Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500ml
93 πόντοι

Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500ml

Βρεφικό Λάδι Καθαρισμού για Δέρμα με Τάση Ατοπίας, με Ηλίανθο Βιολογικής Καλλιέργειας

Κωδικός 042406
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  29,95€
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Mustela Stelatopia Cleansing Oil Βρεφικό Λάδι Καθαρισμού για Σώμα & Μαλλιά 500ml Το Stelatopia® Λάδι Καθαρισμού Mustela®, χωρίς άρωμα, είναι ιδανικό για το ατοπικό δέρμα. Καθαρίζει απαλά και επανορθώνει το βρεφικό και παιδικό δέρμα*, καθώς μειώνει...  Διαβάστε περισσότερα

18,54€
Κερδίστε 93 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3504105034306
ΒΑΡΟΣ: 573gr
Δείτε επίσης προϊόντα στις κατηγορίες:
Βρεφικά Αφρόλουτρα, Φροντίδα Βρεφικού Ατοπικού Δέρματος

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Mustela Stelatopia Cleansing Oil Βρεφικό Λάδι Καθαρισμού για Σώμα & Μαλλιά 500ml

Το Stelatopia® Λάδι Καθαρισμού Mustela®, χωρίς άρωμα, είναι ιδανικό για το ατοπικό δέρμα. Καθαρίζει απαλά και επανορθώνει το βρεφικό και παιδικό δέρμα*, καθώς μειώνει άμεσα το αίσθημα ερεθισμού και καταπραΰνει το αίσθημα τραβήγματος. Αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Η φόρμουλα του προϊόντος περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, συμπεριλαμβάνοντας το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate), το οποίο επιλέχθηκε για τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. 

* Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ιδιότητες

Φιλικό για το δέρμα και τον πλανήτη

Όταν έρχεται η ώρα να κάνετε μπάνιο το παιδάκι σας με δέρμα με τάση ατοπίας, η προτεραιότητά σας είναι να αποφύγετε οποιοδήποτε δερματικό ερεθισμό. Το Stelatopia® Λάδι Kαθαρισμού Mustela® είναι ειδικά σχεδιασμένο για να καταπραΰνει και να προστατεύει την ισορροπία του δέρματος του μωρού ή του παιδιού σας.

Η λιπαρή υφή του καθαρίζει απαλά και αφήνει ένα προστατευτικό φιλμ στο δέρμα, αντισταθμίζοντας την αφυδάτωση που προκαλεί το μπάνιο (σκληρό νερό). 

Ο κρεμώδης αφρός του λαδιού ξεπλένεται γρήγορα και διαλύεται εύκολα στο νερό του μπάνιου, το οποίο μετατρέπεται σε λάδι: προϊόν διπλής χρήσης!

Το βασικό ενεργό συστατικό του προέρχεται από βιολογικούς ηλιόσπορους (από τη Γαλλία). Το προϊόν δημιουργείται στις εγκαταστάσεις μας στην Epernon της Γαλλίας.

Ασφάλεια και αποτελεσματικότητα

Για εγγυημένη ασφάλεια από την πρώτη ημέρα της γέννησης, τα δερμοκαλλυντικά προϊόντα μας της σειράς Stelatopia® αναπτύσσονται σε συνεργασία με επαγγελματίες υγείας και δοκιμάζονται σε εξαιρετικά ξηρό και ατοπικό δέρμα. Κάθε προϊόν πρέπει να περάσει πάνω από 450 ελέγχους και δοκιμές. 

89% των γονιών συμφωνούν πως καταπραΰνει το δέρμα του παιδιού τους (2).

93% των γονιών συμφωνούν πως έχει επανειλημμένα αποτελεσματική επίδραση στο εξαιρετικά ξηρό δέρμα του παιδιού τους (1).

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα:

Καθαρίζει απαλά το δέρμα: 95% (1).

Καταπραΰνει άμεσα την αίσθηση ερεθισμού και τραβήγματος του δέρματος: 89% (2).

Αντισταθμίζει την αφυδάτωση που προκαλεί το μπάνιο (σκληρό νερό): 77% (1).

Μετά τη χρήση το δέρμα είναι πιο ελαστικό, λείο και απαλό: 83% (1).

(1) Κλινική μελέτη κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο σε 61 μωρά, κατά την διάρκεια 22 ημερών (αυτοαξιολόγηση).
(2) Κλινική μελέτη κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο σε 49 μωρά με ατοπικό δέρμα, κατά την διάρκεια 22 ημερών (αυτοαξιολόγηση).

Σύνθεση

Το βασικό ενεργό συστατικό στην σειρά Stelatopia® είναι το πατενταρισμένο εκχύλισμα ηλιανθελαίου (sunflower oil Distillate). Το συστατικό αυτό επιλέχθηκε ειδικά για το ατοπικό δέρμα, καθώς βοηθά το δέρμα να αναδημιουργήσει το προστατευτικό του φιλμ, αφήνοντάς το απαλό με αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Χρησιμοποιούμε ηλίανθους από γαλλικές βιολογικές καλλιέργειες, από τους οποίους προέρχεται το λιπαρό οξύ μέρος του λαδιού. Η συγκεκριμένη διαδικασία πραγματοποιείται στις δικές μας εγκαταστάσεις, που βρίσκονται στην περιοχή Eur-et-Loire της Γαλλίας.

Για να ενισχύσουμε την ενυδατική του ισχύ, η φόρμουλα μας συνδυάστηκε με avocado Perseose®, shea butter και φυτικής προέλευσης γλυκερίνη.

το εύχρηστο μπουκάλι παρέχει την κατάλληλη ποσότητα (καμία σπατάλη!).
Το Stelatopia® Λάδι Καθαρισμού Mustela® μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σώμα και μαλλιά.

Βήμα 1: Πιέστε το μπουκάλι (αρκεί μία φορά!) και βάλτε την σωστή ποσότητα από το λάδι στα χέρια σας.

Βήμα 2: Ρίξτε απευθείας το προϊόν στη μπανιέρα ή απλώστε το απευθείας στο βρεγμένο δέρμα του μωρού σας.

Βήμα 3: Καθαρίστε απαλά το σώμα του μωρού και το τριχωτό της κεφαλής κάνοντας ελαφρύ μασάζ. 

Βήμα 4: Ξεβγάλτε και στη συνέχεια στεγνώστε το μωρό σας πολύ απαλά: προσπαθήστε να στεγνώσετε ταμποναριστά με μια καθαρή βαμβακερή πετσέτα (σε αντίθεση με το τρίψιμο, το οποίο πρέπει να αποφευχθεί).

Γενικά Χαρακτηριστικά
ΗλικίαΒρέφος
ΜορφήΛάδι
ΠεριοχήΣώμα
Τύπος ΔέρματοςΑτοπικό

Περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. Το υπόλοιπο 2% χρησιμοποιείται για να εξασφαλίσει μια ευχάριστη υφή όπως και τη μακροχρόνια προστασία της φόρμουλας.

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYPROPYL GUAR, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Mustela Stelatopia Cleansing Oil 500ml"

0.0
0 Κριτικές
0
0
0
0
0
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;