Libytec Vitamin D3 2000IU 20ml
50 πόντοι

Libytec Vitamin D3 2000IU 20ml

Συμπλήρωμα Διατροφής σε Μορφή Spray για τα Οστά, τους Μύες, τα Δόντια & το Ανοσοποιητικό με Γεύση Πορτοκάλι

Κωδικός 048633
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 3 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  11,00€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Libytec Vitamin D3 2000IU Συμπλήρωμα Διατροφής σε Μορφή Spray για τα Οστά, τους Μύες, τα Δόντια & το Ανοσοποιητικό με Γεύση Πορτοκάλι 20ml Το D3 LIBYTEC είναι ένα στοματικό spray με βιταμίνη D3 που προσφέρει τη δυνατότητα βέλτιστης απορρόφησης σε ...  Διαβάστε περισσότερα

9,90€
Κερδίστε 50 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 5214001007103
ΒΑΡΟΣ: 36gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Libytec Vitamin D3 2000IU Συμπλήρωμα Διατροφής σε Μορφή Spray για τα Οστά, τους Μύες, τα Δόντια & το Ανοσοποιητικό με Γεύση Πορτοκάλι 20ml

Το D3 LIBYTEC είναι ένα στοματικό spray με βιταμίνη D3 που προσφέρει τη δυνατότητα βέλτιστης απορρόφησης σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη διαθέσιμη μορφή συμπληρώματος και διαθέτει ευχάριστη γεύση πορτοκάλι. Με την άμεση εφαρμογή του spray στη στοματική κοιλότητα (κάτω από τη γλώσσα ή στη βλεννογόνο του μάγουλου), η βιταμίνη απορροφάται απευθείας και διοχετεύεται στο κυκλοφορικό σύστημα. Αυτή η διαδικασία εξασφαλίζει ότι δεν θα υπάρξουν απώλειες κατά τη διαδικασία της απορρόφησης.

Είναι κατάλληλο για όσους ακολουθούν χορτοφαγική (vegetarian) δίαιτα, για άτομα με διαβήτη καθώς και για όσους πάσχουν από δυσανεξία στη γλουτένη. Λόγω της μοναδικής μορφής του σε spray και του πρωτοποριακού μηχανισμού απορρόφησης διαμέσου του στοματικού βλεννογόνου είναι ιδανικό για άτομα που εμφανίζουν γαστρεντερικές διαταραχές, προβλήματα κατάποσης και σύνδρομα δυσαπορρόφησης.

Κάθε ψεκασμός αποδίδει 2.000 IU (50mcg). Συνήθως προτείνονται 1-2 ψεκασμοί ημερησίως. Αυξημένη δοσολογία ενδείκνυνται στην περίπτωση σημαντικής έλλειψης η οποία έχει διαγνωστεί έπειτα από την κατάλληλη εξέταση και γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατρού. Κάθε συσκευασία περιέχει τουλάχιστον 100 ψεκασμούς και διαρκεί για τρεις μήνες καθημερινής χρήσης (με 1 ψ/ημ).

Ιδιότητες της Βιταμίνης D

Η λιποδιαλυτή βιταμίνη D, γνωστή ως «η βιταμίνη του ήλιου» αλλά και ως «αντι-ραχιτική βιταμίνη», θεωρείται πολύ σημαντική για την ανάπτυξη και καλή λειτουργία του οργανισμού. Η βιταμίνη D προάγει την απορρόφηση και χρησιμοποίηση ασβεστίου και φωσφόρου από το έντερο και την εναπόθεσή τους στα οστά. Παράλληλα ελέγχει τα επίπεδά τους στο αίμα. Απαιτείται επίσης για την ανάπτυξη και ανασύνθεση των οστών από τους οστεοβλάστες και οστεοκλάστες. Χωρίς την αναγκαία ποσότητα βιταμίνης D, τα οστά γίνονται λεπτά και εύθραυστα. Επιπλέον νέα επιστημονικά δεδομένα υποστηρίζουν ότι η βιταμίνη D έχει πολλούς επιπρόσθετους ρόλους. Αυτοί συμπεριλαμβάνουν την ανάπτυξη των κυττάρων, νευρομυϊκές και ανοσοποιητικές λειτουργίες καθώς και μείωση των φλεγμονών. Τέλος, η βιταμίνη D συμβάλλει στην υγιή κατάσταση των οστών και δοντιών και στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και του ανοσοποιητικού συστήματος.

Δοσολογία: 1-2 ψεκασμοί την ημέρα. Κάθε ψεκασμός ισούται με 0,18ml και περιέχει 2000 IU ή 50μg Βιταμίνης D3 (Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση (ΣΗΔ): 1000%/ψεκασμό).

Ανακινήστε καλά πριν την χρήση και ψεκάστε 1-2 φορές την ημέρα. Συνιστάται οι ψεκασμοί να γίνονται κάτω από τη γλώσσα ή εσωτερικά στο βλεννογόνο των μάγουλων. Κλείστε το καπάκι μετά τη χρήση.

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΉΣΕΙΣ-ΠΡΟΦΥΛΆΞΕΙΣ:
Να μη γίνεται υπέρβαση της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης.Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μίας ισορροπημένης δίαιτας.Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.Να φυλάσσεται μακριά από τα μικρά παιδιά και σε θερμοκρασία ≤ 25°C. Μετά το άνοιγμα του περιέκτη διατηρείται για 6 μήνες.

Βιταμίνη D3 (Χοληκαλσιφερόλη), Αντιοξειδωτικό: Γλυκονικός ψευδάργυρος, Γλυκαντικό: Σορβιτόλη, Πυκνωτικά μέσα: Κόμμι ξανθάνης, Κόμμι ακακίας, Συντηρητικά: Σορβικό κάλιο, Βενζοϊκό νάτριο, Αρωματική ύλη πορτοκάλι, Απεσταγμένο νερό

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Libytec Vitamin D3 2000IU 20ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;