Menarini Prostamol 30caps
46 πόντοι

Menarini Prostamol 30caps

Συμπλήρωμα Διατροφής που Συμβάλλει στη Λειτουργία του Προστάτη & του Ουροποιητικού Συστήματος

Κωδικός 013438
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  19,65€
  4.7
16
5
1
0
0
Διαβάστε κριτικές
(22)
Γράψτε τη γνώμη σας
  12 Ερωτήσεις χρηστών

Menarini Prostamol Συμπλήρωμα Διατροφής, Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Προστάτη & του Ουροποιητικού Συστήματος 30caps Συμπλήρωμα διατροφής με Saw Palmetto για τον προστάτη και το ουροποιητικό Χωρίς γλουτένη Το Menarini Prostamol ε...  Διαβάστε περισσότερα

9,22€
Κερδίστε 46 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 8012992009123
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Ουροποιητικό, Προστάτης, Συμπληρώματα Διατροφής για τον Άνδρα

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Menarini Prostamol Συμπλήρωμα Διατροφής, Συμβάλλει στη Φυσιολογική Λειτουργία του Προστάτη & του Ουροποιητικού Συστήματος 30caps

Συμπλήρωμα διατροφής με Saw Palmetto για τον προστάτη και το ουροποιητικό

Χωρίς γλουτένη

Το Menarini Prostamol είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με serenoa repens ή αλλιώς saw palmetto για την υγεία του ουροποιητικού συστήματος των ανδρών και τον προστάτη.

Η καλοήθης υπερπλασία του προστάτη αποτελεί μια κοινη κατάσταση σε άνδρες άνω των 45 ετών, η οποία χαρακτηρίζεται από διάφορα συμπτώματα όπως συχνοουρία, καθυστερημένη έναρξη ή επώδυνη ούρηση.

Το βότανο Saw Palmetto είναι ένα φυτό πλούσιο σε φυτοστερόλες που από μελέτες προκύπτει ότι μπορεί να συμβάλλει στην προστασία του ουροποιητικού συστήματος καθώς και στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της καλοηθούς υπερπλασίας. Η δράση του οφείλεται στην αναστολή ενός ενζύμου της 5-α-αναγωγάσης το oποίο συμμετέχει στο σχηματισμό της διυδροτεστοστερόνης, ορμόνη υπεύθυνη για τη διόγκωση του αδένα του προστάτη. Βοηθά τη φυσιολογική ροή των ούρων και την καλή κένωση της ουροδόχου κύστεως.

* Οι ανωτέρω πληροφορίες σχετικά με τα συστατικά του προϊόντος είναι αποτελέσματα μελετών. Δεν αποτελούν γνωμοδότηση του EFSA.

Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων (EMA), η Επιτροπή Φαρμάκων Φυτικής Προέλευσης (HMPC) και η Ευρωπαϊκή Επιστημονική Επιτροπή Φυτοθεραπείας (ESCOP), έχουν εγκρίνει τη χρήση του saw palmetto σαν παραδοσιακό φυτικό βοήθημα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη όπως η δυσκολία στην έναρξη της ούρησης ή η συχνή ανάγκη ούρησης.

Μια κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό.

Αντενδείξεις-Αλληλεπιδράσεις

Συστήνεται να λαμβάνεται σε απόσταση από σκευάσματα σιδήρου, διότι ενδέχεται να μειωθεί η απορρόφησή του. Ακόμα, να αποφεύγεται η παράλληλη λήψη αντιπηκτικών φαρμάκων. 

Παρενέργειες

Πολύ σπάνια και σε υψηλές δόσεις ενδέχεται να παρατηρηθούν ζαλάδα, ναυτία, διάρροια, μειωμένη libido και πονοκέφαλος.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Menarini Prostamol 30caps"

4.7
22 Κριτικές
16
5
1
0
0
πριν από 4 χρόνια
Αντωνιος Δ.
Aντωνης Δ.
Μου το συστησε ουρολογος απο το νοσοκομειο. Αρχικα το πηρα για 4 μηνες. Λειτουργησε αψογα. Μετα 3 μηνες τα συμπτωματα ξαναεμφανιστηκαν. Απο τοτε συνεχιζω να το παρνω καθημερινα χωρις διακοπη. Ολα πανε ρολόι. Δεν ξερω αν εχει παρενεργειες η καθημερινη και πολυχρονη χρηση του. Θα δειξει....
πριν από 9 μήνες
ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.
Οκ.
Καλό προϊόν με καλή τιμή
πριν από 1 χρόνο
ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.
Οκ
Καλό για την τιμή του.
πριν από 2 χρόνια
ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.
Καλό
Αρκετά καλό
πριν από 3 χρόνια
ΑΝΔΡΕΑΣ Φ.
Πολύ καλό Ηλεκτρονικό κατάστημα
Άμεση εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία προϊόντων και επιβράβευση των πελατών της
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    των 60 χαπιων;;;
    Aν επιθυμείτε μπορείτε να αναζητήσετε το προϊόν στην σελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος με κωδικό 031975.
    25/04/2023 από Pharm24
    μπορω να παραγγειλω το παρον προιον σε 3 συσκευασιων των 30 χαπιων εκαστο αντικαταβολη και ποια θα ειναι η επιβαρυνση μου στα μεταφορικα
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842 ώστε να σας ενημερώσουμε σχετικά.
    28/06/2022 από Pharm24
    prostamol των 60 καψουλων
    Μπορείτε να αναζητήσετε το προϊόν στην σελίδα του καταστήματος μας με τον κωδικό 031975.
    22/03/2022 από Pharm24
    Το παιρνω εδω και 3 μήνες να το σταματήσω η να το συνεχισω;
    Προτείνουμε διακοπή ενός μήνα και στην συνέχεια αν επιθυμείτε επανάληψη της αγωγής.
    08/11/2021 από Pharm24
    Ποσό καιρό μπορώ να παίρνω προστατολ
    Τρεις μήνες. Στην συνέχεια διακοπή ενός μήνα και αν επιθυμείτε επανάληψη.
    15/04/2021 από Pharm24