Vichy Liftactiv Supreme Serum 15ml
131 πόντοι

Vichy Liftactiv Supreme Serum 15ml

Ορός για τα Μάτια και τις Βλεφαρίδες για Αποτέλεσμα Lifting και Νεανικό Βλέμμα

Κωδικός 004189
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  39,70€
  4.8
6
2
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(8)
Γράψτε τη γνώμη σας
  2 Ερωτήσεις χρηστών

Vichy Liftactiv Derm Source Serum 10 Ορός για τα Μάτια και τις Βλεφαρίδες για Αποτέλεσμα Lifting και Νεανικό Βλέμμα 15ml Serum για τα μάτια και τις βλεφαρίδες για αποτέλεσμα λίφτινγκ και νεανικό βλέμμα.
Για όλες τις γυναίκες από 35 ετών, πο...  
Διαβάστε περισσότερα

26,16€
Κερδίστε 131 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3337871324346

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vichy Liftactiv Derm Source Serum 10 Ορός για τα Μάτια και τις Βλεφαρίδες για Αποτέλεσμα Lifting και Νεανικό Βλέμμα 15ml

Serum για τα μάτια και τις βλεφαρίδες για αποτέλεσμα λίφτινγκ και νεανικό βλέμμα.
Για όλες τις γυναίκες από 35 ετών, που θέλουν μια ορατή μεταμόρφωση του βλέμματός τους.
1. ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ LIFTING
2. ΧΑΡΙΖΕΙ ΑΜΕΣΗ ΛΑΜΨΗ
3. ΟΡΑΤΑ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Αποτελεσματικότητα

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΚΑΤΟΧΥΡΩΜΕΝΗ ΜΕ ΔΙΠΛΩΜΑ ΕΥΡΕΣΙΤΕΧΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ… ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ ΣΑΣ ΜΟΝΟ
[10% ΡΑΜΝΟΖΗ + ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΛΑΜΨΗΣ + CÉRAMIDES]

1. ΡΑΜΝΟΖΗ: MIA ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΙΡΥΤΙΔΙΚΗ ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ
ΓΙΑ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΜΑΤΙΑ
7 διπλώματα ευρεσιτεχνίας, 7 κλινικές μελέτες, 2 μελέτες in vivo.
Η ραμνόζη είναι η πρώτη φυσική δραστική ουσία που είναι ικανή να διεγείρει δραστηριότητα στο θηλώδες δέρμα, την κινητήρια δύναμη πίσω από το νεανικό δέρμα. Έχει υποβληθεί σε 2 μελέτες in vivo με τη χρήση βιοψιών, ενώ η πλήρης αναζωογονητική της δράση καταδείχθηκε σε όλα τα δερματικά κύτταρα και σε όλα τα επίπεδα του δέρματος ταυτόχρονα: ενισχύει τα στοιχεία της επιδερμίδας, του δερματοεπιδερμικού συνδέσμου και του δέρματος.
Επίσης, ενισχύοντας τη δομή του δέρματος, η ραμνόζη εναρμονίζει τα τριχοειδή τοιχώματα του αίματος που είναι από κολλαγόνο, μειώνοντας τους μαύρους κύκλους και τις σακούλες κάτω από τα μάτια. Αυτή η παγκόσμια αντιγηραντική φροντίδα μειώνει τις ρυτίδες, αναζωογονεί το δέρμα και έχει μια εντυπωσιακή λειαντική επίδραση σφριγηλότητας (το κερασάκι στην τούρτα!). Είναι απολύτως κατάλληλη για το ευαίσθητο δέρμα, ενώ οι φαρμοκολόγοι αναγνωρίζουν τις καταπραϋντικές της ιδιότητες. Για πρώτη φορά σε θεραπεία για το περίγραμμα των ματιών χρησιμοποιήθηκε ένα
προϊόν με συγκέντρωση 10% με εξαιρετική υφή.
2. ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ
Το μέγεθος, η κατάσταση της επιφάνειας και ο δείκτης διάθλασης των περλών
καθορίζουν τον τρόπο που θα αντικατοπτριστεί το φως. Τα Εργαστήρια της Vichy επέλεξαν συστατικά με επίστρωση λεπτού φωτός πέρλας και λεπτά μόρια για να διασφαλίσουν την ιδανική φωτοεπισήμανση. Χωρίς νανοσωματίδια που μετακινούνται και θα μπορούσαν, συνεπώς, να ερεθίσουν το μάτι, αυτοί οι παράγοντες λάμψης γίνονται ανεκτοί σε υψηλό βαθμό.

3. CÉRAMIDES: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ
ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ
Φυσικά στοιχεία μιας νεανικής βλεφαρίδας, τα céramides ενισχύουν τη μεσοκυττάρια ουσία των βλεφαρίδων,
ενδυναμώνοντας τις επιδερμοειδείς φολίδες και δίνοντας πάλι όγκο στις βλεφαρίδες. Τα Εργαστήρια της Vichy επέλεξαν μια οικογένεια céramides με τονωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Ενεργούν σαν «βελτιωτικά» για τις βλεφαρίδες (εντοπίζονται και στις μάσκες μαλλιών).
Τα céramides είναι επίσης γνωστά για την αντιρυτιδική και ενυδατική δράση τους στο δέρμα.
 

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ:
1 ΣΤΑΓΟΝΑ, 3 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΜΟΛΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ, ΤΑ ΜΑΤΙΑ
ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ ΠΟΥΓΙΝΟΝΤΑΙ 42% ΠΥΚΝΟΤΕΡΕΣ*

Ασφάλεια

Το SERUM 10 EYES & LASHES βασίζεται σε υποαλλεργική σύνθεση, χωρίς paraben, είναι δερματολογικά ελεγμένο και από οφθαλμίατρο για ευαίσθητα μάτια.
Εμπλουτισμένο με το Νερό της Vichy.

Το Ινστιτούτο της Vichy ανέπτυξε μια καινοτόμο μέθοδο εφαρμογής για τη θεραπεία της περιοχής των ματιών. Απλή, γρήγορη, με άμεση δράση, χωρίς ερεθισμούς.

1ο Βήμα
Τοποθετήστε μια σταγόνα SERUM 10 EYES & LASHES στο μεσαίο δάκτυλο του ενός χεριού και τρίψτε με το μεσαίο δάκτυλο του άλλου.

2ο Βήμα
Κλείστε τα μάτια σας και τοποθετήστε τον ορό με ελαφρά χτυπήματα σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών.

3ο Βήμα
Με τα μάτια κλειστά, απλώστε ομοιόμορφα σε ολόκληρη την περιοχή των ματιών, από την εσωτερική προς την εξωτερική
γωνία, συμπεριλαμβανομένων των βλεφαρίδων.

4ο Βήμα
Όταν το SERUM 10 EYES & LASHES αρχίσει να απορροφάται από το δέρμα, καλύψτε τέλος τις βλεφαρίδες: τοποθετήστε τον δείκτη σας κάτω από τα βλέφαρα και ανασηκώστε τα ελαφρά για να προκαλέσετε «καμπύλη των βλεφαρίδων».

Γενικά Χαρακτηριστικά

AQUA - RHAMNOSE - GLYCERIN - ALCOHOL DENAT. - DIMETHICONE - HYDROXYETHYLPIPERAZINE ETHANE SULFONIC ACID - PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE - CI 77891 - MICA - TRIETHANOLAMINE - SODIUM HYALURONATE - SALICYLOYL PHYTOSPHINGOSINE - PALMITOYL OLIGOPEPTIDE - PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7 - PHENOXYETHANOL - ADENOSINE - AMMONIUM POLYACRYLDIMETHYLTAURAMIDE - CHLORPHENESIN - DISODIUM EDTA - XANTHAN GUM - OCTYLDODECANOL - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - N-HYDROXYSUCCINIMIDE - CHRYSIN

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vichy Liftactiv Supreme Serum 15ml"

4.8
8 Κριτικές
6
2
0
0
0
πριν από 4 χρόνια
.
Εξαιρετικό προϊόν!
Πολύ καλή κρέμα ματιών, ξεκουράζει και ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών και μειώνει τους μαύρους κύκλους! Τη χρησιμοποιώ πρωί και βράδυ!
πριν από 2 χρόνια
Μαυρα Μ.
Τέλειο
Το καλύτερο που έχω δοκιμάσει για τα μάτια
πριν από 2 χρόνια
Φωτεινή Χ.
Τέλειο
Πολύ καλό
πριν από 3 χρόνια
Petrit K.
Είναι πολύ ωραία τα προϊόντα σου τον Βασίλη
Σας ευχαριστώ πολύ
πριν από 4 χρόνια
Σοφία Π.
Αρκετά καλή κρέμα!
Αρκετά καλό προϊόν! Σίγουρα ενυδατώνει και δεν ερεθίζει την περιοχή των ματιών. Για τα υπόλοιπα που υπόσχεται πρέπει να περιμένουμε για να διαπιστώσουμε τα αποτελέσματά του!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Serum Προσώπου για 60+
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842, ώστε να σας προτείνουμε προϊόντα τα οποία να ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας.
    25/01/2024 από Pharm24
    Για ηλικίες;
    Είναι για ηλικίες 35 και άνω.
    03/01/2019 από Pharm24