Libresse Daily Fresh Multistyle Normal Σερβιέτες 30 Τεμάχια
11 πόντοι

Libresse Daily Fresh Multistyle Normal Σερβιέτες 30 Τεμάχια

Κωδικός 024183
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  3,53€
  5.0
3
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(3)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Libresse Daily Fresh Multistyle Normal Σερβιέτες 30 Τεμάχια • Η τεχνολογία CurveFit™ αγκαλιάζει τις καμπύλες της ευαίσθητης περιοχής για άνεση όλη την ημέρα.
• Πλήρης προστασία που περνάει σχεδόν απαρατήρητη.
• Τεχνολογία ProSkin For...  
Διαβάστε περισσότερα

2,12€
Κερδίστε 11 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 7322540678642
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 248gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Σερβιέτες

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Libresse Daily Fresh Multistyle Normal Σερβιέτες 30 Τεμάχια

• Η τεχνολογία CurveFit™ αγκαλιάζει τις καμπύλες της ευαίσθητης περιοχής για άνεση όλη την ημέρα.
• Πλήρης προστασία που περνάει σχεδόν απαρατήρητη.
• Τεχνολογία ProSkin Formula.
• Με ισορροπημένο pH.

Aναπνέει 5 φορές περισσότερο για μια υγιή επιδερμίδα στην ευαίσθητη περιοχή.

Απορροφητικότητα

Η Libresse έχει ένδειξη απορροφητικότητας προϊόντος με σταγόνες στη συσκευασία της ώστε να διευκρινίζεται η δυνατότητα απορροφητικότητας σε όλη τη σειρά των προϊόντων της και να σας βοηθήσει να βρείτε το πιο κατάλληλο προϊόν! Η ένδειξη των 6 σταγόνων καλύπτει από την πολύ ελαφριά μέχρι και την μεγάλη απορροφητικότητα. Οι σερβιέτες μας διαθέτουν έναν υπερ-απορροφητικό πυρήνα που αιχμαλωτίζει την υγρασία και την διατηρεί μέσα στην σερβιέτα. Οι υπερ-απορροφητικοί μικροπόροι βοηθούν να στην διατήρησή της μακριά από το σώμα.

Έλεγχος Οσμών

Η οσμή μπορεί να προκληθεί από τα βακτηρίδια. Αν εμποδίσετε τα βακτηρίδια να αναπτυχθούν, τότε μειώνετε τις οσμές. Το SAP της Libresse είναι ένα υπερ-απορροφητικό υλικό που όχι μόνο απορροφά και δεσμεύει μεγάλες ποσότητες υγρασίας, αλλά καταπολεμά επίσης και τις οσμές. Δημιουργώντας ένα περιβάλλον με χαμηλό pH (όξινο), το SAP παρεμποδίζει την ανάπτυξη των βακτηριδίων και εξουδετερώνει τα αλκαλικά συστατικά που προκαλούν τις οσμές. Τα προϊόντα Libresse μειώνουν τις οσμές χρησιμοποιώντας την ίδια την χημεία της φύσης ώστε να έχετε μία φυσική αίσθηση φρεσκάδας και να είστε γεμάτη αυτοπεποίθηση.

Ισορροπημένο PH

Το επίπεδο pH της επιδερμίδας αφορά πολύ περισσότερα από μόνο την ξηρότητα ή την απαλότητά της. Είναι ζωτικής σημασίας για την πρόληψη των ερεθισμών και των φλεγμονών. Διατηρώντας το pH χαμηλό (όξινο) βοηθάμε στην αποφυγή της ανάπτυξης των βακτηριδίων. Τα προϊόντα Libresse με έλεγχο οσμών, παρεμποδίζουν την ανάπτυξη των βακτηριδίων, εξισορροπώντας τα επίπεδα pH του σώματος και εξουδετερώνοντας τα αλκαλικά συστατικά που προκαλούν τις οσμές. Το ισορροπημένο pH είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θα αισθάνεστε ασφαλής όταν φοράτε τα προϊόντα Libresse.

Αναπνεόμενο υλικό πίσω μέρους

Το υλικό που χρησιμοποιείται στο πίσω μέρος της σερβιέτας αποτελείται από μία λεπτή πλαστική μεμβράνη με μικρούς πόρους που απομακρύνουν την υγρασία και την θερμότητα, ενώ κατακρατάει τα υγρά. Αυτό επιτυγχάνεται αναμιγνύοντας ανθρακικό ασβέστιο με το πλαστικό υλικό. Όταν το υλικό λεπτένεται, σχηματίζονται οι πόροι. Αυτοί οι πόροι επιτρέπουν στο δέρμα σας να αναπνέει. 
Το αναπνεόμενο υλικό του πίσω μέρους είναι πολύ σημαντικό στην μείωση της υγρασίας και την ελαχιστοποίηση της θερμότητας. Τα σερβιετάκια Libresse με το αναπνεόμενο υλικό διατηρούν την φυσική ισορροπία της γυναίκας.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Libresse Daily Fresh Multistyle Normal Σερβιέτες 30 Τεμάχια"

5.0
3 Κριτικές
3
0
0
0
0
πριν από 6 μήνες
Χριστινα Π.
;τελεια
Τελεια
πριν από 3 χρόνια
Λίτσα Δ.
Υπέροχα σερβιετακια
Τα σερβιετακια libresse είναι υπέροχα λεπτά χωρίς να καταλαβαίνεις ότι τα φορας
πριν από 4 χρόνια
Μαρία Κ.
Φοβερή προσφορά!
Πολλή καλή σχέση ποιότητας και τιμής!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;