Lierac Sunissime Lait Protecteur Anti-Age Global Spray Spf50, 150ml
81 πόντοι

Lierac Sunissime Lait Protecteur Anti-Age Global Spray Spf50, 150ml

Αντηλιακό Αντιγηραντικό Γαλάκτωμα Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας

Κωδικός 045431
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 4 προϊόντα είναι διαθέσιμα!

Π.Λ.Τ.  34,55€
  5.0
2
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(2)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Lierac Sunissime Lait Protecteur Anti-Age Global Spray Spf50 Αντηλιακό Αντιγηραντικό Γαλάκτωμα Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας 150ml Aντηλιακό γαλάκτωμα προστασίας SPF50 ολικής αντιγήρανσης. Η 1η αντιγηραντική αντηλιακή σειρά* που προσφέρει προσ...  Διαβάστε περισσότερα

16,20€
Κερδίστε 81 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3508240006570
ΒΑΡΟΣ: 175gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Lierac Sunissime Lait Protecteur Anti-Age Global Spray Spf50 Αντηλιακό Αντιγηραντικό Γαλάκτωμα Σώματος Πολύ Υψηλής Προστασίας 150ml

Aντηλιακό γαλάκτωμα προστασίας SPF50 ολικής αντιγήρανσης.

Η 1η αντιγηραντική αντηλιακή σειρά* που προσφέρει προστασία ευρέος φάσματος ενώ τονώνει την επιδερμίδα.

ΣΥΜΠΛΟΚΟ GLOBAL PROTECT & ENERGY:
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ [UVA, UVB, Υπέρυθρες ακτίνες και Ορατό φως]
Σύστημα φίλτρων κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας (UVA/UVB) + φυτικά φλαβονοειδή (Υπέρυθρη ακτινοβολία) + κλάσματα μελανίνης (Ορατό φως): προστατεύει την επιδερμίδα από τα ορατά σημάδια της φωτογήρανσης: ρυτίδες, απώλεια σφριγηλότητας και κηλίδες

ΠΡΟ-ΤΑΥΡΙΝΗ 
Παγιδεύει τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις ακτίνες UV για να μετατραπεί σε ταυρίνη: ο δερματικός φραγμός ενισχύεται**, η ανανέωση των κυττάρων δραστηριοποιείται**, η ενυδάτωση των κυττάρων ενεργοποιείται**: επιδερμίδα με βελτιωμένη ποιότητα, ενυδατωμένη, ενδυναμωμένη, σαν να έχει φορτιστεί με ενέργεια.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ:

ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ 
Δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα εξασφαλίζοντας εντατικό αποτέλεσμα ενυδάτωσης: η επιδερμίδα είναι λεία, επαναπυκνωμένη και εντατικά ενυδατωμένη. 

ΠΕΠΤΙΔΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 
Ενεργοποιεί την παραγωγή της μελανίνης, για έντονο μαύρισμα

ΕΝΕΡΓΗ ΥΦΗ
Η ενεργή υφή, με εθιστικό καλοκαιρινό άρωμα, δημιουργεί ένα ανεπαίσθητο φιλμ, για άμεση προστασία του δερματικού φραγμού. Εξαιρετικά λεπτή, σμίγει ολοκληρωτικά με την επιδερμίδα αφήνοντας ένα αόρατο τελείωμα. 

* των Εργαστηρίων LIERAC
**Δοκιμές in vitro

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Άμεσα:

  • Επιδερμίδα τέλεια ενυδατωμένη: 100%  (1)  (2) 
  •  Αόρατο φιλμ στην επιδερμίδα: 100%  (1) 

Σε 14 ημέρες
Επιδερμίδα σφιχτή, σφριγηλή, πιο λεία: 100% (1) 
Ομοιόμορφο μαύρισμα: 95% (2) 
Επιδερμίδα αναζωογονημένη: 90% (1) 

Σε 28 ημέρες
Η ποιότητα της επιδερμίδας είναι αισθητά βελτιωμένη: 100% (1) 
Περισσότεροι από 9 στους 10 εθελοντές έχουν την αίσθηση ότι η επιδερμίδα τους απόλαυσε μια ευεργετική, αναζωογονητική κούρα. (1)  (2) 

 (1) Aντηλιακό γαλάκτωμα προστασίας SPF 15 και SPF 30 :Κλινική μελέτη εφαρμοσμένη σε 20 εθελοντές για 4 εβδομάδες-ποσοστό % ικανοποίησης.
 (2) Aντηλιακό γαλάκτωμα προστασίας SPF 50: κλινική μελέτη εφαρμοσμένη σε 15 εθελοντές για 4 εβδομάδες-ποσοστό % ικανοποίησης.

Η πρώτη αντηλιακή και αντιγηραντική σειρά * για ολική προστασία και ανανέωση της επιδερμίδας.

ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗΣ
ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΕΥΡΕΟΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣ (UVA, UVB,  Υπέρυθρες και Ορατό Φως) + Προ Ταυρίνη: για επιδερμίδα προστατευμένη, με καλύτερη ποιότητα, γεμάτη ενέργεια.

Συμπληρωματικά ενεργά συστατικά
Υαλουρονικό οξύ: για επιδερμίδα λεία, σφριγηλή και απόλυτα ενυδατωμένη.
Πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος: για υπέροχο μαύρισμα.

* Των Εργαστηρίων  LIERAC. 

Κατάλληλο για Vegan

Πριν από την έκθεση, εφαρμόστε το προϊόν στο σώμα. Επαναλάβετε τουλάχιστον κάθε 2 ώρες. Μην εκτίθεστε για πολύ ώρα στον ήλιο. Μην εκθέτετε στον ήλιο τα μωρά και τα μικρά παιδιά.

Γενικά Χαρακτηριστικά
Ανάγκες ΔέρματοςΑντηλιακή Προστασία
Δείκτης ΠροστασίαςSPF50
ΜορφήΓαλάκτωμα
ΠεριοχήΣώμα

Aqua/Water/Eau, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Triazone, Polyglyceryl-3 Methyglucose Distearate, Bis-Ethylhexylhexyloxyphenol, Methoxyphenyl Triazine, Phnylbenzimidazole Sulfonic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Triethanolamine, C20-22 Alkyl Phosphate, C20-22 Alcohols, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Acrylates/Vinyl Isododecanoate Crosspolymer, Laminaria Ochroleuca Extract, Tocopheryl Acetate, Melanin, Sodium Gluconate, Butylene Glycol, Polygonium Aveculare Extract, Oxothiazolidine, Sodium Hyaluronate, Pentylene Glycol, Tocopherol, Biosaccharide Gum-4 Acetyl Hexapeptide-1, Dextran, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum/Fragrance.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Lierac Sunissime Lait Protecteur Anti-Age Global Spray Spf50, 150ml"

5.0
2 Κριτικές
2
0
0
0
0
πριν από 8 μήνες
ΑΝΔΡΙΑΝΑ Γ.
to sunistw
oraio proion me oraia ifi. Aporrofatai eukola k me prostateuei. Den exw kaei katholou.
πριν από 2 χρόνια
ΙΩΑΝΝΑ Μ.
Υπεροχο προιον
Άψογη εξυπηρέτηση...τέλειο προιον
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;