλήρωμα, που συνδυάζει τα οφέλη 3 θερμικά απενεργοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος L. Acidophilus,...  Διαβάστε περισσότερα

Έχει καταργηθεί/αντικατασταθεί από την εταιρεία
Κερδίστε 24 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARDCODE: 5213000112511
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Προϊόντα που έχουν καταργηθεί

Lactotune Promo Stop Προβιοτικό Συμπλήρωμα Διατροφής Με Κύτταρα Ζυμομύκητα 1+1 Δώρο 2x6caps

Το LACTOTUNE™ Stop είναι ένα καινοτόμο διατροφικό συμπλήρωμα, που συνδυάζει τα οφέλη 3 θερμικά απενεργοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος L. Acidophilus, L. Casei S. Thermophilus (4 δισεκατομμύρια), προβιοτικά κύτταρα ζυμομύκητα S. Boulardii (2,5 δισεκατομμύρια), μαγνήσιο και ασβέστιο για την πρόληψη και την άμεση ανακούφιση της οξείας διάρροιας, της διάρροιας του ταξιδιώτη και των εντερικών λοιμώξεων.

Το LACTOTUNE™ Stop χάρη στην εξαιρετικά ταχεία έναρξη δράσης λόγω των θερμικά απενεργοποιημένων βακτηρίων γαλακτικού οξέος και της τεκμηριωμένης κλινικής αποτελεσματικότητας του S. Boulardii συμβάλλει στην άμεση ομαλοποίηση της εντερικής μικροχλωρίδας*.

Τι είναι μικροβίωμα και ποια η σημασία του;

Εντερικό μικροβίωμα ορίζεται το σύνολο των μικροβίων που αποικίζει το έντερό μας. Αποτελείται από δεκάδες τρις μικροοργανισμούς και περιλαμβάνει τουλάχιστον 1.000 διαφορετικά είδη βακτηρίων.
Σε ένα μέσο ενήλικα το εντερικό μικροβίωμα αναλογεί περίπου στο 1-2% του βάρους του και είναι μοναδικό.


Η σύνθεση του εντερικού μας μικροβιώματος εξελίσσεται από τα πρώτα χρόνια της ζωής μας και επηρεάζεται από διάφορους παράγοντες όπως τον τρόπο γέννησης, την ηλικία, το περιβάλλον, τη διατροφή, τη φαρμακευτική αγωγή και το στρες.
Τα νεότερα βιβλιογραφικά δεδομένα αρχίζουν να αποκαλύπτουν τα μυστικά των 100 τρις βακτηρίων που ζουν στο έντερό μας και πώς μπορούν να επηρεάσουν τη ζωή μας αναφορικά με την υγεία και την ασθένεια.

ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ & ΠΡΕΒΙΟΤΙΚΑ

Τα Προβιοτικά είναι ζωντανοί μικροοργανισμοί που ασκούν ευεργετική δράση στον ξενιστή, όταν χορηγηθούν σε κατάλληλες ποσότητες (Π.Ο.Υ)(1)
Προβιοτικοί μικροοργανισμοί (προ + βίος) = προάγω τη ζωή.

Τα Πρεβιοτικά είναι άπεπτα στοιχεία της διατροφής τα οποία ωφελούν και πυροδοτούν την ανάπτυξη/πολλαπλασιασμό περιορισμένου αριθμού βακτηρίων προσφέροντας έμμεσα οφέλη στην υγεία.(2)

Εξειδικευμένη σειρά προβιοτικών LACTOTUNE™

Τα προϊόντα της σειράς LACTOTUNE™ είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης και παράγονται από την κορυφαία, στον τομέα προβιοτικών Δανέζικη εταιρεία, BioCare. Η BioCare δραστηριοποιείται εδώ και 22 χρόνια αποκλειστικά στον τομέα ανάπτυξης τεχνολογίας και παραγωγής προβιοτικών καλλιεργειών.
Τα προϊόντα της διαθέτουν όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις GMP, HACCP, ISO και φέρουν σήμανση CE, ενώ κυκλοφορούν ήδη σε 35 χώρες.


Εξασφαλίζουν κατά 80% - 90% εγγυημένη βιωσιμότητα των προβιοτικών καλλιεργειών χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία Cryoprotectant, ενώ η ειδική συσκευασία ActiveVial μεγιστοποιεί τη διάρκεια ζωής των προβιοτικών οργανισμών και την αποτελεσματικότητα του προϊόντος.
Τα προϊόντα της σειράς LACTOTUNE™ χάρη στις ειδικά σχεδιασμένες συνθέσεις τους, μπορούν να συμβάλλουν ευεργετικά στον ανθρώπινο οργανισμό, να συνδράμουν στην υποστήριξη της εύρυθμης λειτουργίας του πεπτικού συστήματος και στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Τι είναι οξεία διάρροια;

Η οξεία διάρροια είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίσουν ενήλικες και παιδιά. Χαρακτηρίζεται από διαρροϊκές κενώσεις που ξεκινούν απότομα. Εκτιμάται ότι ο ετήσιος ρυθμός εκδήλωσης της οξείας διάρροιας στις βιομηχανικές χώρες είναι 0,5-2 επεισόδια ανά άτομο ανά έτος.

Η διάρροια σχετίζεται με ταξίδια: Η διάρροια του ταξιδιώτη (TD) έχει ένα ποσοστό από 20 ως πάνω από 60% ανάλογα με το προορισμό και έχει εκτιμηθεί ότι η ασθένεια επηρεάζει 15-20 εκατομμύρια ανθρώπους ετησίως.

Ποιοι παράγοντες επηρεάζουν την οξεία διάρροια;

Οι λοιμώδεις παράγοντες είναι η κύρια αιτία της διάρροιας και συνήθως προέρχονται από μολυσμένα τρόφιμα ή νερό.

Τα βακτηριακά εντεροπαθογόνα προκαλούν περίπου το 80% των περιπτώσεων και οι ιοί και τα πρωτόζωα αντιπροσωπεύουν το μεγαλύτερο μέρος των υπολοίπων.

Οι συνηθέστεροι αιτιολογικοί παράγοντες είναι:

Escherichia coli (20-75%)

Shigella spp (2-30%)

Salmonella spp (0-33%)

Vibrio parahemolyticus (0-31%)

Campylobacter jejuni (3-17%)

Ενώ οι ιοί συνδέονται με λιγότερο από το 20% των περιπτώσεων διάρροιας στους ενήλικες, μπορεί να ευθύνονται για το 70% περίπου των περιπτώσεων σε βρέφη και παιδιά, κυρίως ο ροταϊός με ποσοστά 0-36% και ο ιός Norwalk με 0-10%. Η διάρροια αποτελεί τη δεύτερη κύρια αιτία νοσηρότητας και θνησιμότητας παγκοσμίως στα παιδιά έως 5 ετών.

Ποια είναι τα συνήθη συμπτώματα της οξείας διάρροιας;

Τα συνήθη συμπτώματα είναι κοιλιακές κράμπες, ναυτία και έμετος, πυρετός, κόπωση, σημάδια αφυδάτωσης.

Αν η διάρροια και τα παραπάνω συμπτώματα δεν υποχωρήσουν σε 2-3 μέρες θα πρέπει να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας.

Ποια είναι τα οφέλη που προσφέρει το LACTOTUNE™ Stop στην οξεία διάρροια;

Το LactotuneTM Stop είναι ένα καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής με προβιοτικά βακτήρια και μαγνήσιο που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο για πρόληψη όσο και για αντιμετώπιση της οξείας διάρροιας και των συμπτωμάτων που την συνοδεύουν.

Αντιμετωπίζει ταχύτατα, σε 2 με 3 ώρες από την πρώτη λήψη, την οξεία διάρροια (είτε πρόκειται για βακτηριακή, είτε για ιογενή) και με φυσικό τρόπο αποτοξινώνει το έντερο και αδρανοποιεί ευρύ φάσμα παθογόνων, χωρίς τις ενδεχόμενες παρενέργειες των φαρμακευτικών σκευάσματων, και επαναφέρει την ισορροπία της εντερικής χλωρίδας. Για πρόληψη, στην περίπτωση που ταξιδεύετε σε χώρες της Αφρικής, της Ασίας ή της Νοτίου Αμερικής, που έχουν πολύ αυξημένα ποσοστά εκδήλωσης ταξιδιωτικής διάρροιας, ξεκινήστε να λαμβάνετε μία κάψουλα δύο φορές την ημέρα, 4 μέρες πριν το ταξίδι σας και συνεχίστε με την ίδια δοσολογία καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού σας.

Το LactotuneTM Stop λόγω της τεχνολογίας παρασκευής του δεν διατηρείται στο ψυγείο.


Το προϊόν προστέθηκε στον κατάλογο μας στις: 2020-06-15 11:59:50. Τελευταία ενημέρωση: 2022-05-21 03:51:07

2 κάψουλες/ημέρα για 3 ημέρες (2 κάψουλες μαζί την 1η ημέρα για να σταματήσει η διάρροια.
1 κάψουλα πρωί & βράδυ (τις 2 επόμενες ημέρες για να αποφευχθεί η υποτροπή).

ΕΝΕΡΓΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

Saccharomyces Boulardii – 2,5 δις. cfu*/cap
Lactobacillus Acidophilus – 2,4 δις. cfu*/cap θερμικά απενεργοποιημένα
Lactobacillus Casei – 1,2 δις. cfu*/cap θερμικά απενεργοποιημένα
Streptococcus Thermophilus – 0,4 δις. Cfu*/cap θερμικά απενεργοποιημένα
Μαγνήσιο & Ασβέστιο

*colony forming units (μονάδα μέτρησης καλλιεργειών)

 1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Speedex ή ACS Courier.
 2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 19€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 25€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,98€*
  • δωρεάν για αγορές άνω των 39€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,5€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

  *Εξαιρούνται οι αποστολές με ACS Courier

 3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν!, δείτε αναλυτικά τα προνόμια του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
  • δωρεάν για αγορές άνω των 29€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 79€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 1,9€
  • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 1,9€. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!
 4. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,9€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,9€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,7€ κλπ.
 5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς) κατά την παράδοση, με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, πιστωτική κάρτα ή χρεωστική κάρτα ή με Paypal.
 6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
 7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier και η Speedex), μπορείτε να το αναφέρετε στα σχόλια της παραγγελίας σας.
 8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

Έχετε κάποια ερώτηση;