Vichy Mineral 89 Booster 50ml
91 πόντοι

Vichy Mineral 89 Booster 50ml

Booster Eνυδάτωσης Προσώπου

Κωδικός 019600
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  26,87€
  4.8
146
13
3
3
1
Διαβάστε κριτικές
(166)
Γράψτε τη γνώμη σας
  11 Ερωτήσεις χρηστών

Vichy Mineral 89 Booster Ενυδάτωσης Προσώπου 50ml Ο επιδερμιδικός φραγμός λειτουργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες του Εκθεσιώματος, όπως είναι η ρύπανση, ο άνεμος ή οι εναλλαγές θερμοκρασίας. Όταν ο φραγμός αυτός ε...  Διαβάστε περισσότερα

18,24€
Κερδίστε 91 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3337875543248
ΒΑΡΟΣ: 200gr

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Vichy Mineral 89 Booster Ενυδάτωσης Προσώπου 50ml

Ο επιδερμιδικός φραγμός λειτουργεί ως η πρώτη γραμμή άμυνας ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες του Εκθεσιώματος, όπως είναι η ρύπανση, ο άνεμος ή οι εναλλαγές θερμοκρασίας. Όταν ο φραγμός αυτός εξασθενεί, η επιδερμίδα χάνει νερό και μεταλλικά στοιχεία, κάτι που οδηγεί σε αφυδάτωση και θαμπάδα.

Η Vichy έχει τη λύση: μια πρωτοποριακή καινοτομία με 89% Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy –φυσικά πλούσιο σε εκατομμύρια μεταλλικά στοιχεία– σε συνδυασμό με καθαρό Υαλουρονικό Οξύ. Δεν περιέχει καθόλου αμφιλεγόμενα συστατικά, για μια καθαρή & ασφαλή εμπειρία περιποίησης. Η δροσερή, ανάλαφρη, εθιστική υφή του έχει αγαπηθεί από γυναίκες και άνδρες σε όλον τον κόσμο. ​

Ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό, ενισχύοντας την αντοχή του ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες της καθημερινότητας. Αναπληρώνοντας την υγρασία, ενυδατώνει, τονώνει και ενδυναμώνει αμέσως την επιδερμίδα.​ Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή, με λάμψη υγείας.

Οφέλη

  • Αναπληρώνοντας την υγρασία, ενυδατώνει, τονώνει και ενδυναμώνει αμέσως την επιδερμίδα.​ Μέρα με τη μέρα, η επιδερμίδα γίνεται πιο φωτεινή, με λάμψη υγείας.
  • Οι ερεθισμοί καταπραΰνονται για το 100%
  • Πιο ενυδατωμένη επιδερμίδα για το 95%

Υφή

  • 100% των γυναικών δηλώνουν ότι το προϊόν απορροφάται άμεσα*
  • Τζελ με εθιστική ανάλαφρη, δροσερή υφή
  • Μη λιπαρή αίσθηση
  • Εξαιρετική βάση για το μακιγιάζ

* Αυτοαξιολόγηση, 48 γυναίκες, ηλικίας 35-50 ετών, μετά από 28 ημέρες χρήσης.

Κλινικά Αποδεδειγμένη Αποτελεσματικότητα

+71% ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

+41% ΑΜΕΣΗ ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ**

+21% ΤΟΝΩΣΗ***

* Κλινική δοκιμή, 24 γυναίκες, ηλικίας 18-65 ετών.
** Οργανομετρική δοκιμή, 24 γυναίκες, μετά από 30 λεπτά.
*** Κλινική βαθμολόγηση, 52 γυναίκες, 4 εβδομάδες χρήσης.

  1. Χρησιμοποιήστε το Minéral 89 Booster πρωί βράδυ. Εφαρμόστε 2 δόσεις σε καθαρή και νωπή επιδερμίδα, σε πρόσωπο και λαιμό.
  2. Συνεχίστε με το Minéral 89 Repairing Eye Fortifier με Υαλουρονικό Οξύ & Καφεΐνη, για μείωση του πρηξίματος και τόνωση στο περίγραμμα των ματιών.
  3. Για να «κλειδώσετε» την υγρασία στην επιδερμίδα σας μέχρι και για 3 μέρες, εφαρμόστε τη Minéral 89 72h Moisture Boosting Cream κάνοντας απαλό μασάζ.
Γενικά Χαρακτηριστικά

Δραστικά Συστατικά

ΕΝΑΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΔΡΑΣΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ.

MINERAL 89 σημαίνει 89% νερό. Αλλά όχι οποιοδήποτε νερό –Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy: με εκατομμύρια μεταλλικά στοιχεία σε κάθε του σταγόνα, έχει τη μοναδική ικανότητα να επανορθώνει και να ενδυναμώνει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, ενισχύοντας ταυτόχρονα της αντιοξειδωτικές άμυνές της.

Αυτά τα μεταλλικά στοιχεία συνδυάζονται με ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ δερματολογικό δραστικό συστατικό: το Υαλουρονικό Οξύ. Είναι πασίγνωστο για την ικανότητά του να συγκρατεί μέχρι και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, χάρη στην οποία ενυδατώνει σε βάθος και «γεμίζει» την επιδερμίδα.

Συστατικά που απουσιάζουν, αλλά δε θα σας λείψουν:

  • Χωρίς αλκοόλη
  • Χωρίς άρωμα
  • Χωρίς χρωστικές
  • Χωρίς σιλικόνη
  • Χωρίς φαινοξυαιθανόλη
  • Χωρίς EDTA
  • Χωρίς BHT
  • Χωρίς θειικά άλατα

Συστατικά: AQUA / WATER / EAU - PROPANEDIOL - GLYCERIN - PEG/PPG/POLYBUTYLENE GLYCOL-8/5/3 GLYCERIN - METHYL GLUCETH-20 - CITRIC ACID - HYDROXYACETOPHENONE - SODIUM HYALURONATE - BIOSACCHARIDE GUM-1 - BUTYLENE GLYCOL - CAPRYLYL GLYCOL - CARBOMER - MALTODEXTRIN

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Vichy Mineral 89 Booster 50ml"

4.8
166 Κριτικές
146
13
3
3
1
πριν από 2 χρόνια
Πελαγια Κ.
mineral 89
Είναι το υαλουρονικό που μου αρέσει πολύ, για αυτό το παίρνω ξανά και ξανά. Ενυδατώνει τέλεια την επιδερμίδα Αν και είμαι πάνω των 50 τι φοράω κάτω από την κρέμα το πρωί την αντηλιακή και το βράδυ τι νυχτός. Αφήνει μία αίσθηση βελούδου στην επιδερμίδα.
πριν από 1 χρόνο
Κατερίνα Κ.
Πολύ καλό!
Πολύ καλός ορός ενυδάτωσης! Απορροφάται άμεσα και αφήνει στο πρόσωπο μια ωραία αίσθηση.
πριν από 2 χρόνια
Mina R.
VICHY MINERAL 89 BOOSTER
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ. Η ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.ΤΟ ΣΥΣΤΗΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑΜ
πριν από 2 χρόνια
ΑΡΓΥΡΩ Φ.
Αξιολόγηση Vichy Mineral 89 Booster
Βελούδινη υφή στο δέρμα, απορροφάται γρήγορα και αφήνει ωραία αίσθηση
πριν από 2 χρόνια
Διονυσια Μ.
Vichy Mineral 89 Booster Ενυδατωσης Προσωπου 50ml
Φανταστικη ενυδάτωση Δεν προκαλεί σπυράκια, δεν ερεθίζει, μυρίζει όμορφα. Το χρησιμοποιώ και μόνο του χωρίς ενυδατικήΤο καλύτερο ελαφρύ σερουμ με υαλουρονικο που έχω δοκιμάσει....δροσιστικο και ελαφρύ στο δέρμα απορροφάται αμέσως χωρίς να κολλάει!!!!
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;

    Συνδιαζεται με κάποια 24ωρη;
    Μάλιστα, το Mineral 89 Booster μπορεί να χρησιμοποιηθεί πριν την κρέμα σας.
    18/01/2024 από Pharm24
    Καλησπέρα σας, ενδιαφέρομαι να αγοράσω την προσφορά Vichy Promo Mineral 89 Daily Booster 50ml & Δώρο Purete Thermale 3in1, 100ml & Νεσεσέρ πατάω πάνω στην συγκεκριμένη προσφορά αλλά δεν με οδηγεί στο link για να δω τα προϊόντα και να πατήσω αγορά. Πώς μπορώ να το κάνω; Ευχαριστώ!
    Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλεφωνικό μας κέντρο στο 210 300 6842 προκειμένου να σας ενημερώσουμε σχετικά.
    20/12/2022 από Pharm24
    Pia ine i diafora tou booster apo to serum ?
    Tο serum είναι προϊόν καθημερινής περιποίησης που εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό και πριν από την ενυδάτωση, ενώ αντίθετα το booster είναι ένα στοχευμένο προϊόν για εντατική φροντίδα.
    19/04/2022 από Pharm24
    Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στην περιοχή κάτω από τα μάτια;
    Το προϊόν μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλο το πρόσωπο, γύρω από την περιοχή των ματιών, στον λαιμό και στο ντεκολτέ.
    24/12/2021 από Pharm24
    Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο προϊόν το πρωί με το serum της βιταμίνης C. Πώς το προτείνετε? Πρώτα βιταμίνη C και μετά αυτό ή το αντίστροφο?
    Συστήνεται πρώτα η χρήση του Booster και στην συνέχεια τo Serum προσώπου.
    08/12/2021 από Pharm24