Mam Comfort Ορθοδοντική Πιπίλα Όλο Σιλικόνη Κωδ 126S από 0 Έως 2 Μηνών 2 Τεμάχια
58 πόντοι

Mam Comfort Ορθοδοντική Πιπίλα Όλο Σιλικόνη Κωδ 126S από 0 Έως 2 Μηνών 2 Τεμάχια

Κωδικός 034920
Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)
Mόνο 4 προϊόντα είναι διαθέσιμα!
Mam

Π.Λ.Τ.  13,60€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Mam Comfort Ορθοδοντική Πιπίλα Όλο Σιλικόνη Κωδ 126S από 0 Έως 2 Μηνών 2 Τεμάχια Πιπίλα 100% σιλικόνης Σχεδιασμένο για να διατηρεί την ηρεμία του μωρού και να προάγει τη σωστ...  Διαβάστε περισσότερα

11,55€
Παρακαλούμε επιλέξτε
* Παρακαλούμε επιλέξτε μια τιμή για κάθε χαρακτηριστικό πριν προχωρήσετε.
Κερδίστε 58 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE:
ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΟ ΒΑΡΟΣ: 98gr
Δείτε επίσης προϊόντα στην κατηγορία:
Πιπίλες Σιλικόνης

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Mam Comfort Ορθοδοντική Πιπίλα Όλο Σιλικόνη Κωδ 126S από 0 Έως 2 Μηνών 2 Τεμάχια

Πιπίλα 100% σιλικόνης

Σχεδιασμένο για να διατηρεί την ηρεμία του μωρού και να προάγει τη σωστή στοματική ανάπτυξη, το MAM Comfort ™ είναι μια πιπίλα 100% σιλικόνη, που είναι ειδικά σχεδιασμένη για νεογέννητα. Είναι 32% ελαφρύτερη * από τις ανταγωνιστικές πιπίλες σιλικόνης ενός τεμαχίου που επιτρέπουν στην πιπίλα να παραμείνει στο στόμα του μωρού πιο εύκολα. Η ορθοδοντική συμμετρική θηλή γίνεται εύκολα αποδεκτή από τα μωρά.

Περιλαμβάνει 2 πιπίλες για νεογέννητα χωρίς BPA / BPS

Η θηλή σιλικόνης SkinSoft ™ γίνεται εύκολα αποδεκτή από τα μωρά

Η ορθοδοντική θηλή προάγει τη σωστή στοματική ανάπτυξη και υποστηρίζει τη φυσική συμπεριφορά του θηλασμού

Η ασπίδα έχει τέλειο μέγεθος για νεογέννητα και έχει σχήμα ελάχιστης επαφής με το δέρμα για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος του μωρού

Η θήκη αποθήκευσης είναι επαναχρησιμοποιήσιμη και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο φούρνο μικροκυμάτων για την αποστείρωση της πιπίλας.

Επιστημονικές εκθέσεις από το Ινστιτούτο Hi-Precision της WILD (Αυστρία) επιβεβαιώνουν ότι η MAM Comfort είναι κατά μέσο όρο 32% ελαφρύτερη από άλλες πιπίλες σιλικόνης. Μετρημένα αποτελέσματα: 8,2 g - 16,6 g

° Όλα τα προϊόντα MAM είναι κατασκευασμένα από υλικά χωρίς BPA και BPS.

Περισσότερα Χαρακτηριστικά

1. ΑΣΠΙΔΑ
Ιδιαίτερα μικρή και ελαφριά – ιδανική για νεογέννητα. Φιλική προς το δερματάκι του μωρού χάρη στις μεγάλες τρύπες αερισμού και την ανάγλυφη εσωτερική επιφάνεια.

2. ΛΑΒΗ – ΚΟΥΜΠΙ
Εύκολο σταθερό κράτημα. Απλή στήριξη με κορδέλα πιπίλας.

3. MAM DESIGN
Συμμετρικό σχήμα, ταιριάζει απόλυτα στο στοματάκι του μωρού. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με παιδοδοντιάτρους για σωστή οδοντική ανάπτυξη.

4a. SKINSOFT TM από σιλικόνη της ΜΑΜ
Ιδιαίτερα απαλή αίσθηση σαν μετάξι

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ

Συνεργασία με ειδικούς επιστήμονες στο χώρο της υγείας για μέγιστη ασφάλεια.

Μόνο εφόσον οι ειδικοί επιστήμονες, με τους οποίους συνεργαζόμαστε, δώσουν τη έγκρισή τους, μια καινοτομία της ΜΑΜ μπορεί πλέον να μπει στη ζωή του βρέφους.

ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ 2019

Το μωρό σου σημαίνει τα πάντα για σένα και γι' αυτό εμείς κάνουμε τα πάντα για να σου προσφέρουμε μόνο προϊόντα απόλυτα ασφαλή. Ακριβώς για αυτόν τον λόγο, η έρευνα και η ανάπτυξη για πολλά πρωτοποριακά προϊόντα MAM πραγματοποιείται σε συνεργασία με επαγγελματίες από τον χώρο της υγείας. Επίσης, τα εσωτερικά πρότυπα ασφάλειας της εταιρείας μας και τα κριτήρια δοκιμών μας είναι πολύ πιο αυστηρά από τα συνηθισμένα.

Οι προσπάθειές μας αυτές έχουν πλέον αναγνωριστεί επίσημα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία απένειμε στη MAM το υψηλού κύρους ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΕ 2019. Για μας δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό από το να υποστηρίζουμε την υγιή ανάπτυξη των βρεφών και να κάνουμε την καθημερινότητα των γονιών ευκολότερη.

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΗλικίαΒρέφος
Τύπος ΠιπίλαςΣιλικόνης
  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Mam Comfort Ορθοδοντική Πιπίλα Όλο Σιλικόνη Κωδ 126S από 0 Έως 2 Μηνών 2 Τεμάχια"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;