Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg, 30tabs
86 πόντοι

Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg, 30tabs

Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικού Μύκητα Μπουλάρντι για Αποκατάσταση Εντερικής Χλωρίδας Έναντι Βλαβερών Βακτηρίων & Διατήρηση Υγείας του Γαστρεντερικού

Κωδικός 014451
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 2 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  26,20€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Lamberts Saccharomyces Boulardii Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικού Μύκητα Μπουλάρντι για Αποκατάσταση Εντερικής Χλωρίδας Έναντι Βλαβερών Βακτηρίων & Διατήρηση Υγείας του Γαστρεντερικού 300mg, 30tabs Το Saccharomyces Cerevisiae Boulardii περιέχει 6 ...  Διαβάστε περισσότερα

17,29€
Κερδίστε 86 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5055148410834
Lamberts Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€
Περιγραφή Προϊόντος

Lamberts Saccharomyces Boulardii Συμπλήρωμα Διατροφής Προβιοτικού Μύκητα Μπουλάρντι για Αποκατάσταση Εντερικής Χλωρίδας Έναντι Βλαβερών Βακτηρίων & Διατήρηση Υγείας του Γαστρεντερικού 300mg, 30tabs

Το Saccharomyces Cerevisiae Boulardii περιέχει 6 δισεκατομμύρια ζωντανούς μικρο-οργανισμούς Saccharomyces Cerevisiae Boulardii (ενεργοί λυοφιλοποιημένοι ζυμομύκητες ), ανά κάψουλα. Ο ζυμομύκητας Saccharomyces Cerevisiae Boulardii έχει χρησιμοποιηθεί σε πληθώρα κλινικών μελετών.

O σακχαρομύκητας boulardii (Saccharomyces boulardii), είναι ένας μύκητας με ισχυρή προβιοτική δράση. Εκδηλώνει έντονη αντιτοξινική, αντιμικροβιακή και αντιφλεγμονώδη δράση και είναι γνωστός για την ιδιότητά του να ενισχύει τη φυσική άμυνα του λεπτού και του παχέος εντέρου ενάντια σε παθογόνα βακτήρια και να διατηρεί και να αποκαθιστά τη φυσιολογική χλωρίδα της περιοχής.

Το Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300mg μπορεί να χρησιμοποιηθεί:

  • Από άτομα που ακολουθούν αντιβιοτική αγωγή, καθώς τα αντιβιοτικά προκαλούν διαταραχή της φυσιολογικής εντερικής χλωρίδας, ανάπτυξη παθογόνων οργανισμών και την εμφάνιση ανεπιθύμητων ενεργειών από το γαστρεντερικό σύστημα (Διάρροια εξ αντιβιοτικών)
  • Από άτομα που ταξιδεύουν συχνά. Όταν ταξιδεύουμε η διατροφή μας συχνά αλλάζει ανάλογα με την ντόπια κουζίνα και εκθέτει το έντερο σε νέα στελέχη βακτηρίων κάτι που συχνά συνοδεύεται από διαταραχές της πέψης και της φυσιολογικής εντερικής λειτουργίας (Διάρροια ταξιδιωτών)
  • Από άτομα με διαταραχές της ισορροπίας της εντερικής χλωρίδας απόρροια κακής διατροφής, στρες, χρόνιων νοσημάτων κτλ

Η Lamberts χρησιμοποιεί εξειδικευμένες διαδικασίες για να διασφαλίσει ότι οι μικροοργανισμοί θα παραμείνουν ζωντανοί στη συσκευασία τους. Το ειδικό σωληνάριο που χρησιμοποιούμε περιέχει ένα αποξηραντικό υλικό που απομακρύνει κάθε ίχνος υγρασίας από τις κάψουλες. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει την εγγυημένη βιωσιμότητα των στελεχών έως την ημερομηνία λήξεως τους.

Μετά την κατάποση της κάψουλας είναι ζωτικής σημασίας να διασφαλίσουμε ότι οι μικροοργανισμοί θα επιζήσουν της διέλευσης τους από τον στόμαχο. Τα οξέα του στομάχου αποτελούν την πρώτη γραμμή άμυνας κατά των παθογόνων βακτηρίων και των μυκήτων καταστρέφοντας τα μέσω του όξινου ph τους. Για την ελαχιστοποίηση της επίδρασης του γαστρικού οξέος, οι ζυμομύκητες Saccharomyces Boulardii είναι αποξηραμένοι σε υψηλές θερμοκρασίες και περιβάλλονται από ένα οξεάντοχο κάλυμμα (polysaccharide matrix). Το κάλυμμα αυτό προστατεύει τη ζύμη από το όξινο pH του στομάχου, αυξάνοντας την πιθανότητα επιβίωσης της έως 50 φορές, κάτι που μεταφράζεται σε αυξημένο αριθμό ζυμών που αποικίζουν το λεπτό έντερο.

Διατηρείται εκτός ψυγείου λόγω της πατενταρισμένης συσκευασίας της Lamberts, room stable.

Οδηγίες Χρήσης

Να λαμβάνεται κατά προτίμηση με το γεύμα.
Χρόνος αφομοίωσης: Λιγότερο από 30 λεπτά

Να μη λαμβάνεται με ζεστά ροφήματα διότι η ζέστη συμβάλλει στην αλλοίωση της βιωσιμότητας του μύκητα.

Να λαμβάνεται τουλάχιστον 2 ώρες μετά τη λήψη οποιασδήποτε αντιβίωσης.

Δοσολογία

Ενήλικες και παιδιά: 1 κάψουλα ημερησίως μετά το γεύμα. Εάν θεωρηθεί απαραίτητο, η δοσολογία μπορεί να αυξηθεί με τη σύσταση του ιατρού.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος ή θηλάζουσα, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Προφυλάξεις

Να φυλάσσεται σε δροσερό (θερμοκρασία < 25 βαθμών Κελσίου), ξηρό μέρος και σκιερό μέρος.

Να μη χρησιμοποιείται μετά την ημερομηνία λήξης (BBE) που αναγράφεται στη συσκευασία.

Μην υπερβαίνετε τη συνιστώμενη ημερήσια δόση.

Να φυλάσσεται σε θέση που δε βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα μικρά παιδιά.

Η συσκευασία του Saccharomyces Cerevisiae Boulardii 300mg είναι room stable, διασφαλίζοντας τη βιωσιμότητα του ζυμομύκητα σε θερμοκρασία δωματίου (χωρίς να απαιτείται η συντήρηση του προϊόντος στο ψυγείο).

Αρ. Πρώτ. Γνωστ. ΕΟΦ: 94174-7/12/2016. Ο Αριθμός Γνωστοποίησης δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ. Το προϊόν αυτό δεν υπόκειται σε διαδικασία αδειοδότησης.

Διατροφικές Πληροφορίες

Ημερήσια Δόση: 1 κάψουλα

Δόσεις ανά Συσκευασία: 30

Περιεκτικότητα ανά Δόση % ΣΗΠ*
Saccharomyces Boulardii 300mg (a S.Cerevisiae strain) Providing 6 billion organisms -

* % Συνιστώμενης Ημερήσιας Πρόσληψης - ** κατά τη στιγμή που παρασκευάστηκε

Συστατικά-Έκδοχα

Καλλιέργεια φιλικών βακτηρίων (αποδίδει Bifidobacterium bifidum & Lactobacillus acidophilus), Περίβλημα κάψουλας (Υπρομελλόζη & Κόμμι Gellan), Παράγοντας αντισυσσωμάτωσης (Στεατικό Οξύ).

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας. Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας. Ενδέχεται να υπάρχουν περαιτέρω αλληλεπιδράσεις και παρενέργειες από τις αναγραφόμενες. Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά. Να διατηρείται σε σκιερό, ξηρό περιβάλλον και σε θερμοκρασία δωματίου (15-25 ° C), εκτός αν προτείνεται κάτι διαφορετικό από την εταιρία παραγωγής του.

  • Δεν περιέχει γλουτένη
  • Δεν περιέχει λακτόζη
  • Κατάλληλο για χορτοφάγους
Γενικά Χαρακτηριστικά
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Lamberts Saccharomyces Boulardii 300mg, 30tabs"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;